Полицията хвана двама за атаката срещу автобуса в София

Ромите били пияни, раздразнили се от забележки на пътуващи
Обновена: 26 юни 2012 14:46 | 26 юни 2012 14:16, Красимир Ангелов
99
Полицията хвана двама за атаката срещу автобуса в София
За нападението над автобуса са задържани двама мъже. Снимка: Булфото

Двама пияни мъже са задържани за вчерашната вандалска проява, след която бе изпочупен автобус по линия №1 на столичния градски транспорт, съобщават от МВР.

Мъжете са криминално проявени и са в основата на скандала, разразил се в автобуса, отбелязват от Столичната дирекция на вътрешните работи.

Инцидентът възникнал, след като от спирка в Панчарево се качват група роми от пет- шест души, употребили алкохол, които започват да буйстват.

В автобуса е имало почти само възрастни хора и няколко млади момичета, съобщи пред "Фокус" Чавдар Васински, технически директор на фирма "Карат С", която изпълнява курса по линията.

По-голямата част от групата слиза на "Горубляне", като в автобуса са останали двама мъже, видимо най-пияните от групата. Те продължили да буйстват в автобуса, като започнали да удрят по прозорците, по седалките и по тръбите.

Тогава се намесили няколко млади мъже, които направили забележка на пияните роми, като в крайна сметка се стигнало до бой между двете групи.

Още по темата

Хулиганите били свалени от автобуса на спирка на "Цариградско шосе", като при потеглянето на превозното средство те започнали да го замерят с камъни. След атаката те изчакали спокойно на спирката следващата кола по същата линия.

Шофьорът на автобуса подал сигнал в полицията, като минути по-късно полицаи от Седмо РПУ са ги задържали.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
3
 
7
 
! Отговори
азз преди 12 години
алооо,Волене!Що мълчиш?ето ти повод и материал да крещиш!да гласува ме за Светльо Втковото формирование!има добър план за интеграцията на криминални елементи от мангалиевата таблица!пък ние да приложим и утвърждаваме неговите проекто-чертежи!
69
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
хе хе и кат ги задържаха-кво????вече са на свобода и планират следващото нападение...не закачайте хелектората на вождо бре ейййй
68
1
 
6
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
чакаме, чакаме. все още.
67
2
 
22
 
! Отговори
А де преди 12 години
Хайде де, млади юнаци, какво е решението? Здрави тренировки, бокс и борба, винаги малко ножче с вас. До най-разгневените типажи в този сайт - не ви ли писна всеки ден да пишете едно и също? Я до управниците, я някакви обръщения към народа... Не разбрахте ли най-после, че НЯМАМЕ управници и народа нищо няма да направи като едно цяло, докато не се намери ЛИДЕР, който е готов да си сложи главата. Затова което момче има нещо в главицата, да тренира, та да може сам да се оправя поне. Друг изход няма.
66
1
 
8
 
! Отговори
Медии лизачи преди 12 години
След като свалили пияните *** от возилото, те започнали да хвърлят камъни. Водачът се опитал да изтегли автобуса и споделя, че иначе развилнелите се *** щели да го потрошат целия.Някои пострадали от порезни рани и човекът им дал вода да изчистят кръвта от ръцете си и стъклата, които са се забили по телата им.*** се качили без билет в автобуса и притеснявали останалите граждани, като през цялото време се държали агресивно. Когато ги накарали да слязат, положението се влошило още повече. Групата била от около шестима души.*** редовно се возят без билет в градския транспортШофьорът не за първи път е свидетел на такива алкохолни истории от обитателите на гетата и затова винаги бил нащрек в крайните квартали. Счупено стъкло, откъртена седалка, набит шофьор били редовни случки.Шефът им се чуди дали да праща своите хора на курс по бойни изкуства, че да оцеляват в тези рискови райони. Сега дори да се обърне внимание на проблема, истината е, че всяка вечер тези проблеми са актуални и шофьорите са подложени на тормоз.
65
1
 
13
 
! Отговори
Медии лизачи преди 12 години
Шофьор: Хората пищяха от ужас, докато *** мятаха камъни!Пияните ***, които снощи потрошиха столичен автобус на Цариградско шосе, предизвикали истински ужас у пътниците, свидетелства шофьорът, пише Блиц.Той разказа, че хората са пищели от страх. В паниката си им извикал да легнат на пода и те го направили, а върху тях се сипели строшените от каменните залпове стъкла.Стайко Христов работи в градски транспорт от четири години и такова чудо не е виждал.
64
4
 
14
 
! Отговори
a преди 12 години
Сигурно са вече изяли една хубава доза пердах в полицията.
63
1
 
