Германец е жертвата на убийството в Бургас

Той е намерен с множество прободни рани
Обновена: 29 авг 2012 14:55 | 29 авг 2012 10:50,
253
Германец е жертвата на убийството в Бургас
Извършва се оглед на мястото на жестокото убийство. Снимка: БТА

48-годишен немски гражданин е жертвата на убийството в района на крайбрежната, съобщиха от полицията.

Органите на реда са установили и мястото, на което е пребивавал в Бургас. Трупът  е бил открит около 2.50 часа тази сутрин на крайбрежната алея между заведенията "Тропикана" и "Морски бриз", разположени в района под паметника Пантеон.

Още по темата

В момента на тялото се прави аутопсия в катедра "Съдебна медицина" – Бургас. Мъжът е бил открит с множество прободни рани, точният им брой все още се конкретизира. Предстои да се разбере и какво е оръжието на убийството.

По информация на bTV мъжът е бил наръган 15 пъти.

Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОД на МВР - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още по темата: Бургасубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
230
1
 
1
 
! Отговори
ludaka преди 11 години
До ГУРБЕТЧИЯТи сигурно си казал,че си турчин и той да не те обиди е казал,че в Турция е по хубаво.
229
1
 
0
 
! Отговори
titi преди 11 години
Zarobeni sme ot svetovna banka i razni drugi . Vinagi 6te sme robi na CIONISTITE
228
1
 
5
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
Коментарите къртят: някакъв резак обяснява как българите били турци, някакъв очилатко пък философства кога била построена крепостта в Царевец...наистина много адекватни коментари под статия за наръган германец в сл.бряг...
227
1
 
1
 
! Отговори
mlad6ito преди 11 години
Сигурно се е скарал с някой руснак.
226
1
 
0
 
! Отговори
Мехмед КараГюзун преди 11 години
Коментар на маичин език:Герман кибик *** *** ятаган фишек!Пара ойолдун гиби.Чок гюрлонтия
225
2
 
1
 
! Отговори
Ха ха ха! Вижте 236 преди 11 години
Ясно ли ви е сега кой говори за културно наследство и за етнически произход! Този се е научил да чете и пише, само защото е имал късмета да има нещо общо с мюсюлманите от България.А после, за благодарност, е направил НАУЧНО откритие: Държавата България била създадена от руснаци, 80 години преди османците да се настанят по нашите земи! Който не вярва, да се върне по-назад, сред постингите между 150 и 200. Аз се посмях преди няколко часа. Сега пак се включвам - той аще ке вихри - луд умора няма!
224
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Бъркаш, 218-226-нищо ние продължаваме да ви връщаме ,нищо че това нещо не се връщало.
223
1
 
0
 
! Отговори
:))))) преди 11 години
Келнер!!!- сметката....
222
1
 
2
 
! Отговори
123 преди 11 години
сега на робството над отделния индивид му викат "трафик на хора" и се наказва по НК. Опасявам се че робство винаги ще има, важно е че държавата се опитва да го ограничи. Но това от статията си е чисто убийство по особено жесток начин.
221
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До ей разбирача по-228- от *** по низша нация , от потомците на аспарух са БЪЛГАРИТЕ.други няма.
220
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Крепостта Царевец е строена от Византия и после Асен и Петър правят възстанието и я вземат наготово.
219
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това, което е ставало преди векове е било въз основа на обстоятелствата и морала на онези поколения. От тогава така сме се омешали и мигрирали, че сигурно всеки един от нас има и сръбски и македонски и гръцки и турски и руски, че дори и *** гени. Земя има достатъчно. По-добре да си стопанисваме добре това, което имаме. И без това границите постепенно се обезсмислят. Стига сме живяли в миналото, а да гледаме напред.
218
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте се карали. Историята само ни разделя и от нея се възползват политици - демагози (при това и такива далеч от нашите земи). *** на историята, че предимно се отдава значение на войни, убити хора и завзети територии. Каквото било - било. Ако започнем да се връщаме назад - пак ще воюваме и няма да имаме добро бъдеще. Това, което е ставало преди векове е било въз основа на обстоятелствата и морала на онези поколения. От тогава така сме се омешали и мигрирали, че сигурно всеки един от нас
217
3
 
2
 
! Отговори
x преди 11 години
убит германец,поредно постижение на великите българи или пак ще кажем ,дело на малцинствата.тероризиране на молещите се в софийската джамия,на ромските махали в катуница,варна и софия,атентата срещу евреите и убийството на чужденци в българия,всички тези неща не са ли дело на велико-българския шовинизам?раскрития няма и да има ,малко са съмнителни.
216
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Културно наследство на България" се наричат паметниците, открити на наша територия, съхранени в годините, за които никой не се опитва да твърди, че не са примерно византийски, тракийски, или други.Що се отнася за моето семейно наследство, то се намира в село Теркос, днешна Турция, близо до едноименно езеро в посока Истанбул.Такааа...
215
2
 
0
 
! Отговори
и аз знам немски преди 11 години
Но като гледам какво става ,не бих си позволил да критикувам *** без значение дали е сбъркал от бързане или невнимание ,понеже ще ми зададе такъв въпрос ,че ще ме изложи ! Няма да правя грешките на оня критик по немски език ,щото виждам какво става !
214
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Oste ot 507 g.hunobalgarite razbbivat imp.Anastassii I se ustanovavat na zapad ot Sofia chak do Italia,taka che tezi plemena na Zapad sa potomzi na balgarite,kakto I na sever ot Dunav,otkadeto sa doshli balgrite ot Volga/bolga-volga/...Italia ima staroto ime na reka Volga ITAL,tai kato TAM mnogokratno Hunobulgarite/balguryte sa se preselvali mnogokratno prez hiladoletiata,oste predi RIM.imperia,ot Zemite na ZARSTVO VELIKA BOLGARIA na Volga...
213
2
 
5
 
! Отговори
До 226 преди 11 години
Няма как да не се нарече робство , след като един човек може да продава друг и да разполага с него като с ***. Апропо, как се наричат *** , докарани , може би, "със зелена карта" в Америка с громното им желание да работят за долари там? Как се нарича войната, най-позорна за един свят, който смее да се нарича демократичен и свят на свободата?Ти също си в робство, защото не мислиш с главата си , а пропагандираш чужди идеи.
212
2
 
10
 
! Отговори
На наглия 226 преди 11 години
Ти пропагандираш простотия и невежество. Робството е, когато една дивашка орда върне една цивилизована страна 5 века назад и начука на чакъл мрамора от дворците на българските властващи. Тази диващина я няма при арабското нахлуване в Испания, където е създадено толкова много, което е част от културата на страната.Да нахлуваш в чужда страня със сила и да я ограбиш.Робство е да променяш насилствено вярата на човека и да не зачиташ човешкото достойнство, както е и с африканците.
211
2
 
3
 
! Отговори
много интересно преди 11 години
Много интересен ми стана спора между *** и оня критик разбирач по немски ! Засега 1:0 за *** ! Нека сега разбирача да зададе един въпрос по немски език ! Нека видим българите ли са по-умни или *** ?!