Главният прокурор: Не разследваме Ахмед Доган

Операция "Недосегаемите" е предимно във фирми в енергетиката
15 апр 2010 09:50,
93
Главният прокурор: Не разследваме Ахмед Доган
Снимка: БГНЕС

Не се води разследване срещу лидера на ДПС Ахмед Доган, каза главният прокурор Борис Велчев преди заседанието на Висшия съдебен съвет.

Коментарът му е по повод публикации, че прокуратурата разследва консултантските договори на Доган от четири енергийни проекта на обща стойност 1,5 милиона лева.

„Някой си е измислил нещо и аз сега трябва да го обяснявам“, каза Велчев и не пожела да коментира дали прокурорските проверки в енергетиката са срещу кръгове, близки до ДПС.

Още по темата
В сряда стана ясно, че прокуратурата е образувала няколко проверки и досъдебни производства, свързани с големи енергийни обекти. Във връзка с проекта „Цанков камък“ говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова нито потвърди, нито отрече дали се проверява и консултантският договор на Доган.

Вътрешният министър Цветан Цветанов, който също дойде на заседанието на ВСС, каза, че днешната операция „Недосегаемите“ е за противодействие на източването на средства от републиканския бюджета, предимно свързани с фирми от енергетиката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
DO64:ГРЪЦКИЯ ПРЕМИЕР Е ДОПУСНАЛ ЕДНА ГОЛЯМА ГРЕШКА : НЕ БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ПЛАШАТ НАРОДА ,А ТЕЗИ ОТ ТРОЙНАТА КОЯЛИЦИЯ НЕПРЕКЪСНАТО ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА ,ОТ МЕДИЙТЕ ТРЪБЯТ( ТОВА ПОНЕ ГО ИМА НА ЗАПИСИ ) И ПЛАШАТ Ч Е ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ НИ ДОКАРА ДО ПОЛОЖЕНИЕТО НА ГЪРЦИТЕ ,В КОЕТО УМНИТЕ ХОРА НЕ ВЯРВАТ НА ТРОЙНАТА ЛАМЯ ,ДЕ ДА БЯХМЕ НА ПОЛОЖЕНИЕТО НА ГЪРЦИТЕ :ПЕНСИЯ 700 ЕВРО ,14 ЗАПЛАТИ И Т. Н.
68
2
 
14
 
! Отговори
Цар Калоян преди 14 години
ами разследвайте го *** доган-какво чакате...или пак ви е страх да не му счупите хатъра?
67
0
 
2
 
! Отговори
до 64 преди 14 години
прав си нашият когато фактите говорят и боговете мълчат
66
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
съгласен и аз си го мисля точно така :)
65
1
 
15
 
! Отговори
Amenhotep преди 14 години
1. Докарваме съдии и прокурори от Европа (тези от Италия напр. имат опит в борбата с мафията)2. Тези прокурори и съдии ОСЪЖДАТ "нашите" съдии и прокурори.3. На мястото на вече заключените съдии и прокурори, слагат млади българи и ги контролират няколко години.4. Когато видят, че у нас вече има ПРАВОСЪДИЕ и няма КРИВОСЪДИЕ, се прибират по държавите си, изпратени с почести от българския народ.
64
2
 
2
 
! Отговори
за 64 преди 14 години
Ми смей се бе примиере колкото искаш ама що си се обидил .Не ходи ли по целия свят да просиш париииииииии
63
1
 
