IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

138
Кокала
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 7
Стига вече с тези пържоли, от над 20 години в хубавите ресторанти рибата и хубавото телешко се продават на грамаж,но който не ходи на ресторант няма как да знае,затова менюто е четене а не да си подпираш салфетките с него.Направихте страхотна реклама на това заведение, както на онова в Созопол с "такса стол"преди години.Няма как охладено телешко със сертификат за произход да струва колкото вратна пържола в Кауфланд...Ама *** е важно да се снима и после да разберат,колко е ***
отговор Сигнализирай
137
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 0
Аз лъжех шефа, не лъжех клиентите, те са отишли на почивка, не са отишли да ги гърбят :)) Разлика огромна има, но вече не съм тийн, съжалявам, плюс това е много натоварваща работата и се срещаш с хиляди хора, а аз не обичам тълпата :))
отговор Сигнализирай
136
Професия
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 0
ограбения , явно не е съдя или прокурор . няма близък в общината , но кзп действа смело
отговор Сигнализирай
135
:)
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 0
Ами, сложете дрес код - без смокинги да не пускат :) И за нас ще е по-лесно :)
отговор Сигнализирай
134
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 1
А ако си поръчаш безалкохолно и него ли са го приготвили по специална рецепта? А цената на чашката от 250мл. Дали не е по-висока от тази на 2л в магазина на 5м от там? И повярвайте ми - това да плащаш много за нещо което не си струва цената не значи да си баровец, а значи просто, че си глyпак. Затова Гърция и Турция докато не почнат фалитите да ги подсещат.
отговор Сигнализирай
133
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
Аз ще го наричам Таньо Готвача понеже не обичам да се комплицират прости неща със тарикатски думи.
отговор Сигнализирай
132
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 0
Яжте си по миризливите ресторанти. Аз на такива места не ходя. Всяка една домашна манджа с пресни продукти за 20 лева е в пъти по вкусна и полезна и с едно готвене се нахранва цялото семейство поне 2 пъти. Ясно е в ресторанти има добавена стойност, ама да ми продаваш някакви умрели пържоли за 500 лева е просто абсурдно. Ама те били от не знам си какво месо ха хахах. Алооо 500 лева струва цяло теле!
отговор Сигнализирай
131
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 2 Не харесвам 1
Като са изненадали клинтит, що готвачът не е излязъл, като във всику луксозен ресторант по света, да защити цената на луксозната пържола, а са пуснали напред нЕква мимиЖитурка с къса бола и дъвка да се прави на много умна?
отговор Сигнализирай
130
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 0
Всички така наречени "шефове" имат по няколко скапарски ресторанта с които дерат хората и за това не е изненада, че защитава бранша. Въпроса е защо не пише в менюто 300 гр.пържола с обозначена цена, а са написали на 100 гр. цена. Ако ми докарат една пържола 1 кило ко прайм ?
отговор Сигнализирай
129
в евро
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 0
1.400 кг , 35лв 100 гр , 3 бр. , Цена , Навец , Дестинация Варна , Главен Готвач КОЙ , Обслужване КАК , 3 човека били и тримата неразбрали колко струва до идване на сметката . Измама е . да
отговор Сигнализирай
Новини