F1 може и да няма, но теории на конспирацията - със сигурност

Вестник "Сега" отговаря на твърденията за сценарии за саботаж
5 сеп 2010 07:40,
108
F1 може и да няма, но теории на конспирацията - със сигурност
Снимка: БГНЕС

Писмото на директора на EABG Раид Абу Худра, в което компания обявява, че няма намерение да участва в проекта за писта на Формула 1 и изобщо да инвестира в България, е автонтично и не е дописвано.

Това обяви вестник „Сега”, който публикува писмото, предизвикало скандала около проекта през последните два дни.

В събота депутатът от БСП Румен Петков, който е и председател на Организационния комитет за изграждането на пистата за Формула 1 край Доброславци, обави, че има сценарий за саботаж на намеренията на компанията да инвестира у нас.

Още по темата

Част от него бил и e-mail, подписан от мъж с име Алекс Цаков, в който от EABG се искат над 94 милиона долара, "за да бъде оправена ситуацията".

По повод твърдението на Петков за сценарий за саботаж, от изданието обавиха, че писмото от Раид Абу Худра е изпратено от личния му мейл, а цялата кореспонденция с него се пази.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Това си е чисто *** работа, нищо няма да се случи , защо медиите си губят времето с таокива паешки работи. Като гледате снимката този прилича ли ви на бизнесмен който е натоварен да договаря сделки за стотици милшони долари, вадене от едно оръфано наилоново пликче на чернови за договор за формула едно за 2012г подкупи , пълни глупости. Стига с тая боза
61
1
 
2
 
! Отговори
ПАК ДО КОХ преди 13 години
През 2009г. България изнесе селскостопанска ПРОДУКЦИЯ /не суровини/, колкото никога през социализма не е изнасяна./само не ми казвай,че сами сме си я яли тогава,,защото живях тогава и помня как се радвах като се появеше на опашката нещо върнато от това за износ/- ето ти нещо, направено сега, по-добро от соца.Ще добавя СОФТУЕРА, който ние, сега правим и дъщеря ми взема за него по 6000лв чисти на месец заедно с още 150 такива наши специалисти във фирмата/не е руска,впрочем/
60
1
 
10
 
! Отговори
хун преди 13 години
Цитат от писателя Достоевски:.............българите са примитивни и продажни...........
59
0
 
13
 
! Отговори
далаверата преди 13 години
Продавам билети за състезанията на пистата на Ф1!10% отстъпка за по-голяма бройка!Побързайте фенове защото местата са ограничени!
58
1
 
6
 
! Отговори
ДО КОХ преди 13 години
Много соцмислене,дорогой ми КОХ.Количеството изобщо не значи качество.Това ,че имаше произведени повече москвичи и лади от тойоти ,не значи ама хич нищо за качеството на руските возила.Калашниците били най-много,може,доколкото най-много по света са бедните хора,а точно те са с калашниците.Същото е със стоката в илиенци:МНОГО, ЕВТИНКО И НЕКАЧЕСТВЕНО.
57
1
 
12
 
! Отговори
собственик преди 13 години
А пък аз имам място до летището. Дано стане!
56
1
 
2
 
! Отговори
ХИПНОТИЗАТОР преди 13 години
Пост 52, може да си сложиш сто удивителни за ти изглежда нещо ФАКТ,но като по същество не е верно,става язък за ракията. АКО ПИСТАТА ТИ Е В ГРАДА И ПЛАЩАШ КУП ПАРИ НА КМЕТСТВОТО, може и да си продадеш собствеността,правата значи,но ако си в Доброславци ставаш касичка за всякакви мероприятия на колеле,които могат да ти хрумнат срещу билетчета.Пример:когато авиокомпанията ни беше назад със120 милиона долара, летищният комплекс си беше на печалба както винаги- стои си поляната-касичка.УСЬОК ?
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Нещо не ми е ясно - хем били провалени шансовете за бизнес в БГ, хем щели да инвестират в пистата след като си направят проучването.Или просто искат да замажат положението и след 6 м. всичко да се забрави.
54
1
 
