Зодиите, които са магнетични

Ето кои са те
19 юни 2024 15:35, Ивета Иванова
5
Зодиите, които са магнетични
Снимка: iStock/Deagreez

Тези зодии просто са много чаровни и обаятелни. Блестят, сякаш изгрява слънце, когато влязат в стаята, печелят симпатии и внимание, знаят как да завладеят другите. Смята се, че те са много магнетични личности. Вижте кои са, според "Times Of India".


Лъв
Това са зодиите, които копнеят за внимание и привличат най-много такова. Те по природа знаят как да завладяват другите, без усилия. Лидери са, обаятелни, всички им се възхищават и Лъвовете получават много похвали, признания, комплименти, награди. Много са привлекателни, уверени в себе си, горди, но в същото време мили и с добри обноски. Няма как да не се харесат на другите. Положителната им енерги заразява, като звезди са, всеки иска да бъде край тях.
 
Везни
Те вероятно са най-чаровните зодии. Везните са познати с това, че копнеят за хармония, спокойствие, мир. Красиви са, изтънчени, обичат изкуството, модни икони са, имат перфектни обноски. Всичко това впечатлява и завладява околните. Освен това, те мразят караниците, изслушват всеки, дипломатични са, не съдят, не заемат страни. Това прави връзките с тях хармонични. Те са грациозни зодии, знаят как да ви накарат да се чувствате комфортно, общителни са и омайват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Ако щете - вярвайте
Бандо топ - хит за лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Познавам "Везни" и "Риби", които са егоисти тежка категория и постъпват така, че ги намразват и най-близките им приятели и братовчеди. Познавам и една жена "Лъв", която, каквото и да каже или да направи, дразни околните, но не може да разбере това. При нея егоизмът също е патологичен.
3
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Водолеи и Раци - изящно финни и красиви -))))) Везните са ужасно скучни и праволинейни...
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Зодията на Пеевската свинкя е най-магнетична
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Лена мустака е везни - антимагнит с тоз мустак :)))