Птици, пациенти, любов, изкуство и още – време е за кино с Bulgaria ON AIR

5 премиерни за ефира заглавия очакват зрителите на 27 октомври
16 окт 2024 17:37, Инна Ангелова
1
Птици, пациенти, любов, изкуство и още – време е за кино с Bulgaria ON AIR
Снимка: Diana Prodanova Communications Specialist

Bulgaria ON AIR продължава да интригува своите зрители с нова доза премиерни заглавия и увлекателни сюжети до края на месец октомври. Всяка събота и неделя от 19:30 и 22:00 часа времето за кино е почти задължително, а на 27 октомври, неделя, европейските филми ще бъдат на фокус с цели 5 нови за ефира заглавия.

На 19 октомври от 22:00 часа птица, изчезнала през последните 300 години, ще се появи мистериозно в луксозната вила на бивше богато семейство в Атина в драматичната комедия „Додо“. На следващия ден от 19:30 часа зрителите ще станат свидетели на историята на самотната майка Сандра, чийто живот ще се преобърне след неочаквана среща със стар нейн приятел във филма „Една хубава утрин“. Веднага след премеждията на Сандра, от 22:00 часа Bulgaria ON AIR ще излъчи „Агент лъв“, където пациент от психиатрична клиника се преструва, че полудява.

В последната събота от месеца, 26 октомври, от 22:00 часа зрителите на Bulgaria ON AIR ще имат възможност да се насладят на „Хелена“ - филм за историята на известната финландска художничка Хелене Шиерфбек и любовната ѝ авантюра с младия художествен критик Ейнар Реутер.

Цели 5 нови заглавия е подготвила Bulgaria ON AIR за неделя, 27 октомври. Времето за кино ще започне в 11:35 часа с трагикомедията „Истината", разкриваща сложните отношения между родители и техните пораснали деца, а малко по-късно - от 14:00 часа, зрителите ще се пренесат в „Раят на пауните“, където в един зимен ден Нена и съпругът ѝ Умберто събират цялата фамилия в къщата им край морето, за да празнуват нейния рожден ден, но поканените пристигат в две коли с някои извънредни гости.

Времето за кино по Bulgaria ON AIR ще продължи вечерта от 22:00 часа, когато Винченцо, току-що излязъл от затвора, ще иска да прекара известно време с единадесетгодишния си син. Италианската драма „Крадецът на дни“ е номинирана за „Сребърна лента“ от Италианския национален синдикат на филмовите журналисти за най-добра кинематография, най-добра песен и най-добър актьор в поддържаща роля. В 00:00 часа зрителите ще могат да проследят историята на Елизабет, която започва живота си наново в Париж, след като съпругът ѝ я е напуснал и я е оставил с двете им деца тийнейджъри, а към тях скоро се присъединява и бездомната им връстница Талюла – във филма „Пътниците на нощта“.

Финалът на премиерният кино маратон през октомври по Bulgaria ON AIR ще бъде в 2:00 часа след полунощ с биографичния мюзикъл за италианската и испанска поп-икона Рафаела Кара  - „Сърцето ми танцува“. Филмът представя живота на младата танцьорка Мария, изоставила годеника си пред олтара в Рим, за да се върне в родната Испания и да преследва мечтите си за телевизионна слава.

Не пропускайте времето за кино всяка събота и неделя през октомври по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от Изложби
Картина на художника-робот Ai-Da отива на търг
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари