РЗС: Бойко Борисов има гузна съвест за наркоканалите

Наркоразпространението се организира от върха на държавата, твърди партията
Обновена: 8 май 2011 11:18 | 8 май 2011 11:16, Елка Василева
274
РЗС: Бойко Борисов има гузна съвест за наркоканалите
Снимка: Архив Булфото

РЗС разполага с достоверна информация, че Бойко Борисов лично е разпоредил питането на РЗС за наркотиците да бъде отклонено на всяка цена, пише в текст, разпространен от пресцентъра на партия “Ред, законност и справедливост”.

Повод за питането станаха съмненията на анализатори, публикувани в редица медии, че ГЕРБ е в основата на преразпределението на наркопазара по схемата: медиите на Пеевски атакуват определени големи разпространители на дрога, Цветан Цветанов ги арестува, а Котараците завземат освободените наркоканали.

РЗС даде възможност на Борисов да опровергае твърденията, че той покровителства и е пряк участник в основните престъпни схеми, но той се скри. За нас това е ясен знак за гузната съвест на управляващите и потвърждава изводите ни, че разпространението на дрога се покровителства и организира директно от върха на държавното управление, пише РЗС.

Страхът на Борисов, че съвсем скоро ще стане ясно кое е истинското му лице,  на практика премахна основната функция на парламента за контрол над изпълнителната власт. Този ярък антидемократичен акт не просто противоречи на българската Конституция и европейските практики, но и превръща България в държава с еднолична власт, посочва партията.

Отказът на Борисов да отговори всъщност дава отговор на много въпроси, свързани с миналото му на репресивен деятел в СИК и специален агент в българския ъндърграунд.

РЗС има основателни съмнения, че докато Яне Янев бе миналата седмица на посещение в Германия, е незаконно подслушван, тъй като на една от най-важните му срещи в Бундестага на Германия е станало въпрос за факти, доказващи съпричастност на ключови фигури от ГЕРБ, свързани с изграждането на т.нар. балканска нарко ос и новите бази за наркопроизводство и трафик през България, пише още в текста.

Наближава времето, когато РЗС ще започне да пита в т.ч. и чрез европейски медии, а впоследствие и да отговаря на директни въпроси, свързани с криминалното минало и рекетьорското настояще на Бойко Борисов, заявява РЗС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още по темата: Бойко БорисовРЗС
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 5 години
МАЛЕ ЩО НЕ СЕ ВЪРНЕ БСП НА ВЛАСТ ДА СИ ПРОДАВАТ ВСИЧКИ ДИЛЪРИ НА СПОКОЙСТВИЕ ТА ДА НЯМА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ БОЙКО ЛИКВИДИРА МАФИЯТА В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕМОЖЕ ДА НАПРАВИ ТОВА КОЕТО БОЙКО НАПРАВИ БОЙКО Е ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН НЯМА ДА СИ ОСТАВИ ДЪРЖАВАТА ТОЙ Я ОБИЧА НА ДЪРЖАВА БОРИСОВ И Е ПОСЛЕДНИЯТ ШАНС ЧОВЕКЪТ ПРАВИ НЕ ГО МАЧКАЙТЕ А БСП КО ПРААТ САМО МРЪНКАТ ПЛЕТЪТ ИНТРИГИ ПЛЮЯТ ПО БОЙКО И ГОНЯТ ВЛАСТТА ПОНЕТЕ ТОВА ДЕЦАТА ВИ СА В ЧУЖБИНА НА БОЙКО ДЕТЕТО Е В БЪЛГАРИЯ
229
1
 
15
 
! Отговори
TOM преди 13 години
RZS NAISTINA SA PRAVI
228
1
 
14
 
! Отговори
X преди 13 години
Яне има гузна съвест за задния си канал!
227
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ХА ХА ХА
226
0
 
16
 
! Отговори
beawo преди 13 години
браво на РЗС, само така
225
0
 
16
 
! Отговори
елтимир2 преди 13 години
Услугата е временно недостъпна.Сега проверяват кои са писали против антинародното псевдо правителство.Кога Г-н Главния Прокурор ще се намеси да провери имотите на тия двамата дето се мислят за недосегаеми.С какви пари и откъде ги спечелиха-на единия 9-те имота ,а на другия последните 2 апартамента платени в кеш.Как ги събра тия пари с една; мизерна заплата от 2000-3000 лв."И вместо да се засрами като го питаха журналистите ,да ги гледа нагло и да им казва че били от ;консултантски услуги".
224
2
 
14
 
! Отговори
ЕДИН БЪЛГАРИН преди 13 години
Янев ,Василев и Семов съвременната шведска тройка !?
223
0
 
