Зодиите, които се влюбват много лесно

Ето кои са те
23 авг 2024 20:44, Ивета Иванова
6
Зодиите, които се влюбват много лесно
Снимка: iStock/Primorac91

 За тези зодии се знае, че се влюбват много лесно. Те бързо си харесват някого, развиват силни чувства към него и се отдават на тях. Влюбчиви са по природа, прибързват понякога, впускат се в романтичната връзка и рискуват. Вижте кои са, според "India Today".

Рак
 
Не е изненада, че са в списъка с тези зодии. Раците от малки копнеят за дом, семейство, любов, брак, приказна връзка. Те поставят любовта и семейството на първо място. Грижовни са, състрадателни, раздават се за хората, които обичат. Всичко това ги кара бързо да се влюбват. Толкова мечтаят за голямата любов, че веднага щом някой им обърне внимание, те бързо развиват романтични чувства към него. Търсят стабилност, мечтаят за връзка и любовни емоции.

Риби
 
Други водни зодии, които много държат на връзките, отношенията, любовта. Рибите са мечтатели, фантазират си, отдават се на въображението, живеят в розов свят. Копнеят за приказна любов, като тази от филмите и приказките. Те са много романтични и истински идеалисти. Съчувстват, интуитивни са и бързо се влюбват. Винаги говорят открито за чувствата си. Мислят, че и другите хора правят това, затова веднага развиват любовни чувства, когато някой им каже нещо хубаво или им подари ласки, близост, незабравими мигове.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от Ако щете - вярвайте
Модни тенденции от 90-те, които сега са абсолютен хит
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдение преди 2 седмици
Не, че нещо, ама забелязвам, че най - влюбчиви са близнаци, телци, деви, везни и риби. Останалите не са наивни до такава степен.
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Имам пред вид, не сме претенциозни, не ходим на "златните", не ходим по дискотеки, ресторанти, нито по охранявани хотели, нито по охранявани плажове. Гледам да общувам колкото мога с човека, който обичам. Експертите да си правят люш баш пред казаното колкото искат!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Важното е да се обичат!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Море, скали, залези и изгреви, смокини, риба и едно кафе!