Германец е жертвата на убийството в Бургас

Той е намерен с множество прободни рани
Обновена: 29 авг 2012 14:55 | 29 авг 2012 10:50,
253
Германец е жертвата на убийството в Бургас
Извършва се оглед на мястото на жестокото убийство. Снимка: БТА

48-годишен немски гражданин е жертвата на убийството в района на крайбрежната, съобщиха от полицията.

Органите на реда са установили и мястото, на което е пребивавал в Бургас. Трупът  е бил открит около 2.50 часа тази сутрин на крайбрежната алея между заведенията "Тропикана" и "Морски бриз", разположени в района под паметника Пантеон.

Още по темата

В момента на тялото се прави аутопсия в катедра "Съдебна медицина" – Бургас. Мъжът е бил открит с множество прободни рани, точният им брой все още се конкретизира. Предстои да се разбере и какво е оръжието на убийството.

По информация на bTV мъжът е бил наръган 15 пъти.

Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОД на МВР - Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
210
2
 
2
 
! Отговори
до 228 преди 11 години
***, кои са тези "всички" по-точно? Ти си един и същи човек, видно е...И как съм се изложил по-точно, аз грешки не съм правил, за разлика от теб :)Или пък да, изложих се с тая запетая, мамка му :)))Радвай се, ***, че не си на нивата!И продължавай с немския, имаш нужда, аз - не!
209
2
 
3
 
! Отговори
за макетата преди 11 години
Хе, то пък като че ли българите не правят същото - намиращите се на днешната територия на България тракийски и византийски архитектурни паметници (крепости, църкви, манастири ) често се представят за българско културно наследство. Добре че Византия вече не съществува, та да няма и на нас кой да ни се сърди. Защо не се направи една балканска конференция, на която веднъж завинаги да седнем и да се разберем кое наследство на кого е и да спрем да се излагаме с това придърпване на културни ценности едни към други. Ясно е, че предишните и сегашни територии не се препокриват и културното наследство не може да се поделя току така на кой както му е кеф. До голяма степен би следвало да го мислим за общо и да не ни е криво от това.
208
5
 
2
 
! Отговори
ей разбирача по преди 11 години
немски : Ти няма да си признаеш ,че се изложи пред *** *** ,но всички които знаем немски го виждаме ,въпреки че не му слагаме плюсове понеже е турчин или *** ! Тъжно ми е като ставам свидетел на такива неща ,но кво да се прави !
207
5
 
2
 
! Отговори
до 226 преди 11 години
Добре, и все пак Западна България принадлежи на Сърбия, Североизточна - на Румъния, а Южна - на Гърция.
206
9
 
1
 
! Отговори
Бъркаш, 218 преди 11 години
Съществува турски обичай - за освежаване на кръвта, не само по женска линия.Крали християнски момичета, това е отделен факт.Турските свекърви са подбирали българи, да ги привикват отвреме навреме при снахите си.Не го пиша за да те дразня, те имат и други подобни обичаи, описани са.А онова, което наричаш гръцко и турско "робство" е присъединяване да отделни региони към дадена държавна администрация.Случвало се е непрекъснато,по цял свят, чак до 18-19 в.Думата "робство" е на руски пропагандатори
205
9
 
2
 
! Отговори
до 224 преди 11 години
Злобей, злобей, но лъжите на българистите няма да останат ненаказани.След 100 години няма да има БГ, ще е част от Румъния и Сърбия. :)
204
4
 
4
 
! Отговори
до гури преди 11 години
Не си ми "брат", аз братя *** нямам. И ти казах още тогава, че едвам ти разбирам писаниците и поправих грешките. Може би си прав, че нямам педагогичния подход на учителката ти, признавам.И не, не съм ходил на курс, моето момче глуповато, и ти ПОПРАВИХ ЯВНАТА ГРЕШКА, както и ти поправих и от теб предложеното изречение! Че не съм наблегнал педагогически на нещата - признавам. Аз не допускам грешки, като говоря на немски, за разлика от теб и посредствените ти знания! Не е срамно, но не се пъчи
203
8
 
1
 
! Отговори
ДО 214 преди 11 години
ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО ЧУВАЛ ЛИ СИ? ИЛИ ИСКАШ КАТО ПРИ СОЦИАЛИЗМА - ВСЕКИ ДА СЕ ПОПИКАВА ОТ ВЪЗХИЩЕНИЕ ПРЕД ВЕЛИКАТА ИСТОРИЯ НА ***?!
202
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
219, пет века турско го има и по сегашните гръцки земи, са остана да докажеш че Истанбул не е Константинопол и си готов
201
2
 
