IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Скандалът с рибай стек: Не ходете на места, които не са по възможностите ви


Обратно в новината

Коментари Коментари

126
до 138
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 7
Гумите, спирачките, ходовата час, изразходваното гориво, чистачките, течността за чистачки, маслото са си от теб и не ти ги обявяват предварително.
отговор Сигнализирай
125
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 5
До като има балъци ще има и тарикати търговци
отговор Сигнализирай
124
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 17 Не харесвам 3
До до 135 ... Тапаак си ТИ. Като отидеш в шоурум на Мерцедес цената само за двигателя ли ти дават да видиш? А после като поискаш да си го купиш да ти добавят във фактурата и колелата.. купето... седалките ... Ти въобще прочете ли статията? Видя ли клипа? Проблема не е в цената на тоя рибай с отдавна изтекъл срок на годност а на това че в менюто обявената цена е САМО за 100 грама а после ти сервират незнайно колко грама и ЧАК когато го изядеш в сметката ОТКРИВАШ... в случая ЧЕТИРИНАДЕСЕТ ПОРЦИИ.
отговор Сигнализирай
123
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 13 Не харесвам 3
Селектиран рибай от Небраска на плажа? ХахаКолкото млякото на баба ми го е селектирала баба ми и натъпкала после с нишесте в пластмасови кофички, и на дядо ми кашкавала...дето след като го направи по специална селектирана българска технология го е напълнил с палмово олио, а сиренето - с вода и хранително лепило...
отговор Сигнализирай
122
Мухаха
преди 1 година
Харесвам 21 Не харесвам 3
Мнооого им порастна работата на някои от ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ...Разни певачки от кръчмите се мислят за ВИП двойкаджии с преписани дипломи се обявиха за екперти... а тея дето са белили картофи и са мили чинии се завърнаха в България като Шефове ... ахахаха. Добре че направиха разни "кулинарни предавания" да си похапват там, че ще умррат от глад . До там се стигна да ми обясняват кой какви възможности имал... Да си гледат черпаците. ТАРИКАТЛЪЦИТЕ С ЦЕНИТЕ ЗА 100ГРАМА В МЕНЮТАТА ТРЯБВА ДА СПРАТ...
отговор Сигнализирай
121
до 135
преди 1 година
Харесвам 5 Не харесвам 11
Що не идеш да мрънкаш на мерцедес, че са им безбожно скъпи ес класите и че дачиите са без пари и няма голяма разлика. Може да се замислят и да ти дадат новата ес клсаса без пари.
отговор Сигнализирай
120
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 11 Не харесвам 0
А ако ядат селектиран рибай от нашенско го-ведо за 45-65 лв килограма? Тогава, шеф Петров, как ще Ви се стори надценката на Mazu? Ял ли сте там, че знаете какво и как сервират? Защото по същите тези думи, аз не разбирам че става въпрос за Небраска за 200 лв - но Вие сте шеф явно и без да виждате стека разбирате какво са яли, как са го приготвили. А да ни кажете дали хората са го яли алангле или добре изпечено? Сервитьорката дали ги е питала,докато им обяснила че няма да получат 100 гр, а 450?
отговор Сигнализирай
119
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 6 Не харесвам 19
Философи, това месо е специална порода и се оставя да зрее. В резултат месото не е жилаво, ако ще да го изгориш. Отделно по- скъпото месо вероятно е хранено на пасища, а не с фураж и има правилно съотношение омега-3 към омега-6. Има огромна разлика с обикновеното телешко от 22 лв/кг. На женския пазар има домати от лев/килограм, има домати и от 6 лева килограм. Разликата между тях е огромна.
отговор Сигнализирай
118
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 9 Не харесвам 0
Преди време В Испания стана на мода да предлагат "американския" вид пържоли и ти казват, че цената е 100кинта за кг и обикновено са около 2-3 кг, та да си наясно колко да поръчате и какви пари да нагласиш.
отговор Сигнализирай
117
Анонимен
преди 1 година
Харесвам 1 Не харесвам 11
Хората сме така в повечето случаи виждаме, което ни изнася. Преди 2-3 години работих в заведение с грамаж и се налагаше на всеки да му го обяснявам по 2 пъти и третия като видят сметката. Защото до толкова не им стига ума че не разбират че има продукти които няма как да ги претеглиш точно.
отговор Сигнализирай