Тенденции в обувките за лятото

Вижте какво да носите
28 юни 2024 17:07, Ивета Иванова
1
Тенденции в обувките за лятото
Снимка: iStock/Fahroni

Лятото вече официално е тук и подменяме гардероба. Но освен, че изваждаме по-тънките дрехи, трябва да помислим и с какви обувки ще ни е най-удобно, но и ще изглеждаме стилни и модерни. Ето какви са тенденциите при обувките през този сезон, според американския "Cosmopolitan".

Мрежестки сандали тип клетка
 
Нали знаете как мрежестите блузи и рокли са хит от 2-3 години насам? Това се пренесе и върху чантите, и върху обувките. Така че - през лятото много модерни ще са мрежестите сандали, които направо приличат на клетка. Те може да са затворени, може да са леко отворени отпред, но важното е да са на дупки, да имитират мрежа и така ще изглеждате наистина стилно. Що се отнася до цветовете - залагайте на бяло, черно, червено, синьо, зелено, сиво, жълто. Този тип сандали стоят много интересно и се забелязват веднага.
 
Сандали с много връзки
 
Тенденция от преди 10-12 години, която се завръща! През това лято сандалите с много връзки отново ще са навсякъде. Става дума за връзки, които стигат поне до глезена, но по-хубаво е и още по-нагоре! Трябва да има връзки и около пръстите, около ходилото и т.н. Ако носите такъв тип сандали винаги ще изпъквате и ще изглеждате като истинска модна икона. Звездите често залагат на сандали с много връзки за лятото. Те отиват на официални рокли, но и на къси полички, спортни дънкови панталонки, на кроп топове и потничета и т.н.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Ако щете - вярвайте
Попарт маникюрът превзема лятото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вместо да си криете гъбичките с шарен лак, се лекувайте. Гъбичките по ноктите означават, че кръвта е сеиозно заразена. А щом е гъбичасала кръвта, тя е лесен проводник на всякакви инфекции, вместо да ги ликвидира.