IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Snimka Posoka Boec
BGONAIR Live

В село Ябълково честваха деня на легендарната пуска


Обратно в новината

Коментари Коментари

10
Седераст
преди 7 месеца
Харесвам 20 Не харесвам 0
В Странджа на това нещо му казваме дядо!
отговор Сигнализирай
9
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 4 Не харесвам 24
После се чудете защо не ви приемат в Европа.
отговор Сигнализирай
8
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 13 Не харесвам 2
Адски вкусен пикочен мехур ммммед)))))))
отговор Сигнализирай
7
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 3 Не харесвам 16
6
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 15 Не харесвам 3
До Анонимен 1. То в Европа все от пласмаса ги праят че да не наранят крехката ти европейска душа.
отговор Сигнализирай
5
61
преди 7 месеца
Харесвам 23 Не харесвам 3
Нищо съвременно не може да се сравни с пуската. След като я напълним и осушим я държахме в съндъче заровена в пепел за да не я стигат мишките. Беше си цял празник да се разреже нова пуска.
отговор Сигнализирай
4
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 13 Не харесвам 6
Урсула нали забрани прасетата и казаните за ракия - откъдя имат свинско тия *** :)))
отговор Сигнализирай
3
Младите не знаят
преди 7 месеца
Харесвам 27 Не харесвам 3
Едно време най големият празник беше когато се събирахме зимата на село да колим прасе. Цялата рода идва, опъват се едни маси навън на двора, коли се прасето, пърли се с пърлачка, стърже се едни надупчени тенекии после се мие и почва разфасоване. Пълнят се качета със осолени мръвки и сланина, правят се суджуци една част от месото се пече веднага на скарата друга част се раздава на гостите. 200 кила прасе е много месо! На края на деня няма нищо. Всичко е прибрано. Най добрите спомени.
отговор Сигнализирай
2
До 1
преди 7 месеца
Харесвам 27 Не харесвам 3
Е суджуците къде мислиш че зреят? В червата на прасето! Истинският български суджук се прави със измити свински черва които пълнят със мазна кайма с подправки.
отговор Сигнализирай
1
Анонимен
преди 7 месеца
Харесвам 10 Не харесвам 21
'Продуктът зрее в пикочния мехур на прасето' -- в бяла европа и шенген никога :)))
отговор Сигнализирай
Новини