IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

В село Ябълково честваха деня на легендарната пуска


Обратно в новината

Коментари Коментари

30
МесоЯд
преди 7 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Супер изглежда! 100% и на Вкус е Супер, а не като Соевото Млеко на Куиър НеБиНарНите от Брюксел!
отговор Сигнализирай
29
Пенсионер
преди 7 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
До как се прави 28 Пуска става само от домашно месо. Никой не купува месо и пикочен мехур , да си прави пуска.
отговор Сигнализирай
28
как се прави
преди 7 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 0
Месният специалитет се прави от БЪЛГАРСКО МЕСО което отдавна липсва.
отговор Сигнализирай
27
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 0
В Ябълково не правят ли оцета?
отговор Сигнализирай
26
до 24
преди 7 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 0
Попрочел си нещо за шотландския хагис, ама не си чел достатъчно. Няма нищо общо с дриб-сармата, която пък е турски ястие.
отговор Сигнализирай
25
61
преди 7 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 1
Който има контакт може да си пъха пръстите в него. Ти внимавай да не изгориш твоите на пещерния огън.
отговор Сигнализирай
24
до 24
преди 7 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 0
И като се събуди - печката на шест, пръстите в контакта и Гойко Митич на прозореца
отговор Сигнализирай
23
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 29
В БГ могат да се опитат едни от най-гнусните и най-нездравословни деликатеси. Особено по селата. Доколкото са останали.
отговор Сигнализирай
22
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 19
Мерси, ама аз пик ня не ям.
отговор Сигнализирай
21
до 20
преди 7 месеца
Харесвам 7 Не харесвам 10
Уникални храни има навсякъде по света. Ама явно е си излизал от селото си и си мислиш, че то е върхът на сладоледа.
отговор Сигнализирай
Новини