7
 
! Отговори
москвич преди 14 години
Дуган е двоен агент обучен от кгб и от турските вълци,мислите ли че човек който работи за две държави минимум незнае как да си прикрие всички далавери,ако мислите че може толкова лесно да го хванат,вие найстина сте или *** или голями наивитети,тук требват сересета а и много анонимни свидетели,а инак видяхме един Емин как свърши,изводите оставям на вас...
62
1
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
Световно известният учен...Архимед Доганов,който когато се е къпал във ванатае открил закона:как от гола вода в язовира,може да потекат вместо вода,мъни е.....недосегаем.Великите сили се борят да го .....привлекат за да работи за тях,но това няма да стане;той е ....патриот и е свикнал да работи само за себе си.
61
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Гръцкият премиер към народа си: Нима искате да живеете като в лунното бунище, което е България? Дата: 14-04-2010 16:57 Читатели : 533 Нима искате да живеете като в лунно бунище, защото точно на това прилича България с нейните дупки и ***, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност? Afera.bg получи от Гърция следната информация от свой читател:Ето и пълния и текст:От Гърция 12.04.2010 Гръцкият премиер предупреди своите сънародници, че ако не са съгласни с антикризисните мерки на правителството ги чака съдбата на България. Нима, каза той, вие искате да получавате български заплати, където въобще не са чували за великденски и коледни премии, а какво остава за 14-та заплата? Нима- обърна се той към пенсионерите, вие искате да получавате пенсии от по 50 - 100 евро, вместо сегашните 600-700 ? Нима искате да си плащате изцяло цената на лекарствата, а не както досега само 25%? Нима искате да живеете като в лунно бунище, защото точно на това прилича България с нейните дупки и ***, разхвърляни навсякъде от претендиращите за по-висока интелигентност българи? Нима искате децата ви да пушат, пият и вземат наркотици под зоркия поглед на полицията? Това ли искате? Аз знам, че ние винаги сме били по-цивилизована нация от нашите северни съседи и винаги сме успявали да се обединим в трудни моменти. Затова и сега съм убеден, че в този труден момент ще застанем един до друг, ще прежалим трийсетте процента от допълнителните възнаграждения, които получаваме и след няколко години, ще можем отново да се наредим сред страните с най-добър жизнен стандарт, докато българите ще си останат на положението в което са и сега. Защото нашата нация е изградена на основите на православната вяра и християнските добродетели, а българите са учени атеисти, сменящи на всеки четири години политическото си верую. Но намират ли там там спасение? Нека да се стегнем и да не позволим нашата младеж да напусне страната, така както българите напускат своята? И ще видите, че след 50 години, ние все още ще сме тука, а за българите ще се носят само легенди. Аз много се смях, когато разбрах, че управляващите в България плашат народа си, че щели да стигнат до нашето положение, ако не вземат мерки! Та те нашето ниво могат само да го сънуват! Жалко за българите, че се оставят така лесно да ги манипулират, за да могат да ги грабят безпрепятствено! Но това си е техен проблем. Нека ние да решим нашите, пък те да се утешават, че не са ни стигнали. Кое е по-страшно Гръцката криза или Българската стабилност?Георги Тодоров, Гърция
60
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
тая наша прокуратура й трябва сталинска чистка от борисчо до последната чистачка всичко вън. Това дето е сега не е нормална прокуратура ами презКУРАтура
59
1
 
6
 
! Отговори
... преди 14 години
То пък оставаше и да разследват най-големия Крадец в държавата ..... не е реално какви са ***
58
2
 
6
 
! Отговори
Калин преди 14 години
Един нормален прокурор да и е имала тази ***. Последните двама .. единия със съмнения за психично заболяване. Настоящият отявлен комунистически номенклатурчик дрънкаш много а не казващ нищо .. все едни фотографии има. Избран на таен вот и като единствен КАНДИДАТ, Съветник на Гоце!Главен прокурор .. мастит комунистически ***!
57
6
 
4
 
! Отговори
ламбо преди 14 години
ГЕРБ и АТАКА са членове, на Догановия обръч от партии
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
е КАК ЩЕ РАЗСЛЕДВАТЕ ДОГАН ТОЙ Е НЕДОСЕГАЕМ. НА БОЙКО ПРИЯТЕЛЯ НЯМА ДА БЪДЕ ПИПНАТ. МАЙ ЧЕ И БАРБЕКЮТО МУ НЕ МОЖА ДА СЪБОРИ А КАМО ЛИ НЕЩО ДРУГО БОЙКО БОЙКО ЛАЛАДЖИЯ
55
0
 
6
 
! Отговори
vlastna преди 14 години
въй,колко е охранен шопара му неден,а народа тъне в немотия....
54
0
 
1
 
! Отговори
Търпелив преди 14 години
не му се плаче,ами се радва,някой му е бръкнал отзад.
53
0
 
1
 
! Отговори
21 преди 14 години
Защо България е била досега наи удобното място на света за отвли4ане на пари във 4ужди банки и то става въпрос за много пари.Ако тези пари бъдат върнати БГ ще цъфти БГ ще бъде по красива и от швеицария и по богата.Разбоиниците са хвърлили много труд да отвлекат тези пари,а сега правителството трябва да работи неуморно даси върнат тези милиярди,дане стоят там във 4уждите банки,само и само дасе пре4и на Българина зада изнемогва народа,а само някои доказани мафиоти да карат скъпи коли,зависта погубва 4овека.Гн Цветанов така 4е със пълната си мощ и власт трябва дане подмините нито един мрасник
52
0
 
1
 
! Отговори
:D преди 14 години
ало,тези от днес бг!?защо му се реве на човека?дайте снимката и от зад малко по увеличена ...........да не би доган да се крие зад него?
51
0
 
7
 
! Отговори
Търпелив преди 14 години
Велчев явно е мим,всеки път прави физиономии и нищо не казва.Нямаме главен прокурор.
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мен ме интересува ***