Тенденции в грима за лятото

Ето кое е хит
24 юни 2024 19:30, Ивета Иванова
5
Тенденции в грима за лятото
Снимка: iStock/JohanJK

Летният сезон вече официално е тук, а както знаем - с него идват нови тенденции в света на модата и красотата. Гримът е важна част от визията на всяка дама и тя иска да впечатлява с него. Как да се гримирате, за да сте модерни и стилни през това лято? Вижте тенденциите, според американското издание на "Cosmopolitan".

Цветна спирала
 
Лятото е времето, в което започваме да залагаме на още по-тънки и светли дрехи. Защо това да не се пренесе и върху грима? Забравете за класическата черна спирала и експериментирайте с нещо забавно. Хит за топлите месеци ще са цветните спирали. С тях вие изглеждате лъчезарни, весели, жизнерадостни и определено правите впечатление. Те се комбинират страхотно със свежите летни дрехи. Може да използвате лилава спирала, синя спирала, зелена спирала, жълта спирала, оранжева спирала, розова спирала.
Сини сенки за очи
 
Не е тайна, че синьото е един от основните цветове на лятото - свързва се с морето, с ясното небе. Маникюрите аквамарин ще са хит, а те се комбинират много добре със сини сенки за очи. Според специалистите, сините сенки във всякакви нюанси ще са навсякъде през летния сезон. Може те да са синьо-зелени, като морето, може да са небесносини, може да са ледено сини, може пък да заложите на синьо-лилаво и да постигнете визия на русалка. Сините сенки с брокат пък са идеални за партита и официални събития. Тъмносиньото също стои чудно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от Ако щете - вярвайте
Сезонът на Рака, какво да очакват зодиите?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Грим-мрим, ама некъпани селянки и миришааааат...
3
0
 
2
 
! Отговори
Фемин хелп преди 4 дни
През лятото е добре жените да се грижат за хигиената си щото иначе миришат на развалена риба
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Трябваше ли снимката да е как се маймуни точно в кола.
1
0
 
4
 
! Отговори
красивия преди 4 дни
А ние мъжете дали може да използваме грим, червило за устни, сенки и прочее.