Станишев напуска "Магнолия", отива при Моника

Пресният татко трябва да помага в грижите за Дария
28 май 2011 08:12,
58
Станишев напуска "Магнолия", отива при Моника
Снимка: Булфото

Бившият премиер и пресен татко Сергей Станишев освобождава апартамента си в затворения луксозен комплекс “Магнолия” в Бояна, където живееше под наем.

Още по темата
Причината: през уикенда лидерът на БСП трябва окончателно да се пренесе при приятелката си Моника и дъщеря им Дария в Драгалевци, пише в. "24 часа".

Той и досега живееше в къщата, която Моника обитава под наем след развода си с банкера Венцислав Йосифов, но двамата решили да не плащат излишно за още един апартамент.

Първородната щерка на Станишев се роди на 1 май, но до 40-ия ден родителите й няма да я представят публично, както повелява традицията.

Самият Станишев продължава да се хвали на приятели и съпартийци, че Дария му е одрала кожата "едно към едно".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
ZZZ До 53 преди 13 години
А ти не си ли по-голям *** като цапаш форума с цинизмите си. Типичен ганювец - жалко за тебе.
54
0
 
2
 
! Отговори
oooooh преди 13 години
проглушиха ни ушите с това дете. Явно от позитано съзнават какво си мислят за Станишев хората. Цялата /явно/ платена дандания оставя лош вкус и чувство за преиграване. Какво мисля за станишев и к.... Моника няма значение. Не искам да ме занимават с поредното същество /като пишман татко си/ родено със златна лъжичка в устата. Отвращавам се от цялата тази *** история и преекспонирането й от определени медии. пПродължавам да се чудя с какви пари този....човек си позволява стандарта
53
1
 
7
 
! Отговори
Театрален драматург преди 13 години
Следващо действие от пиесата:СерГЕЙ напуска Моника и се преселва в Централния софийски затвор.Там го слагат в един отряд с мазни,загорели ***...Спускане на завесата...:-))))
52
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
моника е кръстил кумонистите още му вярват *** грозен руснак приличаш на бобър.
51
0
 
4
 
! Отговори
баба преди 13 години
На 9 юни ще ни покажат ли Дарито ???Тогава ще е вече на 40 дни...Не е много подходяща дата на 9 юни 1923 г. в Царство България е извършен Деветоюнският преврат, чрез който е свалено правителството на Александър Стамболийски....И к'во правим тогава ?
50
3
 
0
 
! Отговори
преди 13 години
"АТИЛА "-Гожлям *** си .Защо не го навреш на майка си!!!!!
49
4
 
6
 
! Отговори
mind twist преди 13 години
Няма ли някой да измъкне ДНК матрял да се докаже че гея не е баща а ПР актьор?
48
2
 
0
 
! Отговори
лекар преди 13 години
Атилчо ела насам... болницата те вика леко, нежно.. ей сега ще те боцнем с нещо белоснежно... БОЦ! /облечете му ризата и го завържете добре/.. така.. следващия!
47
0
 
11
 
! Отговори
Безпартиен преди 13 години
Mушмурок ли е СерГейчо на снимката !!! Хахаха , да му е жива и здрава дъщеричката , детето няма вина за да го описвате в коментарите си по долу!!! Виж за тате СерГейчо .....
46
8
 
6
 
! Отговори
Диария духа и гълта преди 13 години
На тая Диария как ще й го слагат в хамстерската муцуна не е истина! :)
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Станишев пуска Диария...
44
14
 
9
 
! Отговори
АТИЛА преди 13 години
Този руски *** от хазарски произход не може да има деца !!!Той е евнух по рождение като всички хазарски *** незнайно защо наречени СЛАВЯНИСклавяните стават само за разплод и бачкане в урановите мини, а като им изтече експлоатационния период от тях става идеална суровина за производство на почистващи препарати....КАЗАХ !!!Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.Истината за България и Българите в първия Български сайт:bulgarya.tk
43
8
 
4
 
! Отговори
Червена Диария преди 13 години
Имам диария, знаете ли някакъв изпитан лек от народнана медицина?
42
3
 
6
 
! Отговори
до 38 преди 13 години
Незнам къде го е приел БУШ ама българския народ го прати там от където е излязал при родилните мъки на майка му на последните избори.............А като отиде при Меркел,я чака 3 часа в Бундестага и тя най накрая не го прие,като награда за "борбата с корупцията"......
41
4
 
10
 
! Отговори
БСП -Секта преди 13 години
Двама човека от ВС на БСП спали с Моника преди Сергей Станишев с видеоБЪЛГАРИЯ ОТБЛИЗО, ТОП СКАНДАЛНО.Моника и СергейПоне двама членове на ВС на БСП са преспали с Моника преди Станишев. Кирил Добрев и Янаки Стоилов успели да вкарат шармантната дама в леглата си, преди Сергей Станишев изобщо да разбере за какво става въпрос. Лошото за партията столетница е, че Станишев върло мрази тези свои колеги и това се отразява на общата им партийна работа.Възниква въпросът как така Сергей Станишев е намерил сили да прости на Моника тази ужасна двойна изневяра?Може би истината е, че между тях двамата никога не е имало чувства и затова бившият премиер не се иизживява като предаден от любимата си. Просто в случая такава любима няма.Има друга!Има длъжност сурогатна майка а Моника Янова (бивша Йосифова) вече изпълни своята част от сделката роди детето.Сергей Станишев бил баджанак с Кирил Добрев, но пак не се спогаждали в партийната работаСергей Станишев бил баджанак с Кирил Добрев, но пак не се спогаждали в партийната работаСега е ред на Сергей Станишев да изпълни договорката. Първо да плати на Моника еднократна сума от 200 хил. лв. Второ да се заеме изцяло с издръжката на детето. И трето, но не на последно място, да осигурява на Моника най- тлъстите пи-ар договори от страна на БСП, за да пълни със стотици хиляди левове касата на рекламната й агенция Active Group.Да паднеш от смях!
40
4
 
8
 
! Отговори
ssss преди 13 години
Това е предизборен ход на каналния плъх, да прави деца.......Както и Саркози предизборно има дете,сега и тоя царвул.......А това ,че Хамстера мълчи за боя пред джамията също е предизборна Анти-ДПС реторика и след изборите пак коалиция с тях........
39
11
 
9
 
! Отговори
p преди 13 години
Станишев и неговата Диария... То след толкова години да те обладава отзад ***... не диария, ами и друго ще прихванеш.
38
2
 
8
 
! Отговори
ivan преди 13 години
Защо не им проверят данъчните декларации 10 години назад и сравнят доходите на станишев с реалния наем на магнолия. Те смятат че са вечни и вечно ще управляват. И че това е тяхно право... Трябва паметник да ждигнат на Костов, че той като падна не почна такава злостна кампания каквато те сега водят...Гадове мръсни...
37
2
 
9
 
! Отговори
алоооо преди 13 години
Абе как нито един журналист в тази скапана държава не се поинтересува от какво живее Станишев, след като не работи???
36
19
 
8
 
! Отговори
да преди 13 години
Станишката е пич. Да му е жива и здрава дъщеричката. Най-успешният български премиер, вкарал България в ЕС. Президентът Буш го прие в овалния кабинет, а не както Боко тиквата в коридора на ресторанта.