IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

88
Клиент
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 1
Шефе Шишков, ти най-добре си налягай четири-буквието, че те видяхме вече в няколко "кулинарни" предавания колко си зле! Само с усмивка не става. А за ония ресторантьорчета със скъпите пържоли, (не харесвам Асенчо, и не е много наясно с касовите бележки), но към бележки при такива цени келнерчетата трябва да предоставят с касовата бележка и сертификати за произход, нотариално заверено измелване на грамажа, защото са мнооого подозрителни!
отговор Сигнализирай
87
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 3
До Ричо Изетбегович Аз също съм бил в този бизнес, но не си позволявах да лъжа клиентите :) Сега това за грамаж е ново за мен, все пак отдавна беше когато бех сервитьор и помощник готвач, но това е прекалено, цели 500 кинта за 3 пържолки, аз за тези пари ще си купя 100 пържоли :)))
отговор Сигнализирай
86
Право на мнение!
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 6
Рибай стекът е скъпо удоволствие, като трюфелите например. Все едно да сравняват трюфели с печурки. Така и на рибай стекът, цената на зрял рибай стек е доста висока като варира от 150 до 500 долара за килограм в зависимост от породата на животното. С технологията на DaBags и пликовете за зреене на месо тази висока цена може да бъде сериозно редуцирана. Тази цена, която е платил възмутения клиент е била даже ниска!!!
отговор Сигнализирай
85
Джорджа Меллони
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 3
до Спирос Махерас-----6 евро беше в 2010 година !!..Сега е 20 евро !
отговор Сигнализирай
84
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 2
В България ресторантьорството е под всякаква критика, но тук и двамата готвачи са прави - това е изключителен скъп стек ит специални породи животни, а не пържола от 50 годишно свинско от Кауфланд! Отделен е въпроса, че в много от ресторантите не е опоменато колко грама е поорцията, а това, че цената е за 100 грама е написано неясно или с изключително дребен шрифт, което е непочтено и некоректно!
отговор Сигнализирай
83
Сахо е Мйерда
преди 1 година
Харесвам 12 Не харесвам 3
като немате денги, къде сте тръгнали на майкаcи впyтката.
отговор Сигнализирай
82
Ричо Изетбегович
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 1
Със сигурсност сервитьора не е казал че поръчката ще излезе към 500 лева, а е казал просто че цената е за 100грама и порцията е повече от 100. Отделно съм сигурен че такова скъпо месо се сервиара само на подбрани клиенти. На случайни такива се предлага нещо от кауфлана но на свръх цената естествено. За случайните клиенти не е важно какво ядят а по скоро да кажат направихме сметка 500лв и познатите им да им завиждат на статуса и да цъкат с език.
отговор Сигнализирай
81
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 1
До Клеций II, виж сега ясно си е написано в закона, ресторантите трябва да имат основно карт-меню, в което са обявени цените и теглото в грамове на порциите и когато там е написано 100 гр. за 35 лв., значи се сервира 100 гр. и се маркира 35 лв. ТОВА Е ! неможе постфактум сервитьорката да ти обяснява колко е тежало в суров вид и затова видиш ли ти маркирала 14 порции, като иска да продава в суров вид продава в супермаркета или си прави допълнително меню за "сурови мерки и теглилки":)
отговор Сигнализирай
80
Шиш Шефков
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 5
Ми извиняайте ама не четете менюто и после рИвети. Чак пуска сторита и праи циркове. Нагъл та нагъл... те тия от Възраждане всичките са такива.
отговор Сигнализирай
79
Спирос Махерас
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 3
град САПЕС = малка ТАВЕРНА , поръчах си ТЕЛЕШКА МАНДЖА СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 750 ГР. В ДЪЛБОКА ЧИНИЯ, + С БЕЗПЛАТЕН ХЛЯБ = 6 ЕВРО !!...САПЕС Е МАЛЪК ГРАД НА 30 КМ ОТ АЛЕКСАНДРУПОЛИС ....БЕШЕ НА 22 АПРИЛ 2023 година .
отговор Сигнализирай
Новини