Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново

Стрелецът посегнал и на жена си заради дългове
Обновена: 12 сеп 2011 15:25 | 12 сеп 2011 11:11,
174
Мъж уби детето си и се самоуби в Антоново
Снимка: архив, Булфото

46-годишен мъж уби дъщеря си, простреля жена си и след това се самоуби.

Кървавата трагедия се разиграла тази сутрин около 5.30 часа в град Антоново, съобщиха от полицията.

Ранената 36-годишна жена е настанена в ортопедичното отделение на търговищката болница без опасност за живота. Тя е простреляна в лявата мишница.

Камен Славов стрелял със служебния си пистолет "Макаров". Той се е самоубил с изстрел в главата. 

Мъжът работел като охранител в клон на Централната кооперативна банка в Антоново.

Първоначалната версия, по която се работи, е, че той е посегнал на семейството си заради свръхзадлъжнялост към кредитни институции, уточниха от полицията.

13-годишното момиче било болно от диабет, каза кметът на града Танер Али. По думите му Камен Славов се грижел и за болния си брат, който е инвалид.

Натрупалите се здравословни проблеми и безпаричието са сред възможните причини, за да предприеме мъжът крайната стъпка, допълни кметът, цитиран от БТА. Версиите се изясняват.

 

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още по темата: стрелбаАнтоново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
6te me mrazite, no NIKOI njama pravo da otnema 4uzd 4ove6ki zivot s mnogo malki izkliu4enia. za sebe si vseki da re6ava sam.
62
11
 
37
 
! Отговори
дааа преди 12 години
Самоубийства заради задлъжнялост. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ!
61
2
 
14
 
! Отговори
ева преди 12 години
Отказвам да чета "новини". Хората тотално изперкаха, но информационните сайтове го прекаляват с отразяването на тези битови драми и трагедии. Не знам с какво ще си запълнят пространството, ако днес не стане катастрофа, някой не се самоубие, няма престрелка или лекарска грешка...Сигурно ще трябва да напънат малко мозъците си тогава
60
0
 
12
 
! Отговори
мим преди 12 години
БОЖЕЕЕЕЕЕЕ,БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,БОЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
59
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При другаря и учителя Серж нямаше убийства, нямаше бедност не само в България, но и по света, нямаше безработни, всички получавахме по 5000 евро и не плащахме данъци (всичко плащаше БКП вместо нас), на море ходехме за 2 месеца, всички усмихнати, никой не крадеше (даже от БКП ти даваха автомобил "пепел от рози"- дизайнер Свинаров) бяха жизнерадостни, течаха реки от мед, цареше зрелия комунизъм!А сега убиийства, кражби, проституция, чалга, бедност, хората умират по улиците, псуват, неучтиви, плюят, оригват се в автобусите, пушат цигари, ядaт баничка, дъвчат дъвка в час и влизат със сладоледите по магазините... Долу ГЕРБ, да живее учителя Серж и БКП!
58
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ужас.. пази боже
57
1
 
10
 
! Отговори
до 55 преди 12 години
Ники, дай да избием всички деца с диабет, после тези с астма, може накрая и тези с различните алергии! Явно нямаш деца....
56
0
 
18
 
! Отговори
KOM6IATA преди 12 години
Dokolkoto razbrah , 4oveka e izteglil kredit ot banka i mu e bilo trudno da pla6ta obratno na bankata. Zna4i pri4inata za tazi goliama tragedia e FINANSOVA. Darjavata triabva6e da se griji za bolnoto momi4e na 4oveka i brat mu invalid. KADE E SOTSIALNATA DARJAVA ? NALI TAKA ? Tuk v TURKEY , darjavata pomaga na vsiako semeistvo v koeto ima 4ovek invalid i dava bezplatni lekarstva periodi4no. Vseki mesets pla6ta okolo 500 Liri ( 500 Leva ) na semeistvo v koeto ima invalid 4ovek.
55
19
 
1
 
! Отговори
Ру преди 12 години
Много повече прилича на изневяра.
54
3
 
26
 
! Отговори
jujaka преди 12 години
Капитализма е така. Затъване до гуша и полудяване.
53
6
 
