Русия cъщо наложи санкции на Либия

Москва забрани продажбите на оръжие за северноафриканската страна
Обновена: 10 мар 2011 09:43 | 10 мар 2011 09:30, Елка Василева
28
Русия cъщо наложи санкции на Либия
Снимка: Ройтерс

Президентът на Русия Дмитрий Медведев подписа указ, с който се подкрепят санкциите срещу Либия, предаде РИА Новости, като се позова на пресслужбата на Кремъл.

Указът забранява доставки от Русия за Либия на всички видове въоръжения: оръжие, боеприпаси и военна техника, а също оказване на Либия на услуги, свързани с военната дейност.

Още по темата

Документът предвижда също така всички товари за Либия и от тази страна да преминават задължителен контрол в Русия.

Ако при проверката бъде открита забранена продукция, тя подлежи на конфискация, а при необходимост – на унищожаване, пише Lenta.ru.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
5
 
12
 
! Отговори
нещастници преди 13 години
ха ха , не видят самите на какъв хал са , самите затънали в пумия ,сумати проблеми ,глад ,*** ... тръгнали външната политика на Русия да оправят , ей това е големи *** ! скоро ще изчезнете от картата !
6
12
 
5
 
! Отговори
РПГ-7 преди 13 години
4-ти, когато фактите говорят и боговете мълчат! Този малкият Димата превръща Русия в суровинен придатък на Запада и последна дупка на кавала, играе им по свирката за да го потупат по рамото, както едно време Горбачата. Това за съжаление е истината! Вчера в Кремъл се е провела среща между Димата и Байдан и там е договорена далаверата .... видно е че трябва да се върне В.В. за да се оправят нещата !Щом не го осъзнаваш явно обращението ти най-приляга за самия теб !!!
5
7
 
14
 
! Отговори
до РПГ 7 преди 13 години
има хора много по умни и мислещи от теб , питам се ти къде се вреш ?! *** преподавай лекции в лудницата , по добре се скрии !
4
5
 
24
 
! Отговори
до 3 преди 13 години
отрано започна да поливаш с пумия ,мястото ти не е тук !
3
25
 
16
 
! Отговори
РПГ-7 преди 13 години
Братушките правят *** номера на страните, кото до скоро са им били верни съюзници, какво да се прави далаверата си е далавера - предават Либия за сметка на помоща на чичо Сам за влизането им в Световната търговска организация, друг е въпроса да ли ще получат тая помощ. Хитрите грингоси вече години ги мотаят и залъгват с обещания, видно оня малкия в Кремъл Димата не става за президент на такава отромна и силна страна !!! После се чудят защо губят приятелите си !!!
2
6
 
11
 
! Отговори
rusofil преди 13 години
Bravo, samo taka
1
3
 
36
 
! Отговори
БУЛГАРЕКСПОРТ преди 13 години
Сега е наш ред - можем да им продаваме мечове, копия, лъкове и стрели, прашки и щитове.