Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете?

Пуснаха Големия Маргин от ареста, доказателствата са недостатъчни
14 яну 2010 13:13,
112
Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете?
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд освободи от ареста Красимир Маринов - Големия Маргин.

Магистратите му определиха мярка "подписка", след като обявиха, че събраните доказателства по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков са недостатъчни.

При разпитите на свидетелите само един споменал името на Маргина.

В съдебната зала стана ясно, че Боби Цанков не бил споменавал пред родителите и съпругата си, че е плашен със смърт от братята Маргини.

Адвокатите от кантората, на която Боби Цанков бил клиент, също са заявили, че радиоводещият не е споделял, че се страхува за живота си.

Репортерка от в. "Уикенд" дала показания, според които Боби Цанков й уреждал интервю с Големия Маргин.

Решението на съда е окончателно.

По-рано срещу Красимир Маринов бе повдигнато поредното обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Още по темата

„Никога не съм се занимавал с дрога. Нито съм се друсал. Нито познавам такива хора, които разпространяват наркотици”, отсече пред магистратите той.

"Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете, ще дойдат двама свидетели и ще ме свържете и с него?, попита съда Красимир Маринов.

Големия Маргин каза още, че не познава Боби Цанков.

„Не съм го виждал, не съм разговарял с него, нито сме имали общи бизнеси“, каза той.

По отношение на това, че Цанков се движел с охрана, Маргина беше лаконичен:

„Аз като човек с охрана мога да кажа: много хора са с охрана, за да бъдат интересни“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
браво брато, разката им майката на тез палячовци
30
0
 
0
 
! Отговори
bond преди 14 години
ceco tapoto i boko tikvata pak se osraha s toq arest. pusnete horata na svoboda i se zaemete s *** koito taka i ne moje da opravite
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
маргина е в основата на скандала с кобилата в брюксел
28
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Ами тъй де то ходило яло пило с Първанката и другите по кръчмите.А пък неговите приятели от БСП то никой не ги задържа.Само туй магаре.
27
0
 
0
 
! Отговори
ники преди 14 години
Те ако така свикнат да прибират хора... утре може всеки неудобен човек да приберат и да му припишат нещо. Това ли е нормалното?
26
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Боби Цанков беше един ***, който разправяше наляво и надясно, че познава тоз и оня, но не е било так, ДА може и да знае някои работи, но повечето бяха лъжа
25
0
 
0
 
! Отговори
toni преди 14 години
tova da ne go 4ete vyv v. " жълти сънища" :)
24
0
 
0
 
! Отговори
ilko преди 14 години
navremeto kogato imaha osnovania da gi priberat te byaha zaedno s marginite a sega gi pribirat bez pri4ina spored men.
23
0
 
0
 
! Отговори
toni преди 14 години
da , dale4 po dobre 6te e
22
0
 
0
 
! Отговори
макия Маргин преди 14 години
ей,Гошооо,не ме издавай,крия се в Столипиново,там никой няма да се сети да ме търси :)
21
0
 
0
 
! Отговори
ники преди 14 години
До анонимен...А този си е такъв престъпник, че нищо чудно и с Осама да е във връзка. .. А ти откъде знаеш? Познаваш ли го? Или си чел за него в книжките на Георги Стоев и Боби Цанков? Защото аз съм склонен да вярвам на него, че не познава Боби Цанков, отколкото на оня ***, че имал бизнес с маргина. Като е престъпник и е виновен да съберат доказателства и да го осъдят... но да разиграват такива циркове аз не съм съгласен.
20
0
 
0
 
! Отговори
Tina преди 14 години
Леле, колко защитници има мафията. Извинете, не е мафия, а благотворително дружество, което работи за благото на всички българи.А Маргините са доброволци на Червения кръст.
19
0
 
0
 
! Отговори
тц тц преди 14 години
Като го гледам нещо се е "склекавил". Сам ще се пусне като пак се поболее!
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ПРАВ Е ЧОВЕКА АМАН ОТ ПАЛЯЧОВЦИ КОИТО ЗНАЯТ САМО ДА ПЛЮЯТ В ТАЗИ ДЪРЖАВА, АКО ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ДА ГО ОКОШАРЯТ НО САМО С ГОЛИ ОБВИНВНИЯ ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИ ПРОКУРОРИ И ПСЕВДО ЖУРНАЛИСТИ НЕ СТАВА ЩЕ СИ ГЛЕДАМЕ ЦИРКОВЕТЕ ДОКАТО НЕ ИЗРИНЕМ *** ОТ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Николай Маринов, известен като Малкия Маргин е напуснал България с аржентински паспорт миналата седмица и е намерил убежище в малката африканска държава Ботсвана.Той е организирал бягството си на 7 януари, по-малко от 48 часа след убийството на Боби Цанков, пише столичен вестник.Преди да офейка по подобие на друг подземен бос Таки, Маринов е бил посетен от ченгета в столичен хотел. Полицаите обаче не са имали заповед за арест и така задържането му е осуетено.Сикаджията е напуснал страната с латиноамерикански паспорт и има подозрения, че е бил подпомогнат от влиятелни ченгета.От Ботсвана Малкия Маргин лесно може да се прехвърли в ЮАР. Маринов има заповед да не напуска страната.
16
0
 
0
 
! Отговори
Явор Иванов Прага преди 14 години
изппратете го в Сомалия да трепе пиратите,така поне ше има полза от Маргините и всички там екшън герои ...ама първо да пита Румянчето Желева къде е Аденския залив :) тя ше му обясни подробно ... "От Грузия тръгваш към Египет и така само в Близкия изток..."
15
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Туй магаре какво го рразкарват напред назад.Я вземете и приберете ония червендалестите от БСП то.Че какви бели напраиха в България не можем са опраим още сто години.
14
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Прав е ами, те пък вече , за да се докажат, може и да го обвинят за земетресението в Хаити !
13
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Като го "оставят човека", утре пръв ще писнеш за липсата на действие от страна на МВР, за ужасната престъпност в България. Угода няма. А този си е такъв престъпник, че нищо чудно и с Осама да е във връзка.
12
0
 
0
 
! Отговори
Ben преди 14 години
Това с Маргените на мен много почва да ми намирисва вече. Когато има някакъв скандал и хоооп - хващат ги. Почват едни дела, едни чудесии. Минават месеци, години, нещата се позабравят и хооп - пускат ги. И после пак. Абе да не са ги назначили на щат от съдебната система - нова длъжност "универсален обвиняем" - като стане нещо и ги прибират да може хората да кажат "Полицията си върши работата"... Ако са такива престъпници, защо ги пускат всеки път? Само на мен ли ми се струва сбъркана тази работа?