19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с комоцио и счупен нос
Обновена: 2 юли 2012 14:48 | 2 юли 2012 12:34,
322
19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а
Двамата мъже са криминално проявени. Снимка: архив Булфото

53-годишен шофьор на тролейбус в София е пребит след лек пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди "Скобелев" и "Христо Ботев".

Пострадалият мъж е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос.

Още по темата

Шофьорът е бил нападнат от 19-годишно момче, след като тролейбусът закачил леко отстрани управлявания от момчето автомобил “Мерцедес“.

По първоначални данни виновен за лекото произшествие е бил именно водачът на леката кола, съобщиха от МВР за Dnes.bg.

ПТП-то станало причина 19-годишният шофьор да нахлуе в тролейбуса и да започне да бие водача.

След него в превозното средство се качили двамата спътници на младежа – мъж и жена, които започнали да вандалстват. Двамата мъже са криминално проявени.

Само преди седмица се разигра друг инцидент в столичния градски транспорт. Тогава група пияни роми изпотрошиха автобус по линия №1 на столичния градски транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: побойтролейбусПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Рибата се е разсмърдяла много здраво откъм главата!!!
84
0
 
16
 
! Отговори
избирател преди 12 години
Нека 19г''Бабаит'',разбере понятието ЛИНЧ,без тълковен речник.А пишейки ''БАБАИТ'',за 19г пикльо бяс ме хваща.Това е друга тема.
83
0
 
18
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 12 години
Тоя малък пикльо заслужава да го вържатс по-голям кабел, да му събуят обувките и да ко закачат за контактната мрежа на автопбусите. Да видим тогава дали е резистентен.
82
4
 
31
 
! Отговори
Селото в града :) преди 12 години
Много и станаха *** на София и нещата излизат от контрол !
81
0
 
1
 
! Отговори
до 17 Грозни преди 12 години
ако, ако - ако де. то държавата не са марсианци.
80
0
 
21
 
! Отговори
Хм преди 12 години
дришльото трябва да бъде публично содомизиран насред жълтите павета - за назидание!!!
79
0
 
41
 
! Отговори
До 97 преди 12 години
Колега аз си нося и бухалка и нож....ама всеки път се замислям, колко ли ше лежа ако наръгам или пребия такова *** дето ми е налетяло? Щото нали се сещаш че мен ше изкарат виновен....в България ''самозащита'' няма !
78
0
 
6
 
! Отговори
Lamzo преди 12 години
До 87.... ХАХАХАХАХАХАХАХАХ пииииииииииииииииич..... къртиш мивки и извозваш :D :D :D :D :D :D (rock) пускай IP трейсъра, хахахахахаах сигурно имаш достъп до access логовете на сървъра на dnes.bg, НСО МСО..... мерцедес имаш ли като от статията :D дръжте се по-нормално бе хора.... кво е тва на нищо не прилича вашто..... :)
77
10
 
3
 
! Отговори
до 90 преди 12 години
Значи трудно бихме се засекли в градския транспорт... ама виж може на улицата. Тогава ще си тръгнеш без кола, без няколко зъба и с кървящ ***. Всички мишоци тука сте много смели :)
76
0
 
10
 
! Отговори
do 97 преди 12 години
аз си нося пистолет
75
2
 
25
 
! Отговори
GFY преди 12 години
Носете си нож и бухалка/палка в колата.... гледайте какви нещата стават в скъпата ни държавица! Не ми дреме чия глава ще разбия, на гербер, на мербер или на еди си кой синчето...важното е ти да не бъдеш пречукан!
74
0
 
25
 
! Отговори
Нормално е за ... преди 12 години
Мутренска държава !
73
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До син на Гербер и ЦИкория,аиде намери ми IP-о бе комплексирано и пъпчасало лайненце.Вуниш бе,влизай си обратно в тоалетната чиния ;),много лесно лаеш..
72
0
 
6
 
! Отговори
Жорко преди 12 години
Навремето, колата на баща ми беше ударена от трамвай - разсеял се човека и спрял малко на линията... праaaaс отзад, глоба за татко ми, поправка на тенекии и всички останали разправии. Често, на моста при стадион "Левски" виждам подобна ситуация на тази, в която пострада колицата на баща ми. Само че днес, ватманите се скъсват да дрънчат на блейките да се отместят, белким мине трамвая. Мога да си представя, ако им прекипи и треснат някои от тези "шофьори", какъв екшън ще настане...
71
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
19-годишното недоносче трябва да бъде смазано от бой. Здраво да не остане по него и да не може да кара кола поне 5 г. От такива *** сме станали една варварска държава. А съдебната с-*** си драпа....
70
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най-големите виновници за тая слободия е триглавата ламя - полиция, съд и прокуратура. Всичките са един дол дренки. Непрекъснато насаждат в обикновения българин чувството на безнаказаност.
69
0
 
29
 
! Отговори
До 85 преди 12 години
Не, че има шанс да ме намериш в рейс, ама ако ти направиш тази простотия и налетиш на шофьора на автобуса, така ще те сваля оттам, че трудно ще те изчегъртат от капака на собствения ти мерцедес...Имай едно на ум!
68
18
 
4
 
! Отговори
Мюсюлманин преди 12 години
Решението на подобни проблеми е изучаването на Исляма и Корана. Само тогава може да спрат тези варварщини и хората да живеят щастливо.
67
0
 
8
 
! Отговори
до преди 12 години
Като ти чета неграмотните простотии , разбирам защо падаме все повече на дъното!
66
25
 
7
 
! Отговори
До 43. преди 12 години
Кво гласи правилника бе ***? Че автобуса има право да се престроява от лента в лента без да подава мигач, да пресича непрекъсната линия и да засича в бордюра съседния автмобил?!Тука всички сте пълни прошляци-ватмани! Малко му е бил боя на тоя!