Откриха издирвани кола за 1 млн. евро и лодка на Румен Гайтански - Вълка

Колата била открита в района на Росенец
Обновена: 6 сеп 2024 10:47 | 6 сеп 2024 10:35, Александър Попов
113

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицията е открила луксозен автомобил и лодка, които се издирваха в рамките на делото срещу Румен Гайтански - Вълка, съобщи БНР.

Луксозната кола, която е на стойност близо милион евро, е намерена в района на Росенец. Лодката е задържана от Гранична полиция при опит за бъде изведена от български териториални води. В момента тя се намира в базата на Гранична полиция в Созопол.

Към момента от МВР не коментират официално процесуално-следствените действия и откритите превозни средства.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още по темата: румен гайтански - вълка
Още от Спонсорирани публикации
Съвети за резервиране на автобусното пътуване от Благоевград до София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
12
 
! Отговори
В стремежа си преди 1 седмица
Да удари Доган, Пеевски извади на показ корупцията по времето на ГЕРБ и лично на Борисов.Защото Стоян Мавродиев беше икономическото гуру на ГЕРБ,той им написа икономическата програма през 2009г. и на практика създаде партията.На това му се вика Приятелски огън.Но защо Борисов го позволи?Отговорът е,че Пеевски му е изпратил SMS с една единствена дума "Барселонагейт'"
48
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
този си е живял като падишах със серДоган, скоро и последния трябва да му прави компания
47
1
 
1
 
! Отговори
Кийко преди 1 седмица
Извинения до 48.
46
1
 
1
 
! Отговори
Кийко преди 1 седмица
До боклкопетков42 то където е с тази фамилия се е ***.Далече съм от теб мхлью,а ти като кон в петък ще си идешбезистория
45
2
 
7
 
! Отговори
До коментар 32 преди 1 седмица
ППДБ са му седнали в скута, за това няма нужда да ги държи за топките.
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бухалката мачка обръчите.
43
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От както арестуваха Вълка, Доган рязко обедня. Взеха му Росенец, взеха му Бояна.. и партията му взеха. Превърна се в сокол скитник без вълчата подкрепа.
42
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И Доганя и Шиши трябва да са в затвора заедно с дерибеите
41
2
 
2
 
! Отговори
опетков преди 1 седмица
До Кийко Ами спасявай се, какво чакаш? Тъкмо ид*иотите ще намалеят с още един.
40
2
 
5
 
! Отговори
опетков преди 1 седмица
хайде стига с тази "лодка". Покажете сниимка да видим как с лодката се опитват да изчезнат извън България.
39
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Алооо Сарафов къдеее си ... ехоооо ,не се пуваш нито виждаш напоследък
38
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Има статия в гласове как Шиши е станал милиардер от КТБ ,като натиснеш да отвориш статията пише грешка 404. Нямало цензура а?
37
2
 
12
 
! Отговори
Кийко преди 1 седмица
Народа,,уж" празнува...Нека да минат шиши, тиквата и доганя да видят как празнуват.Бедни си бяхме и така си останахме.Закриване на територията и хората да се спасяват кой на където види.За да се спре тая агония вече.
36
1
 
10
 
! Отговори
Папо преди 1 седмица
Костадинов при Цветанка Ризова сподели ,че е бил респектиран от хората на двете ДПС та в Парламента,които реално изглеждали като криминални типове.
35
1
 
16
 
! Отговори
И какво от преди 1 седмица
Това?Даже не могат да му ги конфискуват,защото те не са обезпечение по кредита.Когати Мавродиев и Борисов ти "продават" 150 млн.лв.държавни пари,срещу 15% комисионна,кой е виновният!Когато си получил кредит,парите стават твои и можеш да ги дадеш на децата си, на жената,на любовницата, на Доган, можеш да ги дадеш за благотворителност, ако искаш.Главният виновник е Мавродиев,лично подписал договор за кредит.И защо не го търсят?Защо не ни покажат имението му в Панчарево за 5млн.и двете вили в Гърц
34
4
 
16
 
! Отговори
Капитанът преди 1 седмица
Забележете на Росенец. Там където Почетния държавен изменник ,беше свил топло гнездо ,със забрана катерите на гранична полиция да патрулират там. Дефакто отворена национална и външна граница на ЕС . Само Бог знае какво е влизало оттам ,от чеченски и грузински уби*йци до наркотици и ядрени отпадъци .
33
3
 
7
 
! Отговори
Кико преди 1 седмица
До Ком.-28.Толкова истински казано и казано от сърце... Браво човек,не те познавам но и аз,а и много други хора вече го усетиха,почувстваха.Наистина няма вече място за нормални хора в ***.Тук само комплексари с джипове, влияние,мутри,далавери от шепа нещастни продажници които погребаха родината.Истината вече е терминал 2 и никога завръщане.Нормалните хора да забравят за мизерията, притеснението, стреса в който се живее в територията и да си изградят един по нов, модерен, спокоен свят
32
5
 
13
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 1 седмица
Пеевски държи почти всички политици за топките (без ППДБ) с компромати и който му се опълчи ето какво му се случва. Особенно Бойко е тотално под контрола му.
31
2
 
16
 
! Отговори
Прасчо Наркотиците преди 1 седмица
Всичко е замазване на очи. Основната цел е свинята да овладее наркотиците. Вълка ги транспортира до депата за разпространение. Тея няколко милиона са нищо. Парите там са МНОГО. То за това и съпротивата за вътрешния министър беше толкова голяма. Избори не избори - кинтите са в дрогата. Нали прасчо?
30
1
 
12
 
! Отговори
Айляк преди 1 седмица
Тоз Вълк пак скромен, бе. За тия милиони дет' е ошмулил от ББР, знаЙш к'ва яхтичка можеше да му спретне...кой го знае колко още такива "бижута" е покрил из светО.

Спонсорирани публикации