1
 
! Отговори
А бе, 210! преди 11 години
Ти имаш ли изобщо идея, какво е представлявала Русия в началото на ХIV век?Колкото повече чета коментарите тук, толкова повече се убеждавам, че май аз и поне още двама човека отговаряме на един-двама с незавършено основно образование. Съжалявам, не съм безработен и няма да отделя повече време за смешки.А ти, ако знаеш поне турски език, прочети поне някои учебници по история за тамошните университети.В тези книги има национализъм, вярно е, но дори и там няма такива глупости като написаните тук
200
3
 
3
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ ДО преди 11 години
РАЗБИРАЧА ПО НЕМСКИ . Е кво да ти призная ,че си коригирал правилно бе брат ! Аз ти писах :кажи къде ми са грешките ?! Ти защо не ми каза : АЛОООО ,ПРЕДИ ТРОТЦДЕМ ТРЯБВА ДА ИМА ЗАПЕТАЙКА И СЛЕД ТРОТЦДЕМ СЛЕДВА ГЛАГОЛ ! Кво ми се извърташ ?! "Ти като мене не си ходил на курс.." ! Не си ходил ,ама бързаш да правиш забележка за /дер Вег или ден Вег/ ! Е аз обърках от бързане ,но ти дадох възможност да се докажеш щом си такъв голям критик ! Айде не ме занимавай повече ,че дразним останалите !
199
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
След пет века турско и два византийско робство да вдигне ръка този, който няма нито капка гръцка или турска кръв!
198
7
 
2
 
! Отговори
до 216 преди 11 години
Хайде, хайде остава да кажеш, че Илиада на Омир е българска.Абе по това се познава, че *** македонци са българи - смятат, че луната е македонска.Жалко е да гледаш видиотеното население на една замираща никому ненужна държавичка как се бие в гърдите с някаква си история. Само дето българите преди турско и след турско генетично нямат почти нищо общо, щото пра-пра бабати като я е шибнал някой турчин се е родил пра-дядоти примерно.
197
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на български няма такъв израз "в чест на истината", защо казваш "като нас", кои вас
196
2
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха ха! преди 11 години
205, а кога се появяват изобщо тези хора, чиито потомци са днешните гърци? Какво общо имат те с Елада? Византия тяхна държава ли е? Държавата на днешните гърци възниква едва след Гръцкото въстание от ХIХ век. Друг е въпросът какво историческо наследство си присвояват те.
195
3
 
5
 
! Отговори
НЕ ВИ Е СРАМ преди 11 години
Някакъв си необразован гурбетчия да ни прави висшистите тук за 5 стотинки по немска граматика ! Ами така ще е като си купувате дипломите ! ЕВАЛЛА НА *** !
194
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АНТИ-БЪЛГАРСКИТЕ ***-ПРОВОКАТОРИ СА ДОСТА АКТИВНИ ТУК ! ***,ЗЛОБАТА ВИ КОЯТО ПЛЮВАТЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПАК ПРИ ВАС,КАКТО ИСТОРИЯТА МНОГОКРАТНО ГО Е ДОКАЗАЛА ! КОЛКОТО И ДА ВИ Е ЯД-БЪЛГАРИЯ Е ПРЕЖИВЯЛА ДОСТА МРАЧНИ ГОДИНИ И ВСЕ ОЩЕ Я ИМА - И ВИНАГИ ЩЕ Я ИМА,ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАС !
193
9
 
2
 
! Отговори
do 208 преди 11 години
В чест на истината румънския и сръбския народ са много повече стока от нас, по-добър материал са просто, като хора са по-читави.
192
2
 
5
 
! Отговори
до Гури преди 11 години
***, аз превеждам смисъла, аз не ходя на курс по немски като теб, за да реагирам по определен начин. Просто взимам грешното изречение и го поправям! Както и направих с последното ти (изключая запетайката, разпни ме). И да ми твърдиш сега разни глупости е смешно. Признай си, че съм го коригирал правилно и толкова! :) А ако не е правилно, просто ми посочи грешката, за запетаята разбрахме :)Кое те кара да мислиш, че в немския трябва обезателно trotzdem да се използва? :DБъркаш елементарни неща!
191
3
 
7
 
! Отговори
оригинални.бе преди 11 години
Искате на дискутйека в бургас , но нямате подходящото облекло ? Само при нас - най-големи намаления на анцузи,потници и джапанки адидас ! При покупка на пълния комплект официален анцуг , получавате бонус - джобен боен нож ! Това в случай че батката е по-нацепен от вас !