Седмичен любовен хороскоп за 16 - 22 септември

Романтиката е на хоризонта, Раци
16 сеп 2024 10:39, Михаела Лазарова
0
Седмичен любовен хороскоп за 16 - 22 септември
Снимка: Istock

През следващите дни ни очаква лунно затъмнение в знака на зодия Риби. Това събитие определено ще доведе до някои любовни напрежения. Плутон също ще се намеси, но Венера ще се опита да смекчи неговата енергия.

Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп за 16 – 22 септември.

Овен 

За Овните новата седмица може да се окаже не толкова положителна по отношение на любовта. Звездите ви съветват да се пазите от илюзии. Време е да се отървете от старото, заблудите и всичко онова, което пречи на любовния ви живот. Това важи както за обвързаните представители на зодиакалния знак, така и за необвързаните.

Тайни, лъжи, предателство или нездравословни мании (минали или настоящи)... С всичко това ще трябва да се справите. След това всичко ще бъде по-хубаво и ясно.

Телец 

Телци, това може да е драматична седмица, в която правите много чистки във вашите взаимоотношения, които вероятно са и малко закъснели. Лунното затъмнение и пълнолунието, които очакваме, ще окажат влияние върху любовния ви живот, приятелствата. За някои са възможни раздели. Но пък Венера ще ви подкрепя и е възможно да привлечете към себе си личност, която да разполага с власт, пари и да се почувства химия помежду ви.

Близнаци 

Скъпи Близнаци, любовта ще бъде активна и интересна за вас. Венера прекарва последните си дни във вашия сектор на романтиката. Преди да продължи пътуването си, тя няма да бъде в добра позиция спрямо Плутон, планетата на интензивността. В резултат на това може да се окажете в трудна любовна ситуация.

Ако се срещате с някого или сте в установена връзка, може да се почувствате като „задушени“. Има ли този човек повече контрол над вас, отколкото бихте искали? Необвързаните Близнаци също трябва да са внимателни. Ако това не е вашият любовен сценарий, се отдайте на хубави занимания с любимия човек и избягвайте драмите.

Източник: Любовен хороскоп за 16 – 22 септември 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от Политика
Шаламанов: Подготовката на пилотите ни е недостатъчна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари