IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

Лев за литър мляко, но пълно с микроорганизми


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

21

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
абе ,давай манифактурата да върви...първо мляко,после сирене,кашкавал...*** какво да правят хората,то държавата е толкова грижовна,че ги тъпче с химии и отрови, а пък после,маймуните като се усетели ,фирмите ревнали ,че маймуните не си купували от "безопасното" мляко,ами от другаде,дето било страшно.....цццц...
отговор Сигнализирай
20
.
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
опасно е и още как! при доенето, в кофата се стича мръсотия от недомитото виме и от мръсните ръце на дояча. най-често това е разредена кравешка тор, понеже селяните мият вимето с малко ледено-студена вода и не обръщат много внимание на хигиената. имам наблюдения, не говоря от теория. а и много бактерии не умират, даже и на 100 градуса топлинна обработка.по магазините продават некачествено мляко, така че засега нямаме избор...
отговор Сигнализирай
19
r2
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
При нас млякото се доставя в гюмове и всеки клиент си носи бутилките. Хората, които го продават са едни и същи от поне 10 години - познаваме ги. Млякото им поне е истинско за разлика от *** с които са претъпкани магазините. Подквасвам си мляко, а мисля скоро и да започна и да правя и сирене. Предпочитам си микроорганизмите пред химиите, с които ни тровят.
отговор Сигнализирай
18
Funki
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
17

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Що за провокативно написана статия ! ! ! Някой от млекопроизводителите ли е платил? Не стига,че само гонят продавачите от селата ,които сутрин са около супермаркетите и пазарите,ами и статия с цел да не купуваме селско мляко,да бе да!!! Написали сте точно преди мен. Ако си *** и неосведомен и пиеш такова мляко без да си сварил,естествено,че може да се набримчиш с микроорганизми ,но ако веднага си свариш, е супер. Аз и кисело мляко си правя от такова селско от много години.
отговор Сигнализирай
16
pl
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Нали се вари! По-добре такова истинско мляко, отколкото ***, които продават по магазините- то си е направо вода, химикали, канцерогенни в-ва, не знаеш какво купуваш да ядеш...
отговор Сигнализирай
15

преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Започнаха вече!!!Аз си мислех че малко по-късно ще почнат,ама явно хората вече разбират какви продават в магазините!Сега очаквам ревовете да се засилят и ще изсипят тонове срещу дребните производители и ще ги сринат.Хубавото е че все повече хора осъзнават че държава в същност няма в момента!
отговор Сигнализирай
14
tato
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
ГЛУПОСТИ НА ТАРКАЛЕТА ИЛИ ТЪРСЯТ НАЧИН ДА СПРЪТ ХОРАТА ЗАЩО ЛИ АМИ ЗАЩОТО НЯМА ОТКАДЕ ДА КОПУВАТ МЛЯКО ПЪРВО ВТОРО ЗАЩОТО ГУБЯТ ПОЧВЧ ПОД КРАКАТАСИ ЗАЩОТО ВСИЧКИ РАЗБРАХА КАКВИ ГИ ВЪРШАТ В МАНДРИТЕ АЗ СЪМ НА 49 ДАМИ И ГОСПОДА РОДОМ СЪМ ОТ СЕЛАТА ИЛИ ВАШАТА ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ МЛЯКО СЪМ ПИЛ НА МОМЕНТА ИЗДУЕНО ОТ КРАВАТА ИЛИ ОТ ОВЦАТА СОРИ НО ОЩЕ НЕСЪМ УМРЯЛ И НЯМА ДА СТАНЕ СКОРО А ВАШИТЕ ДЕДИ ОКАДЕ И КАК КОНСУМИРА ЛИ МЛЯКОТО ОТВОРКОВЦИ УСРАХТЕ ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА
отговор Сигнализирай
13
Forest
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Абе по-добре с тези микроорганизми отколкото канцарогеното сухо мляко дето ни продават за кисело и прясно по магазините!!!Дядо ми на село купуваше мляко от съседите и така закусвахме със сестрами дълги години,че нищо ни е нямало!!!Та истинското мляко ще вкисне на втория ден,а не като другите да държат 4-5 дена,чре и повече!!!
отговор Сигнализирай
12
-
преди 15 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Новини