Русия cъщо наложи санкции на Либия

Москва забрани продажбите на оръжие за северноафриканската страна
Обновена: 10 мар 2011 09:43 | 10 мар 2011 09:30, Елка Василева
28
Русия cъщо наложи санкции на Либия
Снимка: Ройтерс

Президентът на Русия Дмитрий Медведев подписа указ, с който се подкрепят санкциите срещу Либия, предаде РИА Новости, като се позова на пресслужбата на Кремъл.

Указът забранява доставки от Русия за Либия на всички видове въоръжения: оръжие, боеприпаси и военна техника, а също оказване на Либия на услуги, свързани с военната дейност.

Още по темата

Документът предвижда също така всички товари за Либия и от тази страна да преминават задължителен контрол в Русия.

Ако при проверката бъде открита забранена продукция, тя подлежи на конфискация, а при необходимост – на унищожаване, пише Lenta.ru.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
то Либия си имат достатъчно оръжие. На умряло куче нож се вади
26
2
 
2
 
! Отговори
1:1 преди 13 години
Както казах САЩ и русия са едно и също еврейско творение!
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не може да бъде!
24
0
 
3
 
! Отговори
галактика преди 13 години
Аз одобрявам това решение ----- Либия не се готви за война, че да има нужда от оръжие ---- А колкото за самоотбрана може би пък си има ---- Няма нужда по-късно някой да коментира, че Русия подстрекава Либия към военни действия и видите ли - доставя й оръжие ---- Ходовете на Русия ми допадат / до толкова, до колкото ги разбирам де /
23
0
 
11
 
! Отговори
До РПГ-7 преди 13 години
Мн.умно даже действат руснаците. Искат щатите да нападнат на либия и така ще им помогнат да затънат в още един афганистан а докато трае цялата работа нефта ще върви само нагоре, така че руснаците ще си избият всички проекти в които са инвестирали в либия. Всичко от кладенците вървеше за запада а сега доставките са напълно спрени. европейците даже почват да се замислят че само с руснаците могат да имат гарантирани доставки на ресурси и току виж всички там потоци от които се дърпаха да ги правят ще станат. руснаците на пасат трева вече, хората си гледат интереса и хич не им пука.
22
3
 
4
 
! Отговори
марин преди 13 години
сега е момента да заемем тази пазарна ниша и да реализираме продукцията на военните ни заводи
21
6
 
6
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
скрии се американско такова !
20
11
 
6
 
! Отговори
Ian Smith преди 13 години
Ей, Кремъл, на маймуни ги направихте това нашите родни комунисто-русофилски мекерета. Така са се дезориентирали, че вече не могат да се сетят къде им е медицинския спирт
19
6
 
6
 
! Отговори
до РПГ 7 преди 13 години
човекът в Кремъл играе по свирката на зарпада , човекът който управлява в Русия е един и той е В.В , и още те не играят по свирката на запада а копират , променят си облика , облика в политиката , в съдебната система , законите .
18
7
 
2
 
! Отговори
DN. преди 13 години
NE BRATUWKITE PRAVAT NOMERA, A LILIPUTA MEDVEDEV, KOITO E SRAM I POZOR ZA VELIKA RUSIA.
17
1
 
9
 
! Отговори
men преди 13 години
То доставката на оръжие винаги е неофициална, какво оса тръгнали да заблуждават света, то в този случай ако не си пробутат оръжията когато се е създал конфликт кога ще ги продават когато има примирие ли.... смешници, и всичко се прави с масова заблуда на общественоста....а тези конфликти се подтикват от големите сили с цел да извличат икономически изгоди и да диктуват световната икономика както в случая с петрола...
16
4
 
5
 
! Отговори
DN. преди 13 години
A ZAWTO NE SE PIWE , CHE KADAFI E PREVZEL GRAD ZAUIIA, CHE NAPREDVA I CHE HAMA DA PODARI LIBIA NA USA.
15
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 13 години
Те големите сили могат да си разменят укази, но има и малки 3-ти страни, които без проблем ще продават изнасят оръжие и какво ли не.. Така, че : the show must go on!!
14
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
EDNA OSTANOVKA .SATANA.I EDNO SLANCE DA IM SVETI
13
4
 
7
 
! Отговори
някой преди 13 години
Е то пък оставаше и да не наложат санкции на Либия!!!
12
1
 
7
 
! Отговори
РПГ-7 преди 13 години
10-ти, това е най смешното обвинение русофоб - напротив, именно човек симпатизиращ на Русия му е най-неприятно когато човека в Кремъл играе по свирката на Запада затова и трябва В.В. да се върне по-скоро на поста президент!!!! Димата е културно и образовано момче, но не е за тая работа!
11
9
 
6
 
! Отговори
сссссс преди 13 години
ПУТИН И МЕНДЕЛЬ ЕВРЕЙСКИТЕ МАСОНИ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ ОТ РУСИЯ ДА СПРЪТ ДА РАЗГРАБВАТ БОГАТСТВАТА ДИАМАНТИТЕ И ДА ГИ ПРОДАВАТ НА ИЗРАЕЛ НА БЕЗЦЕНИЦА.МЕНДЕЛЬ И ПУТИН СА ЕВРЕЙСКИ ГАДОВЕ КОИТО ЩЕ ДОУНИЩОЖАТ РУСИЯ ОТ ВРЕМЕТО НА ГОРБАЧОВ ЕВРЕИНА.
10
10
 
6
 
! Отговори
до РПГ 7 преди 13 години
гледай политиката на Чалгария , какъв си си ти ? на краставичар краставици ли ще продаваш ? *** със *** . русофоб смотан
9
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
5-ти пий си хапчетата по редовно и отиди да гледаш прасета .... не стой пред компа!!!
8
2
 
3
 
! Отговори
972 преди 13 години
poljenieto v libya si e rabota na libiicite.vastanieto im nema lideri,nema motiv i organizacia-zna4i e obre4eno na proval.DA SE RAZVALJT OTNO6ENIA S GADAFFI NE E ZDRAVOSLOVNO.OBAMA SE GOTVEL DA IM IZPRATI POMO6TI ZA MILIONI DOLARI.PITAM SE.ZA6TO NE IZPRATI NA BEDNI STRANI,A NA LIBYA KOJTO E BOGATA S PETROLNI ZALEJI.OTGOVORA E ;4OVEKA SE OBEZPE4AVA.FIU4ERSNA SDELKA DEMEK.KOITO I DA POBEDI-6TE MU DAVA PETROL.