Двама германци арестувани за убийството в Бургас

Има заподозрян българин за смъртта на немския турист
29 авг 2012 22:23,
45
Двама германци арестувани за убийството в Бургас
Трупът е открит около 02.50 часа. Снимка: Булфото

Двама души са задържани за жестокото убийство на 48-годишния германец в Бургас, съобщи bTV. Арестуваните също са немски граждани.

Те са негови приятели, които дошли с жертвата в морския град. По данни на полицията тримата са наели апартамент за 6 месеца в Бургас.

Още по темата

Има заподозрян и български гражданин, който е сервитьор в местно заведени.

Трупът на мъжа беше открит около 2.50 часа в сряда на крайбрежната алея между заведенията "Тропикана" и "Морски бриз", разположени в района под паметника Пантеон. Жертвата е била прободена неколкократно в областта на корема, тялото и главата.

По непотвърдена информация мъжът и жената, които са задържани и жертвата са посещавали клиника за лечение на алкохолна зависимост в Германия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
4
 
! Отговори
Дражко преди 11 години
Ами естествено!Освен руснаци и някакви подобни на тия германци,кой друг ще дойде тук на почивка?Свястните хора там си имат добре платени професий,плащат си за удобства и спокойствие по свястни курорти.Нямат нужда от евтин фалшив алкохол,евтини жени и познанства с мутри.Търсят природа,а не винкел и стъкло.
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не си гледат грозните квартали като Меден рудник.
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
abe 6to ne si pie6 kamenitzata tam be...
35
5
 
5
 
! Отговори
Filibe преди 11 години
Бургас е една гнусна, смрадлива клоака!!!!
34
1
 
3
 
! Отговори
do 24 преди 11 години
mn si prost.ni6to ne znae6 za Burgas i horata koito jiveem v nego.gledai si tam zapadnaloto mestence i produljavai da se kompleksirash.
33
1
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
По моята логика,това може да се случи навсякъде по света,но не е повод да пишеш,п*дераси,алкохолици и да намесваш Сталинградската битка
32
1
 
17
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
до 32По твоята логика в Бразилия да речем не трябва да стъпва никой, защото там ще те пречукат и за по-малко, и не само в Бразилия е така. Може и да не сме оазис на спокойствието, но не сме и най-големия бърдак.
31
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия германци са дошли на много подходящо място да си лекуват алкохолната зависимост!
30
7
 
7
 
! Отговори
ДО 34 преди 11 години
Никой още не е доказа ,че германците са го убили ! А случаи за убийства заради 10 лв. в Бг. десетки хиляди !
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До дезинформациятаи понеже те заедно са дошли и пак германци са го убили-затова е виновна държавата? Или алкохолиците са си виновни и в друга държава пак така щеше да стате? То не може все държавата да ни е виновна...всички плюят ГЕРБ,че се оправдавали с предното правителство,ама и те са българи-типичната черта е, че все някой друг ни е виновен за всичко
28
6
 
10
 
! Отговори
прасчо преди 11 години
Прочетох само една страница,но стана ясно,че половия живот на българина е нелек и нерегламентиран,което е довело до мозъчна смърт и остатъчна будна кома с работещи центрове 'злоба','завист','Кът Русия няма друга'
27
14
 
6
 
! Отговори
дезинформацията преди 11 години
е виновна ! Ако тези хора бяха информирани още в родината си ,че в България за 10 лв. може да те пречукат , тогава едва ли щяха да дойдат в България ! От толкова хубави държави в Евроха ,те са избрали "най-хубавата" , дето народът казва : от един чувал пълен с ***.ки , те са хванали х*я !
26
8
 
8
 
! Отговори
тези хора акъл нямат преди 11 години
Защо не са отишли в Турция ,щяха да изкарат една прекрасна почивка и де се върнат живи и здрави в родината си ?!
25
2
 
22
 
! Отговори
отговор на 10 преди 11 години
Полиция има 70000 армия,ама е заета да иска увеличение на заплати с 25%,да се крие и да не плаща винетки ,застраховки и прегледи на колите.В останалото време те гони да те глобява за същото .Други въпроси?
24
16
 
5
 
! Отговори
германците алкохолиц преди 11 години
Добра възможност да прехвърлят вината върху германците и нашите да си измият ръцете !
23
1
 
15
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Опитвах се да обясня извода , на който ме наведоха хапчетата за мозък. А именно , че на площ от 111 хиляди квадратни километра всички сме едни и същи селяни. Което беше в контекстът на стотиците коментари какви *** сме Бургазлии по повод на вчерашното убийство. Особено на един от коментарите гласящ "Бургас е морският Перник" .Това очевидно трябва да ти го обясня в прав текст.
22
4
 
3
 
! Отговори
БУРГАС преди 11 години
25 и твоята никак не е лесна...
21
0
 
7
 
! Отговори
xph преди 11 години
до 25 Бургас:"... А то Търново на практика си е Пловдив..." Чудех се да не би да си спрял хапчетата за мозък, защото ако си, моля те почвай ги пак, че виждаш ли се кви ги пишеш?! ч
20
15
 
18
 
! Отговори
Бургас преди 11 години
Въй, въй . Тва са някви нацепени батки дето са дошли в Бургас да произвеждат Адидас. Ама са се скарали за клиентелата . То в Бургас тва е нормално - той е морският Перник . А Перник е западното Поморие , а Поморие е курортният Стара Загора , а Стара Загора е бирената Варна , а Варна е новата София, щото София е следващото Търново, а то Търново си е един Пловдив напрактика, който е Русе без Дунав . Тоест са мега селяни тия бургазлии , а най-странното е че гордеят с това.
19
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Иран са виновни. Израел да им даде ултиматум.