Цецо Шестака лъже!

Р. Петков отрича за унищожени СРС-та от срещата му Галеви
Обновена: 19 ное 2010 14:27 | 19 ное 2010 14:02,
631
Цецо Шестака лъже!
Снимка: БГНЕС

Депутатът от "Коалиция за България" Румен Петков обвини вътрешния министър Цветан Цветанов и шефа на Митниците Ваньо Танов в груба лъжа, която трябвало да получи своя институционален отговор.

Петков категорично отхвърли обвиненията, че срещата му с Братя Галеви е била за разпределянe на територии на наркопазара. Той отхвърли и твърденията на МВР шефа, че данните от СРС-тата от срещата му с дупнишките бизнесмени са били унищожени веднага след нея.

„По мое време в МВР специални разузнавателни средства от какъвто и да било характер не са били унищожавани, без това да е било заявявано по съответния законов ред“, категоричен е Петков.

„Ще се посъветвам в следващите дни с адвокати и ще използвам всяка възможност, за да съдя тези клеветници", добави той.  

Депутатът поиска вътрешният министър да извади заявката за ползването на специални разузнавателни средства, поводът за нея, както и документи за това как са били анализирани и ползвани от съответните служби- заявители данните, получени чрез тези тайни средства.

Бившият вътрешен министър Петков посочи, че в момента се лъже съвсем откровено за работата на МВР от минали периоди. По думите му "Октоподът" витае някъде около „човека с шестте апартамента", известен в полицейските среди като Цецо Шестака.

„Ще се постарая следващата седмица да посъбера малко материали за провеждани нерегламентирани срещи от високопоставени служители на МВР, които по-късно съм освобождавал от работа, с хора от контингента", каза Петков.

Още по темата

Той добави, че срещата му на басейн "Спартак" е била регламентирана. Петков беше категоричен, че по време на нея не са водени разговори за разпределение на територии и за снемане на напрежение.

Веднага след изказването на Румен Петков пред журналистите Волен Сидеров заяви, че ще поиска създаване на временна анкетна комисия, която да разследва връзките на Петков с мафията.

Сидеров добави, че настоява главният прокурор да поиска имунитета му.

„Това, че някой не си е пил хапчетата – аз да си давам имунитета", коментира Петков, но допълни, че няма проблем да се откаже от него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


631
Още по темата: Цветан Цветанов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
531
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ И ВЛАСТВА ДР. ИВАН КОСТОВ . ИВАНЕ, КАЖИ НА ТОЯ С ДЪЛГИТЕ СТАТИИ ДА СИ ЛЯГА, ЧЕ И УТРЕ Е ДЕН И ДА СИ СМЕНИ РЕПЕРТОАРА ЧЕ СТАВА БАНАЛЕН И щЕ СПРЕМ ДА МУ ВЯРВАМЕ
530
18
 
5
 
! Отговори
KATAHA 1100 преди 13 години
Kолко Жалко!Наместо Бойко да скъси на ЦЕЦО ЛЪЖЕЦО краката-Яне ми се явява като хирургНаместо Бойко да си върне накраденото от ЦЕЦО КРАДЕЦО- Румен Петков го посочва като такъв в прав текст, наричайки го ШестакНаместо Бойко да го чака да аестува онези, споменатите от самият ЦЕЦО ТЪПУНГЕРЪТ, 300 бандита - да вземе да си го арестува самият Бойко.И е крайно несериозно наш Цвецкан РазЦвъкан да се сателира около службите на Щатите. *** това е такава обида за ахмераклийските ченгета че просто е немислимо синчето на шефиорчето да е разработка на ЦРУ. Цветанов не е нито професионал нито има морал. Цветанов е безпътен пътник. И както ужким го "привиквали" чат-пат в САЩ, па да земът от ДАНС да видат с кого там ЦЦ има срещи. Тука Нюзоистът написа инфо че некакви щатски служби били натопорчени на Първанов, и се изисква неговото компроментиране и отстраняване от политиката в България. МОЛЯ? Ако у Щатите това е официялното искане на новата администрация-досега на Първанов да му беха показали не един а 101 избити козела. И не 5 а 105 апартамента-даже хората биха ги копували с подставени лица имащи задължително същото има каквото е името на Президентът. Та и най-големият *** като надзърне в регистрите на онези държави да се вижда че некой си Първанов закупил 105 апартамента.Такова нещо няма. Значи Цецо ОхТиПутя и Боце Ревлата си изсмукват "новините от последният им честен, но кога не се знае, орган-ДУПЕТАТА с които Федоска и Цеца щели да мляскат на Цецо Таралежо иглите. Бах му мутера -до къде стигнаха тея порнографи-Федоска и Цеца да си слагат таралежо за дамска превръска.Обидно, много обидно е че Борисов не намери по-достоен начин да разкара Цецо, ами го остави на пикаещият в шадраваните да го лиска с бирена пикня посред бел ден у парламенто.И пак казван, Цецо да се разкара незащото е лъже, краде и е глупав , а защото се показа като пубертален *** с косми на таралеж.Цецо наместо да каже по мъжки-маината ви на всички и да си се нанесе в шестте апартамента той продължава да ламти за позицията на най-смешен и безотговорен МВР министър който с непрестанните си ТВ изяви ни поднася плитки менти, дантелени партенки и еднообразни клюки.
529
1
 
