IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

128
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 0
До Анонимен 130 Именно, че са излъгали клиента без да им мигне окото, това е :)
отговор Сигнализирай
127
Хахаха
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 2
Миконос е едно гръцко село, където мултимилионери и милиардери си имат селски малки къщички и мятат табла докато почиват на яхтата си, която струва колкото шишко и цялата му рода няма да изкара ако ще и по 24 часа в денонощието да работи в следващите 1000 години. Къде е това класно място на българското Черноморие в някаква страна, която 99,9% от световното население никога не я е чувала и не знае, че съществува.
отговор Сигнализирай
126
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 2
До Възможности 124 За такива шарани като тебе има банани по 100 000 долара бройката.
отговор Сигнализирай
125
Виготура
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 0
Нали се сещате този турист като напише ревю за тоя ресторант в ТрипАдвайзър и още 100 сайта после кой ще дойде в същия ресторант? Туристите вече доста се осефериха, четата ревюта, гледат рейтинг и скоро такива *** няма да има по морето.
отговор Сигнализирай
124
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 1
До Възможности Ти си въш кар ве мен, за какви финансови възможности претендираш лапе :)))
отговор Сигнализирай
123
хах
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 0
А аз откъде да знам точно колко тежи тая пържола бе ***.анари недодялани? Трябва в такива уникално изискани ресторанти да си нося кантар със себе си за да преценя колко ше ми излезне яденето ли? Как става номера? Или като си влезнал в такъв специален ресторант трябва да не се правиш на много оборотен и да си плащаш каквато сметка ти донесат, защото си богато българско ДУПЕ разбираш ли...ай сиктир бе
отговор Сигнализирай
122
ти да видиш
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 0
Как изведнъж се активираха всички манджа правещи, щото явно трябва да си оправдаят измислените цени за манджурляците си. И кво стана сега - кой не плаща по няколко стотин кинта за неква съмнителна мръвка, е бaлъk.
отговор Сигнализирай
121
jefe de jefes
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 1
Шефе, шефеее... шефе.... къде си тръгнал ти да храниш с Рибай стек, изпръжняк дето ходи на протести, само за да яде сандвичи с шунка и ти... проверявайте си клиентелата, сложете фейс контрол на входа.
отговор Сигнализирай
120
Възможности
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 7
До 100. Като нямаш финансови възможности, не си купуваш Мерцедес, нали?! Като нямаш пари, не каниш класна мацка на заведение, а се задоволяваш с по-скромно момиче според възможностите си!
отговор Сигнализирай
119
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Аз пък мисля, че най-добрия коректив на подобни своеволия са отлива на туристи. Никога повече там трябва да се превърне в основен девиз. Аз не съм сноб и нямам проблем готвача да си го наричам готвач. Та реално един готвач със средно няма как да взима повече от мен защото ако поискам мога да си сготвя и сам, но той няма да си оправи зъбите сам ако ще да си измисли не шеф ми бос да му викат. Просто хората могат да се отказват от услуги с нереално завишени цени и да бойкотират цели курорти.
отговор Сигнализирай
Новини