27
 
! Отговори
ники преди 12 години
Преди да оплюваме човека да се замислим и да се поставим за момент на негово място...Едно дете с диабет иска доста грижи и пари за диетична храна и лекарства.Тези разходи не са за седмица или месец,а за цял живот.Едва ли е получавал кой знае какви пари като охранител...Мизерията и задълженията,липса на перспектива за него а и за семейството му,унижението че е едва ли не некадърен да издържа семейството си са го подтикнали към това.И греха не е само и единствено негов.
52
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ГЕРБ - най честното управление при което безработицата и необслужваните заеми от физически достига нивата от Жан Виденово време.... Нищо че според Боко, Цоко и Симо живеем по-добре! ГЕРБ - най-много пари за здравеопазване, а в същото време 5 от 9 месеца до сега лекарствата за онкоболни ги няма, в същото време имаме усилена емиграция на лекари и в пъти зачестили лекарски грешки с фатален край... ГЕРБ - за първи път след 1996 имаме поскъпване на стоки и услуги с над 20% за година Т
51
20
 
5
 
! Отговори
Радостин преди 12 години
радвам се, че живея в бедна държаватук стават много по-малко убийства от богатите държави, много по-спокойно егодишно само 52 убийства е добрев САЩ дневно са 65, в Англия - 43, а в Норвегия за един ден убиха 82-мазатова си оставам в България
50
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
така,така...това е само началото,такива хора на ръба на силите си има безброй и сега като дойде зимата ще ги довърши и такива случаи ще станат ежеднение. дано който оцелее да мисли повече следващия път като гласува
49
1
 
1
 
! Отговори
BG преди 12 години
Oooooo колко си ***
48
0
 
22
 
! Отговори
$ преди 12 години
Истинска трагедия! Без значение кой има вина в случая, такива новини стават ежедневие. Ако управляващите ни убеждават,че животът в България е станал по-добър, значи въобще не са в час.
47
0
 
20
 
! Отговори
Банкер преди 12 години
Па па па па... много изгодни кредити ви даваме па па па, не ви питаме как ще ги връщате....мутрите сами ще ви потърсят!
46
0
 
1
 
! Отговори
вярно е 26!!!! преди 12 години
НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ПО-ДОБРЕ ОТ ТОВА, КОЕТО Е КАЗАЛ 26 ъъ
45
10
 
0
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 12 години
Това е полицейщина!
44
6
 
23
 
! Отговори
ГЕРБ УБИВА ХОРАТА преди 12 години
НЕДОСТИГЪТ НА ПАРИ В ДОМАКИНСТВАТА ПРИ УПРАВЛИНИЕТО НА ГЕРБ ДО ТАМ ДОКАРАХА НЕЩАТА , ЧЕ МНОГО ХОРА ПРИДПОЧИТАТ ПРЕД ГЛАДА ДА СИ СЛОЖАТ КРАЙ НА ЖИВОТА. НЕПРЕКЪСНАТО НАУЧАВАМЕ ЗА ХОРА КОИТО СКАЧАТ ОТ МНОГОЕТАЖНИ ЖИЛИЩНИ БЛОКОВЕ, ДРУГИ СЕ САМОРАЗСТРЕЛВАТ, ТРЕТИ СЕ САМОУБИВАТ С ВИСОКИ СКОРОСТИ. ТОВА Е ПОТРЕСАВАЩО. ДОКАТО БОЙКО БОРИСОВ СЕ ПРАВИ Н СЛЯП,ЧЕ НИЩО НЕ ВИЖДА, ДОКАТО ДЯНКОВ СЕ ПРАВИ НА ГЛУХ,ЧЕ НЕ ЧУВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ И ДА СЕ НАМАЛИ 20% ДДС КОЕТО Е НАЙ-ВИСОКО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ. ПРЕДЛАГАМ, ЗА ТОВА НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ГЛАСУВАМЕ ПРОТИВ ГЕРБ И СЪЮЗНИКА ИМ АТАКА. ТЕ , С ПСЕВДО ПОЛИТИКАТА СИ ОБЕЗКУРАЖАВАТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ДА СЕ ЧУВСТВА СИГУРНО ЗА БЪДЕЩЕТО СИ.