7
 
! Отговори
FOX преди 13 години
Онова, в което България не може да бъде надмината, е износът на престъпност. Мечтата на Левски бе да помага на другите народи, нашата мечта е да ги крадем. Красива, осъществима мечта, тя ни прави горди да знаем, че пълним криминалните хроники на световната преса. За нас няма нищо свято. Ако е имало и то е приватизирано от дечицата на ДС. Те половин век са чакали този миг да дойдат на бял кон и да вземат без кръв онуй, дето бащите им го взеха с кръвта на бащите ни, а ние с търпение и постоянство го умножихме. Грозни и нискочели хора ни притежават. Разполагат с всичкото време на света. Чакат. Да се запилеем по света. Да ни няма. Да опустеем в чуждата чужбина. Да се връщаме отвреме-навреме. Да отсядаме в хотелите им. Да им плащаме. Да си въртим кръгчето, доде умрем. А те да гледат от високото, богоизмазани, непромокаеми, недосегаемиНякакви глупави и претенциозни граждани се чудят защо сме оставени на произвола на далавераджии, биячи, крадци и злосторници. Ами колкото по-голяма е дребната престъпност, толкова по-неглиже изглежда едрата. Държавна сигурност мисли за нас. Те си имат обръчи от фирми, ние си имаме обръчи от престъпници. На лудички ни направиха, но това, което правят, съвсем не е налудничаво. Спокойно и методично, след всеки корупционен скандал, от пепелта на предишния възкръсва новият. С несравнимо упорство крадат като за последно. Но няма да е последно. Ще им трябват 500 години, и пак ще остане. Наглостта им, както и властта по презумпция, произлиза и произтича от народа. Народът ИМ гласува. Кажи ми, кажи, бедний народе, кой те в таз робска люлка люлее.
528
4
 
9
 
! Отговори
VAS8ILISQNISEVROPA преди 13 години
УРИНИРАЛИ СМЕ РЕДОВНО С РУМЕН...В ПЕЕЩИЯТ ФОНТАН....АЗ СЪМ ЗАД НЕГО...
527
1
 
7
 
! Отговори
пожелание преди 13 години
жалък ***!
526
4
 
15
 
! Отговори
пп преди 13 години
Много е гнусен този Румен Петков
525
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А не кризата не я докара ГЕРБ,докара я ДЯНКОВ.
524
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не се бой ще те оправят,по пълната програма.
523
0
 
9
 
! Отговори
български ИДИОТ преди 13 години
Олигофренията е всеобща. Из България се подмятат парцали. Един *** цапа, след него тутакси друг *** бърше, но тъй, че цапаницата става още по-непрогледна. Явява се трети ***, който се опитва да произведе от цапаницата картина. Предполага се, че колкото по-високо е нивото, толкова по-нищожно е внушението.И представяте ли си, случва се пред погледа на натовските и европейските посланици, които със сигурност вече се чудят в държава ли са акредитирани или в долнопробна кръчма.
522
8
 
6
 
! Отговори
пожелание преди 13 години
искам ГЕРБ да ни управят!!!
521
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
така е поне да бяха истински комунисти тези ибрици
520
0
 
11
 
! Отговори
Баб Вуна преди 13 години
А бре БИВШ комунист ли е - не ми го хвалете! Всички ТЕ са от един и същи плевел израснали и по един и същи начин действали:с хитрини,лъжи,кражби,убийства и т.н....много са...и са страшно груби и арогантни!
519
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ И ВЛАСТВА ДР. ИВАН КОСТОВ
518
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ами откажи се бе идиото -- амане ти стиска мутро комунистическа
517
2
 
16
 
! Отговори
Свинска мутра преди 13 години
Р.П. - тази свинска мутра е образец на комуниста. Днеска го даваха по телевизията, той не може да говоро "КАААМ" ВМЕСТО КАЗВАМСръжте си го -- нека да го гледат хората, та и най-безумните комунисти ще се отвратят от своя първообразПомнете ми думата -- БСП и разните АБВ ще следват съдбата на Земезелските партии в България.Следващи избори около 10 % БСП -- АБВ 3 %Демографията работи против вас -- ТРАКТОРЧЕТА
516
7
 
1
 
! Отговори
П..ри преди 13 години
Не знам много подробности около семейството им,но постъпи държавнически през 97 година...Стана ми симпатичен,де да знам, видя ми се човек
515
4
 
15
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ах мръсни малки червени глашатай как пригласяте на разни изродени *** като Румен Петков , който си е продал душата на дявола!!!Цял живот ще тънете в мизерия и ще чакате някой да ви управи и да ви наброи пари наготово!!!Стягайте си дупетата защото ще падне голямо бачкане за малко пари!!!Само не ми казвайте ,че Герб докараха кризата в България!!!
514
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
и кво му харесваше на Николай Добрев, че можеше да пие по 2 литра македонска люта ракия без да падне под масата ли ? Или че синът му е сводник и автоджамбазин ? Или може би и двете ?
513
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Цвък Цвък не спира да цвъка и колкото повече цвъка толкова повече се оцвъква ... ама явно не може да се види, пък приближените му не смеят да му кажат от страх да не им вземе постовете и апартаментите
512
14
 
2
 
! Отговори
Помияри преди 13 години
Единственият човек който ми е харесвал от БСП е Николай Добрев,всички други са маскари