IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Шеф Шишков за скъпите пържоли: Да не сравняваме скъпа локация с гръцко село


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

98
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 0
те ристорантьорите давали такава стока--услуга само на подбрани клиент! ХА-ХА абе кви са тия скъпарски ристоранти, на циментова замазка, с дюшеме или на ламиниран паркет но с месо за пържоли от Невада! ХА-ХА с кой полет и преди колко седмици са докарали дълбоко замразено месо, което предлагат за лукс?
отговор Сигнализирай
97
Г557дт
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 0
Може би ресторантът е трябвало да обяви в менюто си - рибай стек 350 г - 122,50 лв. порцията.
отговор Сигнализирай
96
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 6
Начи тука на сьело У*йновци нема такиа цини. От кафланя си купуваме мьесо по лев и пийсе. Може и у стола при кака Рилка да апнем. Пръжолье по 3 леа. Ко му плащаш. Готвачи, общаци същата работа. Ний ги разбираме нещата. Важното да е да има пийнье и йединье и да е по 3 леа макс. Нема значение какво е, важното е да са муа
отговор Сигнализирай
95
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 1
До Право на мнение! проблема не е в това дали е скъпо или не, а в това че човека си поръчал 3 бр. порции а в сметката са му маркирали 14 бр. щото видиш ли тежало 1,4 кг. клиента не го интересува колко е тежало сурово месото и че са му сложили по голяма пържола
отговор Сигнализирай
94
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 7 Не харесвам 2
Демек морето не е за бьлгариПромяната е факт неуспоримо
отговор Сигнализирай
93
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 4 Не харесвам 11
Шефчето е прав - хубавото иберико се продава на грам, еле в ресторант - японското уагю също. Научете се да четете, неграмотници - по цял ден да въртиш синджира не си е работа.
отговор Сигнализирай
92
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 0
На господин Тиню Шишков мога да му кажа че въпросното Мазу не е ресторант а пивница на плажа с доста мизерни кухня и тоалетна.
отговор Сигнализирай
91
Fakt
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 2
Не е важно какво е месото, важното е че си поръчал три пържоли,а са таксували 14 пържоли готвачо.Чиста измама, трябват солени глоби на тези псевдо ресторанти,по точно "капани".
отговор Сигнализирай
90
...
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 1
Предпочитам гръцкото село, пред разни снобски свърталища.
отговор Сигнализирай
89
:)
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 1
А може ли да ни обЯсниш, както те е учила даскалката ти, как да проверим дали месото е, каквото твърди шеф Наглецов, колко е тежало в суров вид и защо цената ще е на грамаж, както в магазините, като в магазина ти продават само месо, а вие продавате и услуга. По какъв алгоритъм се влияе цената на услугата от грамажа - един шеф готви 200 гр., а двама - 400 ли :)
отговор Сигнализирай
Новини