IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

В село Ябълково честваха деня на легендарната пуска


Обратно в новината

Коментари Коментари

20
61
преди 7 месеца
Харесвам 24 Не харесвам 2
Да, хайде да плюем на уникалните Български храни и да превъзнасяме западни "деликатеси" като стриди с изглед и вкус на ***, или мухлясали сирена и подобни. Жив да беше Добри Войников да напише "Криворазбраната цивилизация - Reloaded"
отговор Сигнализирай
19
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 21
А бе друго си е в пикочния мехур. На ГанYо това му харесва.
отговор Сигнализирай
18
До 1 и 9
преди 7 месеца
Харесвам 21 Не харесвам 2
Поинтересувай се как се произвеждат най-скъпите колбаси в Западна Европа. В какво мислиш, че ги пълнят?
отговор Сигнализирай
17
Пенсионер
преди 7 месеца
Харесвам 21 Не харесвам 1
В Първомай съм ял такава пуска.Страхотно е.Пикочния мехур трябва са се измие и изкисне в оцет , ако не, мирише леко на урина.
отговор Сигнализирай
16
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 28 Не харесвам 1
До Анонимен 14 По традиция всеки колбас е бил правен като месото се пълни в животинско черво. Затова червата предварително са били обръщани откъм опаката им страна, за да ги измият добре. Същото е и с пикочния мехур. Днес колбасите, приготвени в черво са деликатес и са рядкост, затова на етикетите им пише, че "опаковката е ядлива".
отговор Сигнализирай
15
Домуз паша
преди 7 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 18
Този "деликатес" сигурно е наследство от турското присъствие.
отговор Сигнализирай
14
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 2 Не харесвам 18
Четох до пикочния мехур.
отговор Сигнализирай
13
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 5 Не харесвам 28
В България можеш да опиташ всякакви гнусотии. Особено в Южна България.
отговор Сигнализирай
12
Мдаааа
преди 7 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 23
В България можеш да опиташ всякакви гнусотии. Особено в Южна Бълу.
отговор Сигнализирай
11
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 6 Не харесвам 22
Деликатесът има много тънък вкус на пик ня. И много върви с пръжки и шкембе-чорбасъ. Най-европейското мезе.
отговор Сигнализирай
Новини