Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете?

Пуснаха Големия Маргин от ареста, доказателствата са недостатъчни
14 яну 2010 13:13,
112
Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете?
Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд освободи от ареста Красимир Маринов - Големия Маргин.

Магистратите му определиха мярка "подписка", след като обявиха, че събраните доказателства по обвинението за подбудителство на убийството на Боби Цанков са недостатъчни.

При разпитите на свидетелите само един споменал името на Маргина.

В съдебната зала стана ясно, че Боби Цанков не бил споменавал пред родителите и съпругата си, че е плашен със смърт от братята Маргини.

Адвокатите от кантората, на която Боби Цанков бил клиент, също са заявили, че радиоводещият не е споделял, че се страхува за живота си.

Репортерка от в. "Уикенд" дала показания, според които Боби Цанков й уреждал интервю с Големия Маргин.

Решението на съда е окончателно.

По-рано срещу Красимир Маринов бе повдигнато поредното обвинение – за организиране и ръководене на престъпна група за разпространение на наркотици.

Още по темата

„Никога не съм се занимавал с дрога. Нито съм се друсал. Нито познавам такива хора, които разпространяват наркотици”, отсече пред магистратите той.

"Следващия път с Бен Ладен ли ще ме свържете, ще дойдат двама свидетели и ще ме свържете и с него?, попита съда Красимир Маринов.

Големия Маргин каза още, че не познава Боби Цанков.

„Не съм го виждал, не съм разговарял с него, нито сме имали общи бизнеси“, каза той.

По отношение на това, че Цанков се движел с охрана, Маргина беше лаконичен:

„Аз като човек с охрана мога да кажа: много хора са с охрана, за да бъдат интересни“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
ss преди 14 години
"Големия Маргин поиска от съда да го пусне на свобода " e изпълниха му желанието, пуснаха го... сега очакваме да го задържат отново до ден два във връзка със земетресението в Хаити, *** и държавата хехе
50
0
 
0
 
! Отговори
Луда работа преди 14 години
Абе пичове......от инат да сте контра на всичко започнахте да защитавате и емблематичен престъпник от родния "ъндърграунд"!!!
49
0
 
0
 
! Отговори
даниел преди 14 години
Тоя мафиот изобщо свобода не требва да вижда ! в затвора само бой и еб**е за тоя
48
0
 
0
 
! Отговори
колежка преди 14 години
Я млък бе, Маргин ли си маргарин ли си, не те знам. Аз като нямам нищо общо с наркотици или пък с Боби Цанков що не са ме арестува ли бе, мушмурок. Като си мислил, че цял живот ще са на власт БСП-то и ДПС-то и ще те защитават и оправдават, е те тогава си направил най-голямата грешка в живота си. А, и кажи на ония плъх брат ти - другия маргарин да излиза от мишата си дупка, че спукана ви е работата веке!
47
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
За какво са карате би момчета.налейте по едно винце.И работата ша са опраи.
46
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
"О , НЕРАЗУМНИ И ЮРОДЕ! ЗАЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН?"Е как защо, докато ги има ей таквиз *** като културиста
45
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Ела Ела ти , Ела на Карандила да ядеш големия, жена ще станеш
44
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Чичка дано дано, че и мойта зе да праи таквиз му раоти :D :D :D
43
0
 
0
 
! Отговори
номер 34 преди 14 години
САН СИТИ тцтцтцтцтцтц Не е ли Син Сити бе Неграмотен *** такъв,
42
0
 
0
 
! Отговори
чичо преди 14 години
Ей Гошка сланинката взела да мухлясва.Дано малко да стегне времето ,че ша са развали мезето.Пък от магазина едни мудифицирани храни ми предлагат ша *** отровят.
41
0
 
0
 
! Отговори
КУЛТУРИСТ преди 14 години
Напълно съм съгласен че тва се казва демокрация.Все пак ние с татко я построихме.20 години имам си имоти и пари.Доказателства за какво да имат? Ние сме честни и вярваме в справедливия български съд.Пито платено.Вижте ся роби мои радвам се че ме подкрепяте за демокрацията която аз построих и затова ви обещавам в следващите 20 години демокрация да ви направя заплатите от 400 лева на 450.И моля да няма опашки пред офиса ми да ми се мазните с думите-Бат Пешо благодарим ти че мислиш за нас щот инак няма от кой да получим справедливост.Като цяло ненавиждам хората с мазнене и без самоуважение.А на паляка номер 34 6а кажа че довечера сам в Сан Сити и да ме посети.После ще напраим вечерна разходка до Витоша и 6а го спукаме от бои.Защото дядо казваше боя облагородява и другото е бий да те уважават.А тук е нашта страна аз съм патриот и няма начин да не спазвам тези максими.
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Честно казано и аз не вярвам Маргините да са замесени точно с Боби Цанков.. Все пак (лека му пръст) Цанков беше една мишка и едва ли Маргините, които и без това си имат един куп проблеми с правосъдието, биха си цапали ръцете с "такъв"..
39
0
 
0
 
! Отговори
Тактиката на ББ и ЦЦ преди 14 години
Аз се чудех защо в края на миналата година гласуваха в бюджета двойно повече пари за обезщетения ... Сега разбирам тактиката - арести на куцо, кьораво и сакато ... С причина и без причина ... ! После държавата плаща обезщетения на незаконосъобразно задържаните ! ... Та от многото в кюпа, все ще се окаже и някой от истинските бандити !
38
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
А знаеш ли какво значи Демокрация? Демокрация значи цялата нация да се изхранва от проституциуя !
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
вчера го гледах този как накуцваше и изглежда болките в кръста са се върнали, а го бяха арестували в фитнеса!Големи актьори
36
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
Браво, да си жив и здрав...
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
TinaТи си доста ***.Не мафията има защитници а ПРАВОВАТА ДЪРЖАВА!Това че са бандити няма спор но трябва да се докажe по съответния ред а не с НЕЗАКОННИ ПОХВАТИ!Как можеш да арестуваш някой и после да търсиш доказателства че е виновен???Да не сме в сталиново време???В диктатура ли живеем???Знаеш ли колко бандити са на свобода в така наречените ''развити демокрации''САМО ЗАЩОТО НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ?Това се казва Д Е М О К Р А Ц И Я.
34
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 14 години
ти?
33
0
 
0
 
! Отговори
Пеев преди 14 години
Културист ти си за Курило или Карлуково!!!Едва ли форумен плъх като тебе ще е наследник на Червен велможа!!!А и като знам какви са културистите в интелектуално отношение надали си такъв!!!
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Пак се правиш на УМНА !!!