IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Не с гурме, а със скара бай Кирчо върти успешен бизнес


Обратно в новината

Коментари Коментари

37
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 0
НАЙ-ТАЙНАТА ТАЙНА Е КЕБАПЧЕТО НА СКАРАТА ДА Е НАПРАВЕНО ОТ МЕСОТО НА БЕ-Е-Е... ОСТАНАЛОТО СА ПОДРОБНОСТИ!!...
отговор Сигнализирай
36
Алекс
преди 10 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 0
Гурме-гладен; скара-добре нахранен.
отговор Сигнализирай
35
OOoха мамашааа
преди 10 месеца
Харесвам 0 Не харесвам 0
До Варненец Варна и варненско такива извращения са ми предлагали, и какви имена са им измислили само - там не припарвам повече! Не че София е цвете, ама поне ги няма хюмнетчийските имена :)
отговор Сигнализирай
34
Пиянде до 23
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 2
?!?! Моляяяя ??? Костен бульон в шкембе чорба? Човек, на теб трябва да ти се забрани да припарваш до котлон! Ако вкуся подобно извращение ще ме канонизират! На най ппростата чорба да слагаш костен бульон е психиатрична девиация.
отговор Сигнализирай
33
Вуте от Световрачане
преди 10 месеца
Харесвам 13 Не харесвам 0
Аз най обичам черен хайвер с водка Белуга ,обаче немам хайвер и водка и си пием домашна рикия с кисело зеле!
отговор Сигнализирай
32
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 18
Стефчооо Стефчо, 21 век Стефчо . Всичко тече всичко се променя само наш Стефчо още в отоманско време със селските традиции и цялата Гранде селяния българска...пречиш Стефчо пречиш с това мислене да влезем в Европа.. .заради теб сме все след мухите та в ляво
отговор Сигнализирай
31
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 6
До стефчоКебапчето е точно толкова старобългарско ястие колкото и патешко конфи.
отговор Сигнализирай
30
стефчо
преди 10 месеца
Харесвам 20 Не харесвам 4
Ами какво да ядат бе аланкоолу,това са стари Български храно дето са ни съхранили като традиции и народ. Да гледат мастър шеф ли,или черешки на торти? Патешко магре със трюфели ,или рибай стек с пуширано яйце и филе от сьомга със авокадо???
отговор Сигнализирай
29
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 17
Какво гурме за българи бееее...? Тея хора жулят шкембички мирезливи пачички с чесън и лютиво ама яко докато не им виснат сополяците над тенджерата , варени свинарски крачка също много кльопат...ти за гурме и вилици и салфетки ще им говориш...
отговор Сигнализирай
28
Гошо
преди 10 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 4
Нещо на ток му скарата на бай Кирчо ,та да си пази , всичките му там, тайни и секрети ,те същите , като скарата му
отговор Сигнализирай