IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари Коментари

136
Бай Ганю
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 1
Разстрел ,и след разстрела -червеи.Това е толкоз просто и логично .Десет разстреляни такива буржоазия дерибеи и да ги оставят да висят три дена пред заведението си за богоизбрани и гаранция давам че пържолата (ама същата)ще е 35лв.ама не за 100гр.,а за цялата пържола,Пък тия """шефФф"""не знам си какви да ги да им стегнат малко якичките около врата че много им е широко и на все *** са замяссли
отговор Сигнализирай
135
Филоцофче
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 2
До Анонимен 124......По твоите приказки излиза, че дядо ти на село постоянно е нагъвал Рибай Стек и крехки свински пържолки, оти животинките му са пасли на общинската мера!Там, където искат да пасем и ние тия дето ни правят на Балъци!Ти откъде знаеш точно какво месо са им сервирали.Имат ли сертификат и документ за гарантиран произход?
отговор Сигнализирай
134
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 1
Това са пълни глупости. И всички го знаем. Това е месо има толкова качествата на известния US-стек, колкото черничкият чичка - бакшиш , шофьора на кварталното такси - таралясник, има уменията на Люис Хамилтън.
отговор Сигнализирай
133
Баааго
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 0
Доживях кухненски работник да ми обяснява къде мога да отида да се храня и къде не.... все едно не ми стигаха бакшишите да ми казват какво не било както трябва в държавата или кръчмарски певици да ми дават акъл какво да обличам..... Я марш в кухнята да търкаш казаните, че вонят.
отговор Сигнализирай
132
Не мрънка
преди 1 година
Харесвам 0 Не харесвам 3
До до 135....Защото няма как да му продадат Дачия за Мерцедес Приятелю!За всеки в този бранш е ВИДНО кой и какво продава! И точно тук е тънката разлика между двете ситуации.
отговор Сигнализирай
131
Че то щом
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 0
Плажно заведение тип капанче не е по джоба ни, то къде по дяволите да вървим? Сигурно в чужбина!
отговор Сигнализирай
130
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 0
Този ресторант не е ли със статут на временен обект 2 звезди снекбар на плажа? А говеждото е от Лидъл,прясно замразено в промоция.
отговор Сигнализирай
129
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 8 Не харесвам 0
75% НАДЦЕНКА за заведение на плажа е твърде много. Според мен.
отговор Сигнализирай
128
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 15 Не харесвам 3
Ми те хората са седнали в плажно заведение, ако са знаели, че сядат в ресторант Шератон-а на Варна вероятно са щели да се облекат с костюми и бални рокли, и по-внимателно да следят цените. :-)))Щом шефа обаче ни казва, да не ходим където не ни е по джоба и това явно включва нашите плажни заведения...Ми правете си сметката и просто не ходете на нашето черноморие да ви дерат. При съседите - като седнеш на плажа е едно, като отидеш в скъп ресторант е друго. Може да си прецени човек възможностите.
отговор Сигнализирай
127
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 1
Хората на видеото очевидно не са разбрали какво си поръчват. Дори сервитьорката, както казва във видеото да им е обърнала внимание, че за 100 гр. цената е 35 лв. - те надали са наясно и им е било обяснено, че тези стекове - не пържоли както ги наричат защото явно не знаят - започват от 300 грама нагоре и тя е трябвало да им го каже. Вероятно са си помислили, че ще им донесат 300 грама от нещо много специално, но не и че ще им донесат 1,4 кг месо което ще им го смятат по 35 лв за 100 грама.
отговор Сигнализирай