Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 ноември

Очаква ни интересна любовна седмица
15 ное 2021 09:14, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 15 – 21 ноември
Снимка: Istock

Седмицата може да не започне особено положително, но постепенно ще започне да ни изненадва с положителни емоции. Ще говорим повече, няма да оставяме мислите ни да не бъдат чути. Венера и Уран ще окажат силно влияние върху любовта. Очаква ни лунно затъмнение. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Хубавите новини и събития свързани с вашата работа и финансите, ще се отразят на любовния ви живот. Вашето самочувствие ще се повиши, благодарение на прекрасното лунно затъмнение, което ще освети вашия 2-ри дом на самооценка. Наистина знаете стойността си, когато става въпрос за любов. Венера и Уран също ще предизвикат някои промени, но те ще са с положителен характер. Вашата привлекателност няма да остане незабелязана, без значение дали сте необвързани или във връзка.

Телец

Тази седмица родените под знака на зодията наистина може да имат всичко, което искат в любовта и те го заслужават. Марс, който е във вашия сектор за партньорството се противопоставя на Уран, който е във вашия знак. Възможно е да се наложи да преразгледате някои неща във връзката ви. За някои Телци това може да означава, че ще прекратят стара връзка, която не им носи радост, но ще почувстват облекчение от това. За други е период на преоткриване с половинката.

Близнаци

Някои представители на зодия Близнаци ще се нуждаят от малка почивка от любовта, за да си припомнят, че е важно да обичат себе си. Тази седмица е много вероятно Вселената да ви предостави обстоятелства, които ще ви позволят такава почивка. Може би току-що сте преминали през развод, сериозна раздяла, разочарование. Неща, които блокират възможността да се отворите за нова любов. Тези от вас, които се чувстват добре във връзката си, ще имат хубави поводи за радост с половинката. Необвързаните ще флиртуват, но е малко вероятно да започнат нова връзка. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ееее ще имам връзка, само не казвайте на жената. че и пари идвали, пак не и казвайте.