2
 
! Отговори
KOX преди 13 години
Аз за съжаление мога да кажа в отговор, че не съм комунист, ала засега всичко качествено е построено от това време. Вие ако ми кажете едно от демократични времена ще ви потупам драги ''ПОЛУЗАСПАЛ''. А калашника е най-разпространеното оръжие в цял свят, така че вие си направете сметката, дали е качествено!
53
4
 
4
 
! Отговори
за Премиерът преди 13 години
Прав е Бойко Борисов да не обръща внимание на "сценарийте" и "тюрлийте"( видовете) манипулации, които се предлагат от БСП.КАК да вярва човек на Румен Петков със неговите светкавични "организирания".. особено пристигането на арабския представител немедленно... когато в момента БСП иска ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ....Ето удобен случай за напрежение .....Също като онзи ЧЕРЕН КЛИП на Азер... за Борисов и Костов....Много стана "подливането на вода" от страна на БСП.
52
2
 
15
 
! Отговори
da! za 50 i 46 преди 13 години
Защо така с Румен Петков от БКП/БСП станаха гафове?Той хем е инициатор, хем пък не му се иска да се приписва ПЛЮС на това правителство...И мнго СВеткавични станаха "размените на писмата", ПУБЛИКАЦИИТЕ в Сега ???И ВЕДНАГА!!??? пристигна арабски представител??? по СВЕТКАВИЧНО повикване от Румен Петков!!???Много въпросителни...( като знаем как арабските граждани гледат на понятието"време".... бавно... "ишшалх" ако каже... ) .. а то господинът пристигна веднага, като по уговорка...)
51
2
 
18
 
! Отговори
ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!! преди 13 години
От около 20 писти за Фолмула1 (или90%) в целия свят (вкл.САЩ) носят само загуби!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Вече в някои държави закриват пистите (например Португалия!) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
50
2
 
13
 
! Отговори
полунаспал се преди 13 години
Има ли поне едно нещо,което комустите да са направили и то да е читаво?КАЖЕТЕ. И на мига ще ви срутя! Дори любимият им калашник е изкопиран буквално от немския образец/виж сайта "supergun.ru"/Щом ги видиш някъде значи виждаш работата провалена. Така стана и с "делото" на румен петков да прави формулата- срещи -банкетчета с любимите поливки водка и накрая много очудено гледащ с много невинните сини очи,боже,боже!
49
6
 
2
 
! Отговори
наспал се преди 13 години
Говорете си вие за любимата вербална *** "македония"/ което е изгодно познайте кому/, а в това време измъкнаха на България офертата, която щеше да ни направи една по-богата дестинация за света, една страна с по-европейско самочувствие. Участието на *** в проекта и техния вестник "сега" хем обслужва ,хем прпикрива ,че точно те са слугите на саботажа от срана на москомските им сутеньори.
48
0
 
1
 
! Отговори
тото преди 13 години
Аз Формула1 съм гледал на живо, ама ТИ ще я гледаш през крив макарон
47
0
 
4
 
! Отговори
баба преди 13 години
Т.н. македонци леле как добре познават историята,само дето не искат да обяснят защо революционери от Македония са заявявали че са българи от Македония.Иначе сега ако искат и марсианци да се чувстват няма лошо,само да не забравят къде се изселваха и кой ги прие в началото на 20 век.Иначе да живее Тито,УДБА . Добре са им промили мозъците,югокомунистите много ги бива в това
46
2
 
15
 
! Отговори
ха ха ха ха преди 13 години
ганчовци ще гледате формула 1 ама през крив макарон
45
2
 
6
 
! Отговори
Венци преди 13 години
Според мен, това е една добре организирана провокация от много влиятелни хора. Целта е ясна - да се провали инвестицията за огромна сума пари. Може би това са интереси на други държави ,които биха искали тази инвестиция да е на тяхна територия, каква е тази България за да има писта,са преценили те. Също така много добре организираният скандал цели да влоши отношенията ни с арабския свят с цел да няма инвестиции и търговия с тях. Всичко това говори ,че това са хора които искат правителството да се провали, да няма инвестиции нещата да не вървят и да си останем оазис за мафията. Също така се вежда, че всяка стъпка на властите се следи от хора , които чакат удобен момент за да забият нож в гърба на България, народа и правителството, защитаващи частни интереси за много пари.
44
0
 
