IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Не с гурме, а със скара бай Кирчо върти успешен бизнес


Обратно в новината

Коментари Коментари

7
Анонимен
преди 10 месеца
Харесвам 22 Не харесвам 3
Много ясно. Какви ресторанти, какви гурмета? Българинът е беден. Иска чорба и скара. Това е най-сигурният бизнес.
отговор Сигнализирай
6
Варненец
преди 10 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 9
Истинската вкусна шкембе чорба не знаят как се прави на 99% от готвачите в България. Само един въпрос ако някой си мисли как се прави като тази на заведения Гюрлата във Варна. От какво се прави бульонът на тази чорба???? Аз съм ял на десетки места по България шкембе чорба...не вървят пред тази на заведения Гюрлата във Варна. Та, от какво се прави бульонът на шкембе чорбата? М???
отговор Сигнализирай
5
бай работник
преди 10 месеца
Харесвам 31 Не харесвам 3
СЪс хибридбите Кауфландски породи свинско,вкуса на всички меса е еднакъв. Вече не правя разлика между пилешко и свинско...все тая безвкусна подметка е!
отговор Сигнализирай
4
Катя
преди 10 месеца
Харесвам 15 Не харесвам 14
Печена кайма на скара с неизяснен произход и съмнително качество се възвеличава като най-изтънчена и традиционна кулинарна наслада в България. Щеше да е тъжно, ако не беше смешно...
отговор Сигнализирай
3
българин
преди 10 месеца
Харесвам 9 Не харесвам 12
Да ме извинява бай Кирчо от Стара Загора , но царете на кебапчето са в Северозападна България - Враца , Монтана , Видин и най-вече Лом ! Който не вярва да отиде да провери ! Също и в Белоградчик !
отговор Сигнализирай
2
Минуващ
преди 10 месеца
Харесвам 18 Не харесвам 7
Семейната тайна за скарата е че кебапчетата са от Метро. Представям си на автогарата какво са продавали. . .
отговор Сигнализирай
1
ОБЕКТИВЕН
преди 10 месеца
Харесвам 42 Не харесвам 5
Предпочитам точно такава кръчма, пред лъскави те и натруфени бар да *** със сибственици - мафиоти.
отговор Сигнализирай