IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

108
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 0
а ти чирпак прочете ли закона? като си написал в менюто 100 гр. 35лв., сервираш 100 гр. и маркираш 35лв., като искаш да сервираш по 400 гр., пишеш в менюто 400 гр. и цена 140 лв. толкова е просто и ясно написано в закона, и никой не се интересува колко е тежало сурово това месо или че ти си сервирал по-голяма пържола, КОЕ НЕ ТИ Е ЯСНО?
отговор Сигнализирай
107
До Анонимен 100
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 1
Разбирам те. За да няма такива обърквания, младите момчета не бива да се срамуват да кажат на момичето, с което са започнали да се слещат, че финансовите им възможности са ограничени.Направо й кажи, че освен на кафе и на кино трудно можеш да си позволиш да я заведеш на друго място. Имай предвид, че съвсем младите момичета, които нямат голям житейски опит, си фантазират за такива кавалери, каквито виждат по филмите и си мислят, че след като са поканени на среща, значи момчето е с пълен джоб.
отговор Сигнализирай
106
Калеко Алеко
преди 1 година
Харесвам 3 Не харесвам 8
Ей заради такива неща - Хапва се или на евтинката хавлийка - на плажа! Отваряш лютеницата и кренвиршите, които задължително се ядат с обелките - щото и за тях пари се е давало! Или на тераската - В някоя доста евтинка Къща за гости , в която си отседнал! Никви кръчми! Никви механи! Никви ресторанти!
отговор Сигнализирай
105
Хахаха
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 11
В цената влиза продукта в сурово състояние, ток, вода, заплати, осигуровки, наем на помещението .... и накрая ресторантьорът трябва да има и печалба, за да си струва цялото начинание. Вижте колко струва суров рибай стек и тогава пискайте. А това че мангото не е прочел менюто си е негов проблем.
отговор Сигнализирай
104
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
На мен пък в Гугъл ми излезна 65 лева килограма рибай стек зрял 75 дни български прозиводство, аз телешко не ям и си правя сам барбекюто.
отговор Сигнализирай
103
Шут и клоун
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 2
Повар Шишков,Варна скъпа локация ли е?То едно гръцко село е по напред,ако става дума за стандарти и локации
отговор Сигнализирай
102
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 3
"скъпа локация" - това вероятно е някоя тераса до плажа с кухне отстрани? За което говорим? И влизат хората по тениски и сандали от плажа и търговската улица?
отговор Сигнализирай
101
Анонимен 11
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 1
Шев Шишков,ти си шеф,на манджите,така че не ни учи,как се образуват цени,заплати и т.н.щом толкова му разбираш,кажи защо са написали,цена за 100гр.,като пържолата,е 400гр.искам да не обиждаш и клиента,че е бил неграмотен и т.н.мислиш ли.че ако беше написана цената,на 400гр.клиента,ще ше,да поръча пържолите,това написано за 100гр.е подвеждащо,има една агенция ,която следи ,за такива измами,и тя трябва да се самосезира,и веднага да наложи санкция.
отговор Сигнализирай
100
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
Нека ресторантът да предостави сертификатите на месото и нотариално заверен документ колко е измерено в суров вид. Ама на място на което сервитьорите ходят по джапанки и имат черно под ноктите едва ли ще има как да докажат произхода на въпросното месо.
отговор Сигнализирай
99
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 0
Едните кръчмари финладнци, лъжат клиентите, които вече също са останали само финландци. Накрая че си останете двама финландеца да си се надлъгвате по морето... Индия, Бангладеш, Мадагаскар, Индонезия догонваме тия светли държави по качествто на туризма, ама по цени биеме ОАЕ...
отговор Сигнализирай
Новини