10
 
! Отговори
БЮРМ преди 13 години
БЮРМ.Такава държава ''Македония'' няма.Има БЮРМ.Там живеят бюрмаджии. ''Македонци'' няма (като нация).Вече в България живеят българи в областта Пиринска Македония, които са македонци (както има тракийци, добруджанци).В областта Егейска Македония също живеят българи, които (поради това, че живеят в тази област) се наричат македонци.Или както каза наскоро гръцкият министър на външните работи - ''македонците са българи''.
43
5
 
16
 
! Отговори
АЛФ преди 13 години
Я да ви копна нещо!Историята с испанския бендел които ДС-кукловодите докараха се повтаря!Испанския *** също шейхове щеше да докара ,но нещо наблегна на някакви имоти......Извънземните ще инвестират в България!Ще търсим извънземен разум който да инвестира в България, това стана ясно след изявление на Трайчо фон Трайков по националната телевизия. След обещаващата идея за изграждане на писта за Формула 1 и въпреки провокациите в пресата, поради отказа на неразумните земни жители да повярват, че са възможни такива инвестиции в българската икономика, ние разумните политици решихме да обърнем поглед към звездите, с надежда да дойде разум от там.За целта е нужно просто да предоговорим с руската страна условията за изграждането на АЕЦ Белене, като им предложим далеч по-разумното решение, да се използва вече изградената площадка за централата, като основа за изграждането на един модерен космодрум, подобен на този в Байконур. Ще започнем да развиваме програма за търсене на извънземен разум, равен по разумност на българският политически гений, чието олицетворение е нашият премиер, а средствата за търсенето ще набираме чрез развитието на космически туризъм. Така България, която е една призната туристическа дестинация, всепризнат енергиен център на Балканите, кръстопът между западния и източния свят, ще стане и своеобразен портал към Вселената.България ще заеме своето достойно челно място сред космическите държави и ще прибере милиони евро от желаещи платежоспособни бизнесмени, които и сега се блъскат за билети за космически пътувания. България ще докаже, че и държавата може да развива частен бизнес и че всъщност разлика между двете понятия не може да има, защото ако не съществува държавата не би съществувал и бизнеса, за разлика от назадничавите разбирания на претендиращите за разум арабски бизнесмени, които даже и не са шейхове.Правителството ще може да изпрати свое послание, подобно на плочата от която звучи песента Излел е Дельо хайдутин, на която плоча ще бъдат записани политическите възгледи на правителството, нашите икономически и социални програми. Всеки министър ще направи специално обръщение към извънземния разум, излагайки своите идеи и възгледи, приканвайки го да инвестира в неговата сфера. На плочата ще бъде записан и химна на МВР изпят от Веселин Маринов, който представлява своеобразна информация за постигнатото ниво на сигурност в България, което гарантира извънземните инвестиции.Би могло да се изпратят в Космоса и мостри от продукти с марката Стара планина, както и млечни продукти направени от 100% прясно мляко, като основен коз ще бъде уникалното българското кисело мляко. Те може да бъдат съпроводени от огромен рекламен транспарант изобразяващ български столетник консумиращ горепосочените хранителни продукти, докато работи на полето. На транспаранта ще бъдат изобразени хванати ръка за ръка, земеделският и социалният министър под девиза: Ние не се пенсионираме ние работим, защото се храним здравословно. Ако сте разумни пробвайте и вие.Към проекта, ще привлечем и многобройните български, екстрасенси, контактьори, гадателки, пророчици и всички останали разумни хора, търсещи или вече осъществили връзка с извънземен разум, отговарящ на тяхното интелектуално ниво.Дори и да не открием скоро разум, отговарящ на нашето ниво на мислене, то и самият космически туризъм, би бил достатъчен за съживяване на българската икономика и излизане на страната от кризата. Представете си, колко нови работни места, ще бъдат открити за обслужване на космическият бизнес. Ще изградим първите космически магистрали, първо до Луната, после до Марс, а защо не и до Сириус. България ще стане своеобразен център на космическите технологии и хиляди емигранти от Западна Европа и САЩ ще се редят на опашка пред Божидар Димитров, желаещи да получат българско гражданство, да станат граждани на първият Вселенски икономически съюз.Saturday, September 04, 201011:21 PM/добавен от: Теодора1/