4 зодии, които се раздават много в леглото

Може би вашата е сред тях
19
4 зодии, които се раздават много в леглото
Снимка: Istock

В любовта и секса всички сме различни. Привличат ни различни партньори, интимните ни желания се отличават. Някои са големи романтици в спалнята, докато други търсят само да задоволят собствените си страсти. Оказва се, зодиакалният знак, под който сме родени, също може да допринесе за това как подхождаме в секса и какви са изживяванията с нас. В зодиака се отличават 4 зодии, за които определено може да се каже, че са добри любовници.

Ето кои са.

Овен

Този зодиакален знак обича да експериментира в леглото. Овните се отегчават от рутината, така че няма да искат да правите секс всеки път в една и съща поза. Приключенският им дух ще ви мотивира да дадете свобода на вашите интимни желания. Когато в спалнята сте с Овен, очаквайте да бъдете посрещнати с изненади. Този знак е спонтанен, така че ще ви хванат неподготвени и ще направят нещо, което най-малко очаквате. Въпреки че понякога може да бъде егоист, той иска и двамата да се наслаждавате на изживяванията и не би неглижирал и вашия комфорт.

Лъв

Лъвовете са уверени във всяко отношение и сексът не е изключение. Те знаят собствената си стойност и признават собствената си красота, така че няма как да не бъдат самоуверени в леглото. Дори и когато го правят за първи път с някого, увереността им е забележима. Лъвовете са открити за своите желания, но са готови да чуят и отсрещната страна какво би искала, какво ѝ е приятно. Лъвовете не играят игрички, те истински се наслаждават на интимните моменти.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: флиртлюбовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
3
 
! Отговори
Скорпион преди 2 години
То така и трябва да е, младо.Някои неща трябва да са еднократно, за да си останат уникални:-)Всеки е по пътя си, добри познати сме си....Като се видим ,само като се погледнем и ток ни биеДуха витае, но никога нищо повече не е било.
8
1
 
2
 
! Отговори
До Скорпион преди 2 години
Е, така де....ЗА ЕДНА НОЩ:))) за повече не става!!!
7
2
 
4
 
! Отговори
Скорпион преди 2 години
Прочетох нещо вярно.Една дама везни ме смая и очарова за една нощ.Започна внимателно и свенливо като росна вода ненапита и полека лека се превърна в порно цунами....Беше главозамайващо и изумително.А накрая ми каза " Тия неща и аз не съм вярвала че съм способна".И се изчерви(!!!!!!) да корена на косата.Пълен шаш и мат!:-))))
6
2
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Най голямото дърво в леглото с което съм бил беше стрелец
5
0
 
8
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Козирог съм и не вярвам в зодиите.Всеки е индивидуален.Предпочитам цял ден да умувам за Вселената,отколкото 10-15 мин. плътско удоволствие.Е,не отричам последното,но нали все пак трябва постепено да израстваме към по-горно ниво на форма на живот!
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, след толкова много молби, експертката по секса в редакцията на медията най-после написа статия за зодиите и секса. Браво! Оправда репутацията си!
3
2
 
5
 
! Отговори
преди 2 години
Не сме зодии!
2
3
 
4
 
! Отговори
Е преди 2 години
Един път да прочета нещо вярно за моята зодия.
1
1
 
3
 
! Отговори
СтрелцЪ преди 2 години
като ме добара някоя мацка за стрелата става страшно - стрелям на посоки