Много е вероятно Байдън да не стигне до изборите през ноември, смята Боян Чуков

Европа се готви за промените, които може да настъпят с идването на Тръмп, смята международният анализатор
29 юни 2024 07:30, Красимир Ангелов
94

"И европейците, и страните членки на НАТО от Западна Европа - нямат единно мнение. Не само в Унгария, не само в Словакия, но и други страни започват да имат по-овъртолени позиции, опитват се да се ситуират в бъдещето. Виждаме между нашия премиер и нашия президент двете линии, които ги има в САЩ", коментира международният анализатор Боян Чуков в предаването "Денят ON AIR".

В България не се случва нещо кой знае какво по-различно от това, което виждаме в другите страни, смята експертът.

"Срещата във Вашингтон в момента ще се съобрази с това, което не се вижда на пръв план. Усещаме, че има някакви задкулисни договорки. Има някакви преговори между американците и руснаците, останалите не са в течение", посочи Чуков пред Bulgaria ON AIR.

Украинският президент Володимир Зеленски вдига мизата, но не преговаря с руснаците, подчерта още Чуков.

Той коментира и първия за тази кампания предизборен дебат между настоящия президент на САЩ Джо Байдън и съперника му - Доналд Тръмп.

"Американските медии са категорични, че Байдън е загубил, включително и демократите. Големите финансови спонсори на демократическата партия искат смяната на Байдън. Най-големият му успех, който отчитат, е, че не е паднал, докато е бил в залата. Шоуто беше направено по необичаен начин - нямаше публика, микрофонът се изключваше. Това, че се проведе рано може би ще даде аргумент Байдън да бъде подменен. Говори се, че може да бъде подменен с Мишел Обама. Много вероятно е Джо Байдън да не стигне до изборите през ноември", анализира гостът.

"В момента виждаме, че Доналд Тръмп ще спечели изборите. Америка е държава на големите изненади. Тръмп смени своите позиции - не е толкова против въоръжаването на Украйна. Американците имат традиция и много неудобните президент да ги застрелват. Доналд Тръмп няма да се спъне на финала. Всички се подготвят за идването му в Белия дом. Не очаквам промени в САЩ и позицията на САЩ. Европа се готви за промените, които ще настъпят в края на годината, след идването на Тръмп на власт", обобщи Чуков.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от Общество
Анкета на "Маркет-линкс": Решението е експертен кабинет
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 19 часа
Накой да го е чул тоя, преди дебата, да коментира поведението на Байдън? Преповтаря реномираните щатски емисии и се прави на отворко - плагиетиране на чужди мнения и представяниги за собствени. махайте го. лежерати та се облива с лиги
78
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
тоя е набор с путин. путин и пичуков колеги - школата на кгб - може и да е прав. тоя сайт и онеър тв да не са русский!?
77
1
 
7
 
! Отговори
ПО-ГОЛЕМО ГОВЕДО преди 1 ден
ОТ ЮДО-АТЛАНТИКА НЕМА
76
10
 
5
 
! Отговори
СърпИчуков преди 1 ден
Ние отдавна знаем, че единственият овъртолен (?) е руският агент Чуков. Всяко негово изявление е поредното саморазобличаване на жалките четирихилядници. (Този не е от копейките, те са друга целева група.) Никой не взема на сериозно глупостите му, но в неговите несмислени и несвързани твърдения може да бъде проследена кремълската проекция за бъдещето на света и на Европа. Т. е. какво му се иска на Путин, а Чуков като верноподаник и добър слуга изказва на глас безумните мечтания на диктаторчето...
75
0
 
0
 
! Отговори
Реалист преди 1 ден
Прочетете последния абзац и кажете кой е бил пиян, дporиpaн или просто rлynaв - аналлизатора Чуков или автора Кpacтaмир.
74
1
 
7
 
! Отговори
УБИЙЦИТЕ на ДЕЦАТА преди 1 ден
НА ПЛАЖА КРАЙ СЕВАСТОПОЛ > БАЙДЪН и ЗЕЛЕНИЯ - ТРЯБВА ДА БЪДАТ АРЕСТУВАНИ И СЪДЕНИ
73
2
 
2
 
! Отговори
Знае ли? преди 1 ден
Господин Чуков знае ли, Че "Свободен глас" където Често гостува, е собственност ха създателя Ивелин Михайлов, Чийто пристрастия към сектата на Сциентолозите разкри Цанов. След интервю, проверява ли Връхната дреха за Насекоми? Може ли да изкара беля на бившите си колеги, когато си лафят насаме?
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм се готви за следващите избори. Ако се яви сега вече ще е изгубил веднъж и си намалява шансовете. Както стана с Хилари. Мишел Обама ми се струва по-вероятно да бъде пожертвана.
71
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Даже по-добре, много по-младия и от двамата кандидати, и много популярен губернатор на Калифорния Гавин Нюсъм, ще отвее Тръмп с огромна разлика
70
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тоз чиляк кога ще го арестуват за разспространяване на путлеристка пропаганда?
69
4
 
7
 
! Отговори
мхм преди 1 ден
Браво на Чуков, голем АНАЛизатор ,хахахаах
68
2
 
4
 
! Отговори
чукоф преди 1 ден
е червено п с е ее. естествено другу не мой да смята
67
1
 
4
 
! Отговори
Ники преди 1 ден
Защо Боко е оставил Шиши да командори? А оня даже се престарава! Пилците се брояли на есен. Всички се надяват Тръмп да спечели.Войната да приключи с мирен договор.Колко мирен ,не се знае. И ще има смяна на караула и у нас.
66
1
 
4
 
! Отговори
До 66 "до 61&qu преди 1 ден
какви "прогресивни" и "ретроградни"? лозУнги като в комунистическа България от 1950те години. едни 7% сте останали "прогресивните", най-кресливите. щом CNN показва проучване, според което 70% от зрителите са преценили, че Тръмп е победител в първия дебат - при това същата вечер - е ясно кои са хората с реална преценка. като са го изгледали на запис и нощната смяна - процентът сигурно е минал 90!
65
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
стига сте го пускали това руско мекерее, преедател
64
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Слагат Осама или Камилата, но женска е с малки шансове. Трън е на 80 и може да влезне в затвора към белия дом до 2025.
63
3
 
3
 
! Отговори
339 преди 1 ден
Вярвам на братя Чукови.
62
1
 
4
 
! Отговори
до 61 преди 1 ден
До Анонимен,целия фашистки свят искаш да кажеш,ретроградните елементи го подкрепят,хората с прогресивно мислене,не,така че не слагай всички в един кюп
61
7
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 1 ден
Радев е умен и не отиде на срещата на НАТО ,защото Тръмп е неговия човек. Боко изпрати Главанаков , защото деменцията БайДън е неговия човек. .....нооооо пилците се броят наесен (след изборите в USA ) ,Боко-о-о-о.
60
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тръмп ще е следващия президент на САЩ.