IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Не с гурме, а със скара бай Кирчо върти успешен бизнес


Обратно в новината

Коментари Коментари

27
донос.бг
преди 10 месеца
Харесвам 11 Не харесвам 3
Платена публикация?
отговор Сигнализирай
26
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 15 Не харесвам 5
В различните краища на страната шкембето се прави по различни начини. Оригиналното е шопското шкембе с мляко прясно и масло, както е написал по-долу един човек. Видя ли шкембе с кисели млека, олио, ясно че икономисано и бягам далеч.
отговор Сигнализирай
25
Варненец
преди 10 месеца
Харесвам 12 Не харесвам 0
до 35 А, бутилка водка от мен имаш! Варят се и телешки кокали за бульона, защото в кокалите има специално вещество което овкусява чорбата!
отговор Сигнализирай
24
фен
преди 10 месеца
Харесвам 21 Не харесвам 0
И аз си купих домашна Българска прода прасе от Сопот. Топи се в устата,има доста сланика която наложих в сол,праз и черен пипер.Като правя пържоли мирише в цялата махала. Малко по-скъпо дойде ,но вкуса е ..........
отговор Сигнализирай
23
До 31
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 4
Синди ,да си пишеш и отговаряш си има мед.название което един постоянно ти го казва!!!
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 23 Не харесвам 7
Аз правя шкембе със фермерско младо телешко, което аз произвеждам. Варя го в костен бульон (аз го произвеждам) и вода. Малко сол. 50/50 разреждам с прясно мляко. Запръжка с италиянско биволско масло и първокачествен червен пипер кайенски. Домашен ябълков оцет, чесън. Лют кайенски едър пипер. Мммм- вкусотия! А какви отпадъци ядете из ресторантите не ме интересува.
отговор Сигнализирай
21
Варненец
преди 10 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 9
до 30 Е, то е ясно че така ще кажеш защото навсякъде в България освен на Гюрлата във Варна вместо истинска вкусна телешка шкембе чорба си ял фекалии и затова си с такова впечатление. Разбирам те напълно!
отговор Сигнализирай
20
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 32 Не харесвам 1
Едно време гледахме прасе, татко го хранеше с коприва, хляб, разни билки и растения, жълъди, тикви, варени картофи, вкуса на месото беше космос, все още подобен вкус не съм срещал.
отговор Сигнализирай
19
do 26
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 23
В интерес на истината си доста прав... Само плиткоумници с ниски доходи ядат кюфтета и кебапчета.
отговор Сигнализирай
18
До 29
преди 10 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 16
Варненски бедняк мякащ, наши ти казах от какво се прави. Фекалии. От там идва мирисът, дето бачерите обожавате.
отговор Сигнализирай