IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари Коментари

106
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 5
Какво значи "не може да поставяш цена за 100 грама"? Може и се прави. Ама явно повечето хора тук не са стъпвали в такова място. Също само като го видя тоя от клипа как пуши и ми става ясно какво му е нивото. От катран и никотин никакъв аромат и вкус не може да усети. За съжаление и хората от съседните маси няма да могат. Просто са объркали заведението тези.
отговор Сигнализирай
105
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 3
Щом ще се правим на интересни с грамове,може ли да си поръчам 76 грама чудотворна пържола.Искам да е претеглена пред мен на законна везна със съответните знаци.бих желал да видя и здравните документи на всички работници в кухнята,документи за платени осигуровки и т.н простотии,при положение ,че ги намесваме в разговора.
отговор Сигнализирай
104
Кьопека
преди 1 година
Харесвам 14 Не харесвам 6
Кой ти говори за цената ?! За мен това е *** с клиента , не може да поставяш цена за 100 грама !!! Всеки клиент трябва да е запознат с цената на това което поръчва демек да не задава хиляди въпроси,а като погледне офертата(менюто) и да му е ясно . Винаги може да се калкулира една пържола.. така ,че проблема не е в цената на продукта ,а в некоректното обявяване на цената !
отговор Сигнализирай
103
Ядрен вампир Z
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 3
Ям 2 такива стека ставам и си заминавам без да плащам
отговор Сигнализирай
102
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 10 Не харесвам 22
Често ми се случва да видя в менюто, че телешкия стек или рибата е цена за 100гр и винаги си смятам на ум колко би струвало цялото. Клиентите не само са неграмотни и не могат да четат, ами с простотията и нахалството си докараха бабх и нап проверки на ресторанта.
отговор Сигнализирай
101
Прав е
преди 1 година
Харесвам 20 Не харесвам 5
Шеф Петров. Ходете там, където можете да си го позволите. Гърция, Турция, Италия, Франция, Испания, Малдиви, Филипини, Сейшели.... Чий го търсите в Тарикатистан?!!!
отговор Сигнализирай
100
Ха-ха
преди 1 година
Харесвам 18 Не харесвам 8
Само чекайте да ви нататрузят еврото и ще видите такива номера от родните търговци, без изключение, че свят ще ви се вие.
отговор Сигнализирай
99
Шарлатанин
преди 1 година
Харесвам 36 Не харесвам 4
Смущаваща не е цената, а дребните, но струващи скъпо на клиентите номера от страна на търгашите-ресторантьори, действащи на принципа кьорав карти не играе. Сигурен съм, че в менюто с големи букви и цифри пише "Телешки стек - 35лв", а някъде по-долу с дребни, почти незабележими буквички е пояснено, че цената е за 100 грама. Сервитьорите естествено са инструктирани да не поясняват без изрично да ги питат. Тези тарикатлъци масово се прилагат и по пазари и магазини!
отговор Сигнализирай
98
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 16 Не харесвам 3
Ха ха! При соца персонала на това капанче щеше вече да *** камъни,а меринджеят вече щеше да е в Белене.
отговор Сигнализирай
97
HeinrichHimmler
преди 1 година
Харесвам 19 Не харесвам 2
После защо нямало туристи. В кой ресторант ти мерят и таксуват пържолата на грамаж, това е подигравка направо
отговор Сигнализирай