15
 
! Отговори
bo преди 13 години
Оппа , великия конспиратор взе че стигна до важното умозаключение, което дори и децата в градината знаят. Дай им имената и ги изпрати на международен съд, че нашия ще ги оправдае по "процедурни пропуски".
222
3
 
15
 
! Отговори
1 преди 13 години
нищо ново под слънцето,това за бойко го говориха още преди много време ,така или иначе-пак е най-големият
221
3
 
15
 
! Отговори
M преди 13 години
Луд умора няма.
220
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството"И що така бе Миме(днес.бг)?
219
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.
218
0
 
14
 
! Отговори
ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ преди 13 години
КОКАЛ---за кокала се някога бори, и днеска здраво стиска го в зъби. ръмжи и драска със нокти,щтом кокалът му някои приближи. ръфа,глодже и скимти, гузно гледа все встрани. времето лети, хварчи БОИКО нищто не направи. а парламента с вои се нахварли, с наточени оголени зъби. дерят се с нокти, ръфат се с зъби, към кокала се бавно всеки приближи. ОХРАНЕН СТАР ИЗНЕМОЩТЯЛ, ПРЕДАДЕ КОКАЛЪТ В НАСЛЕДСТВЕН РИТУАЛ---БОИКО БОРИСОВ ОТ ГЕРБ-БКП-ДС.
217
0
 
14
 
! Отговори
до Унуфри преди 13 години
може и така да е, но е кой слага бан и реже достъпа до коментарите тогава?
216
0
 
15
 
! Отговори
Унуфри преди 13 години
Системата на Dnes.bg изтрива автоматично коментари, за които има определен брой сигнализирания за неуместен коментар. Мога да напиша за 5 мин една програмка, която да обхожда автоматично коментарите и да им генерира сигнали за неуместност.Очевидно от РЗС се развиват технологично. Едно време Янето хвърляше димки, за да всява паника, а сега използват тази слабост в Dnes.bg коментарите, като средство на диверсия.Успех, момчета, със сталинистките подходи! Дерзайте!
215
0
 
15
 
! Отговори
от 236 преди 13 години
вижте още какво пише:Трябва да знаете, че IP адресите, от които са направени всички коментари, се записват и могат да бъдат използвани в определени случаи за разкриване самоличността на лицата, които са публикували съответните коментари, в нарушение на настоящите Общи условия. Dnes.bg си запазва правото да уведоми и окаже пълно съдействие на компетентните държавни органи, включително прокуратурата, следствието и полицейските органи, за всеки коментар, който нарушава законодателството на Р Б
214
1
 
15
 
! Отговори
БО КО преди 13 години
НА КОЙ МУ ПУКА ЗА КОНСТИТУЦИЯТА, ЗА ПРАВАТА НИ,ЗА СВОБОДАТА НА СЛОВОТО.НЕ СТАВАЙТЕ СМЕШНИ! ЖИВЕЕМ В БЪЛГАРИЯ!ТИЯ НАТРУПАХА ТОЛКОВА ПАРИ ЗА СКАПАНАТА СИ ПАРТИЯ,ЧЕ ИЗБОРИТЕ СА ВЕЧЕ РЕШЕНИ.МИРИШЕ НА ОРГАНИЗИРАН БУНТ.НА МЕН ЛИЧНО ОТ ТЕЗИ МИ СЕ ДРАЙФА.*** НЕЩАСТНИ
213
1
 
34
 
! Отговори
ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ преди 13 години
ПАРТИЕЦ-КАРИЕРИСТ---за партията се тои бори, и кожата си промени. и драска с нокти и зъби, към партията да се приспособи. ПАРТИЕЦ СТАНА С МИСЪЛТА , ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ НАРОДНИТЕ БЛАГА. какъв живот какъв разкош, да пиеш да ядеш без грош. за другите не го еня, че нямат пукната пара. КАРИЕРА ПРАВИ ТОИ СЕГА, ИСПОЛЗВА СВОИТЕ ПРАВА. къдърните ги уволни, и свои хора назначи. НЕЩТЕ И ДУМА ЗА ТОВА, ЧЕ НОСИ ПРАЗНА ТОИ ГЛАВА.--БОИКО БОРИСОВ ОТ ГЕРБ-БКП-ДС.
212
0
 
17
 
! Отговори
от 236 преди 13 години
и защо под моте коментари не исписва това????
211
0
 
32
 
! Отговори
new koz преди 13 години
не знам за трафика на наркотици през България. но мога да ви кажа че в София не е толкова голям. парите са в ракетите, присвояването, корупцията, фондове и източване на държавата.