19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а

Пострадалият е настанен в "Пирогов" с комоцио и счупен нос
Обновена: 2 юли 2012 14:48 | 2 юли 2012 12:34,
322
19-годишен преби шофьор на тролейбус, закачил му "Мерцедес"-а
Двамата мъже са криминално проявени. Снимка: архив Булфото

53-годишен шофьор на тролейбус в София е пребит след лек пътен инцидент на кръстовището на столичните булеварди "Скобелев" и "Христо Ботев".

Пострадалият мъж е приет в "Пирогов" с комоцио и счупен нос.

Още по темата

Шофьорът е бил нападнат от 19-годишно момче, след като тролейбусът закачил леко отстрани управлявания от момчето автомобил “Мерцедес“.

По първоначални данни виновен за лекото произшествие е бил именно водачът на леката кола, съобщиха от МВР за Dnes.bg.

ПТП-то станало причина 19-годишният шофьор да нахлуе в тролейбуса и да започне да бие водача.

След него в превозното средство се качили двамата спътници на младежа – мъж и жена, които започнали да вандалстват. Двамата мъже са криминално проявени.

Само преди седмица се разигра друг инцидент в столичния градски транспорт. Тогава група пияни роми изпотрошиха автобус по линия №1 на столичния градски транспорт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: побойтролейбусПТП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
0
 
36
 
! Отговори
истински театър преди 12 години
и точно в този момент бащицата на наглото кокеленце върти като луд гсм-и в полиция и прокуратура за да позамаже осирането на синчето.
104
10
 
1
 
! Отговори
До 119 преди 12 години
Отиди в Сомалия. Може и на ония остров в Норвегия или поне си запиши децата в някое американско училище, което някой психопат с пистолет е набелязал.Давай по-надалече.
103
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За Мерцедес кинти има, но за подръжка НЕТ !
102
0
 
30
 
! Отговори
Нели преди 12 години
Чие синче е тузара с мерцедеса?Не вярвам сам да си го е купил, освен ако още от детската градина продава наркотици.
101
1
 
26
 
! Отговори
Един от Всички преди 12 години
Радвам се че не си купих пистолет навремето, когато ми се предлагаше разрешително и оръжие за ''без пари''...колко ей такива случки имам подобни не е истина...такъв като тоя с кеф да го напълня с олово, ама кой знае колко щяха да ми лепнат...аман от такива пубери с мерцедеси !
100
0
 
32
 
! Отговори
ИВ преди 12 години
Скоро съсем скоро някой няма да му издържът нервите и ще заколи някое такова гомненце публично. Като гледам как ескалита насилието до някоя друга година ще започнат и в България да се гърмат по училищата за неизвинено отсъствие.
99
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
При нас е закона на джунглата. Лудите и престъпниците са на свобода и който от нормалните успее да оцееле, оцелява.
98
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Че що да не го пребие, като може? Нито в затвора ще лежи, нито някой ще го съди
97
0
 
25
 
! Отговори
kill them all преди 12 години
Като няма закони и правосъдие, има само един закон - на джунглата. Като се въоръжим всички и започнем да се избиваме по улиците, тогава ще докажем научно, че еволюцията има обратен ход.
96
0
 
31
 
! Отговори
ina преди 12 години
Ами като няма да има последствия за 19 годишния защо да не го набие????? Нямам думи просто за тая държава
95
6
 
36
 
! Отговори
Герберче преди 12 години
Важното е, че има открити 30 км. магистрала. Това, че селските бекове върлуват необезпокоявани в столицата не ме вълнува.
94
6
 
28
 
! Отговори
Hollywood Jack преди 12 години
Продавам всичко каквото има в родната татковина и Дим Да Ме Няма.Колкото се може по далече от Bulgaria.
93
41
 
2
 
! Отговори
Водач преди 12 години
В никакъв случай не го оправдавам, но пострадалите от водачи в градския транспорт са в хиляди пъти повече в сравнение с пребитите такива, които нарочно ни удрят колите и после нагло се хилят. Просто в Свинария всеки трябва сам да раздава правосъдие за да има възмездие. Сами сме си виновни. Аз лично не бих съдил младежа а бих осъдил кавала да плати щетите по колата. SORRY
92
3
 
4
 
! Отговори
До НПК преди 12 години
Не се изказвай неподготвен,счупването на нос никога не е било СТП !Освен ,ако не му го е счупил , от към тила , ама тогава вече ще е тежка !
91
0
 
31
 
! Отговори
така ще е преди 12 години
Това е рецидивът на безнаказаността - малката перука, синове на магистрати, прокурори и олигарси, че и разни депутати .... все безнаказани!Зави си кой е татко му, сега могат да изкарат, че тролея е изцепил направо - без контактна мрежа!Държаво, държавооооооо!Сега в НАЙ-добрия случай, ще муспретнат едно "спъразуменийце"......к*пелдак нещастен
90
0
 
35
 
! Отговори
Знаете ли че...? преди 12 години
Знаете ли защо става така ? Чувството за безнаказаност в БЪЛГАРИЯ е много силно !!! Закони има, но няма кой да следи за стриктното им спазване ! Всеки с доход до 1000 на месец може да си позволи нормален адвокат и да се измъкне лесно от подобна ситуация ...актове се потулват...плаща се на полиция...шуреи, кумове , лелки и стринки навсякъде....затова *** като тоя 19 годишния бият наред !
89
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тия дришльовци се правят на големи бабаити само защото не го е пратил някой в интензивното със спукан череп.Пък после пак да е Конан Варварина
88
1
 
69
 
! Отговори
ЛИЧНИ НАБЛЮДЕНИЯ преди 12 години
ПО улиците карам колата и гледам....мутрите - тези с мерцедесите С класи , аудита и тн с еднакви номера, карат бавно, дават мигачи и не се юркат...малки нагли лекенца с Ц класи и коли от този клас се правят на ''кой съм аз'' и то редовно...голфове бмв 5 та серия преди 2000, абе с една дума псевдо ***, на които им се иска да са мутри...ама ни са мутри ни са никви....селяни на които е отпуснат потребителски кредит за мерцедесче...ех комплексииии
87
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Миналата седмица един тролейбус нарочно ми счупи огледалото на колата. Шофъорите от градския транспорт също са вандали.
86
0
 
11
 
! Отговори
Дядо Мраз преди 12 години
Оф, как можах да напиша предният си коментар с краката си. Ето поправената версия - Тоя малък пикльо заслужава да го вържат с по-голям кабел, да му събуят обувките и да ко закачат за контактната мрежа на тролейбусите. Да видим тогава дали е резистентен.