Парис отлетя от VIP Brother и България

Похвали се, че вече е в един от любимите си градове
18 сеп 2013 12:10, Александър Попов
39
Парис отлетя от VIP Brother и България
Снимка: Twitter

Богата наследница Парис Хилтън остана по-малко от два дни в България, колкото да обере лаврите като голямата гост звезда във VIP Brother.

Въпреки че няма официална информация, милионерката явно си е събрала багажа и вече се намира в друг европейски град. Тя се похвали преди час в Twitter, че е стъпила в един от люмите си европейски градове, като пътуването е планирала в последния момент.  И допълва, че обича това място и винаги си прекарва добре. Което показва, че тя вече не е на наша територия, тъй като София не отговаря на описанието. Освен това тя идва в България за първи път.

Естествено, това не означава, че няма да гледаме Парис във VIP Brother поне още няколко дни. Продуцентите ще ни представят епизоди с нейно участие от престоя й в Къщата.

Миналата година ситуацията в шоуто беше същата с единствената разлика, че голямата звезда на сезона тогава - Памела Андерсън, престоя с ден повече.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Парис ХилтънVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
11
 
! Отговори
Краси преди 10 години
Този формат е класически пример за зомбиране на нацията! Набиват ни в съзнанието акценти, които изобща не би трябвало да ни вълнуват - нищо против Парис Хилтън. И защо? С единствената цел продукцията да извлече максимална печалба! Колко по-смислени неща има в този живот, на които може да се научим и за които да се похарчат тези пари! Въпрос на ценностна система и приоритети. Жалко!
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Парис не е милиардерка. Прадядо и беше, но дари 99% от състоянието си на фондации. Сега тя си продава славата на разглезена внучка срещу пари и натрупа десетки милиони от това.
29
1
 
4
 
! Отговори
Бай Ганя преди 10 години
Ако беше останала малко повече, да я пое*ат българи щеше София да и стане любимия град. :) И щеше да си планира кога няма да е в цикъл, за да прави графика да е в София.
28
0
 
5
 
! Отговори
МАрис Килтон преди 10 години
Другият европейски град е Мюнхен(той, за разлика от Сф идеално се вписва!). Тази всяка година не пропуска откриването на Октоберфест-а . Просто тази година може би от скука е решила да изкара от нищото едни 200 000$, докато дойде времето за якото пиене на бира, ядене,.... тия 3 неща...! А, вие се цъклете пред нова тв и send-вайте sms-си!
27
1
 
13
 
! Отговори
дядо преди 10 години
престанете да ни занимавате с наши и чужди ***
26
0
 
15
 
! Отговори
АМИ ПРАВИЛНО!!! преди 10 години
ДА НЕ Е ЛУДА , ДА СТОИ ПРИ ТИЯ НАШИТЕ *** И ДА ИМ СЛУША ПРОСТАЩИНИТЕ И ДУШИ ПРЪДНЯТА!ТЯ Е МИЛИАРДЕРКА ....НЕ Е КАТО НАШИТЕ ВЪШКАРИ ,ГОТОВИ И *** СИ ДА ДАДАТ ЗА ПАРИ.ПАРИС СИ ИМА ПАРИТЕ , ОБКРЪЖЕНИЕТО И ИЗИСКВАНИЯТА КЪМ ЖИВОТА....КАЗАЛА ИМ Е ЯСНО:...."СОФИЯ не отговаря на описанието"....ХА,ХА,ХАААААААА....ЯВНО НАШИТЕ ПАК СА ПРЕКАЛИЛИ С ЛЪЖИТЕ И ХВАЛБИТЕ....!
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
basi tapotiqta ujas daite tezi pari na bolnite decta na balgariq pumiari
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въпросната дама е популярна основно с видеозапис на неособено качествена ***. За сумата, платена за нейното присъствие /300 х. лв./, Нова ТВ можеше да разполага с поне 1500 качествени родни специалистки /смятам щедро по 100 евро сеанса, което е много за БГ/. Изберете родното!!!
23
2
 
9
 
! Отговори
ИТ преди 10 години
Убеждавам се,че съм роден с късмет,защото изпуснах да я видя.
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
това моме богаташче дали го отнесе в къщата.
21
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Павел Чернев успя ли да пусне белите плувци в шоколадовата галерия на ХИЛТЪН???
20
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя не е виновна !Макар ,че за 300 000лв. за един ден,не са за изпускане !За това са виновни Нова телевизия и продуцентите,които канят куцо и сакато /кой от ВИП-овете е наистина такъв?/,за да могат да провокират бедния българин да праща СМС! Това е подигравка с българина!
19
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хапчета трябват,много хапчета !
18
1
 
26
 
! Отговори
Citizen преди 10 години
Малко ли са ни родните пачи, известни с това, че са известни, та Нова телевизия дава луди пари за вносни пачи. Щяха да наберат повече точки, ако бяха дарили сумата, платена на международното к...е за образование или детски площадки.
17
2
 
4
 
! Отговори
opa преди 10 години
eiii PROSTA RABOTA ... OT PREZIDENTA DO..........NALAGAT NI NIAKAKVI IDOLI, NIAKAKVI HORA KOITO SA UPADAKA NA CHOVESHKIA VID.. VSICHKO TOVA IDVA OT UPRAVLIAVASHTITE. AMAAN
16
2
 
2
 
! Отговори
er преди 10 години
където и да мине през софето все село ,добре е че не е след като построят мюсюлманския център в малинова долина тъкмо до красивото околовръсно
15
1
 
36
 
! Отговори
1 преди 10 години
Това предаване е голяма пародия! Престоят на Парис също! Еее гати гост звездата, е гати чудото!
14
3
 
64
 
! Отговори
4321 преди 10 години
Пазят ли тоалетната хартия, която е използвала в къщата?
13
1
 
71
 
! Отговори
Го преди 10 години
Ореваха света, затова, че ще влезе и ще излезе от къщата за 15 минути. Нелепица.
12
12
 
15
 
! Отговори
някой преди 10 години
Дай боже на всеки му.. да е възпитан, да изглежда добре и да изкарва милиони с лекота. ДАй боже..... от плюене и недоволство пари не се изкарват .... . Моето мнение е, че беше жената с най-интелигентно и възпитано поведение в къщата.