44
 
! Отговори
вървим към прага преди 12 години
*** никога няма да станат мнозинство, а българите малцинство по ред причини. Първо те ще продължат да нарастват като %, с това ще нараства и социалната тежест и престъпността която носят. Просто в един момент ще се стигне до т.нар.праг на търпимост. Когато на българина му посегнеш на децата и много му прикипи, това той става звяр, събужда се онзи прабългарски войн в него, *** ще бъдат смазани и техните псевдозащитници. Това не е заплаха, а елементарна логика и психология. И колкото по
62
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ако ги глобят - полза никаква. *** глоби не плаща. Данъци също. Само взема от държавата. как иначе безработни мургавелковци имат палати, карат скъпи коли и носят злаатни синджири? Верно крадат много ама и държавата много им дава. Да не говорим за здравни осигуровки и социални помощи - всичко лежи на гърба на данъкоплатеце, а те цоцат ли, цоцат чужди парички. Има и кой да ги защитава - НПО-та, фондации, ояли се покрай тях адвокати и пр. елементи, които правят още по-сложна ситуацията.
61
1
 
6
 
! Отговори
asd преди 12 години
От политиката на криворазбрана толерантност прилагана последните десетилетия в Европа се стигна до тук. Но спокойно, онзи ден самият Камърън, министър-председателя на Англия сериозно загатна, че това ще се промени в бъдеще. Социалните помощи за "професионални майки" ще се ограничат значително, така че ще им секне кранчето. Разбира се ще трябва време докато приложат подобна политика и тук, но ще стане. Ако не, както Р.Инджова каза, 2050-та година малцинството ще стане мнозинство.
60
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
VIE NE RAZBRAHTE LI, 4E IDVAT IZBORI. I VELIKATA PARTIQ GERB IMA NEOBHODIMOSTTA OT TEHNITE GLASOVE. ZA VLASTTA SEGA JIVOTA NA BULGARINA E BEZ ANA4ENIE, KAKTO I STANDARTA MU,VAJNOTO E DA SI KUPQT VTORI MANDAT ZA DA PRODULJI GRABENETO NA TOVA KOETO OSTANA. ETO ZA6TO *** SA CENNI. PURVO IM PRODAVAT KONTRABANDNITE CIGARI, ZAKRILQNI OT POLICIQTA, VTORO GLASOVETE SA IM NEOBHODIMI DOGODINA. TAZI *** CIGANINA TRQBVA DA SE IZBIVA KAKTO E PRAVIL ***.DRUG NA4IN NQMA!!RAZBERETE!!
59
1
 
28
 
! Отговори
ХАХАХАХАХЯХЯХА преди 12 години
Как *** бяга най-лесно от нацистки концлагер?По комина, по комина и дим да го няма!
58
1
 
25
 
! Отговори
gost преди 12 години
Време е да изразим остро и обществено недоволството си срещу тези измети на обществото .Хората по селата всеки ден се молят да не ги обере или убие някои *** , а ни ги интегрираме .Време е някои да сложи ред в тая скапана държавица.Това ще продължи докато всеки един от нас си казва че това не може да му се случи.
57
1
 
17
 
! Отговори
танкист преди 12 години
до 72, прав си ама ако аз взема да съветвам някой *** брат или ше се изсипят още 50 и ще ме убия с колове под безучастните погледи на родната полиция ни пази или после ще ме осъдят да лежа ефективно където други *** братя ще ми направят дирника на водосточна тръба, решението е за един ден в цялата страна ловните дружинки да излязат на отстрел гарантирано намаляване на популацията на вредния дивеч, респективно родната полиция ни пази неможе да се организира толкова бързо после пито платено
56
1
 
18
 
! Отговори
Стефка преди 12 години
Бавна и мъчителна смърт
55
3
 
24
 
! Отговори
Нищо чудно преди 12 години
Не са виновни ***, ама изобщо даже. За това положение са виновни ИЗЦЯЛО и единствено БЪЛГАРИТЕ. Аз имам много злобно куче, което се налага за по месец годишно да оставям на приятели. При единия изпохапало всичко и се видяха в чудо, а при другия е кротко като агънце. Той сподели, че се е наложило в началото да се изяснят кой кой е с песа ми и след 2-3 "съветвания" овчарката само го гледала злобно и ръмжала, но си знаела мястото. Та *** правят тези неща защото им се ПОЗВОЛЯВА. Подход.
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И какво ще им направят? Ще ги пуснат и утре те ще изпочупят друг автобус.
53
5
 
23
 
! Отговори
да гласуваме преди 12 години
Който е за ВМРО - палче горе, който не - палче долу. Не агитирам никого, не съм член на ВМРО, но от години гледам,че са най-активни по *** въпрос. Искам просто да оценя шансовете им за влизане в парламента и съответно рационалната им програма по отношение на ***.
52
1
 
11
 
! Отговори
хахах преди 12 години
днеска ги хванаха,утре ще ги пуснат!всяко чудо за 3 дни!отношението към тези е по-специално и никой не ги закача за нищо!
51
1
 
18
 
! Отговори
567 преди 12 години
трябва нещо да се направи за практиката на *** да се возят без билет,а проверяващите да ги подминават!