Психиатър: Убиецът на Адрей Монов е психопат

Заради липса на документи Полфрийман няма да бъде свободен веднага
24 сеп 2019 10:34,
28

При случая с Джок Полфрийман говорим за тежък дефект и психопатска нагласа, коментира психиатърът д-р Веселин Герев за решението за предсрочно освобождаване на Джок Полфрийман, убил студента Андрей Монов.

Още по темата

"Доколкото знам тези, от които се е защитавал, нито са били въоръжени, нито са били опасни за живота му. Психопатът обаче налита агресивно и вади оръжие, ако има такова. Тук решението на Полфрийман е било късосъединителната реакция", каза д-р Герев.

В момента заради липса на документи Полфрийман няма как да бъде свободен веднага.

"Реакцията на Полфрийман е компенсаторна. Адвокатите са му дали съвет, за да може да облекчи положението си. В затвора той ще задълбочи дори реакциите си. Там той става още по-голям психопат, защото е капсулиран в пределите на затвора. Мотото на психопата е: 100 души убивам, но на себе си не посягам", обясни психологът пред Bulgaria ON AIR.

Според д-р Герев прословутата фраза "Ще влезе в затвора и ще стане човек" не е валидна и почти всички затворници биват освобождавани предсрочно.

"Не мога да гадая какво е било в главата на съдията, но травмата в психиката на родителите на Монов никога няма да бъде заличена. Виждането отново на Джок Полфрийман ще възбуди техните преживявания и ще разстрои техния живот. Не мога да коментирам действието на съда, но общественият натиск ще е голям. Психиката на хората е устроена по-този начин, че те ще са съпричастни с пострадалите", заключи психиатърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Нина преди 4 години
До АнонименВслушаите се какво говори тоя .....Гелев ,ами тои самия е за психиатър .Само като му чуеш хюм....я глас .
12
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този човек не е поправен. Слушах му интервюто. !00% е за затвора. Това момче е сбъркано в душата. Не признава никаква вина и не я чувства. Срам и позор за нашия съд и държава. Редно беше да изгние до живот там. За мен няма никаква логика в 20 години затвор точно за него. Ако той беше го направил без да иска. Да разбирам. Но с цялото си съзнение той казва Аз пак бих постъпил така и не съжалявам. Луда работа. Да те хване страх
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя мОнов няма ли кои да му каже накрая да се спре ,или всичко е за кръвнината .
10
4
 
3
 
! Отговори
OIjIJ преди 4 години
Тоя прилича на психопат, който като нищо може да нарави някакъв атентат в България...Такъв му е профила, нагъл е...
9
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А тоз нож от Австралия ли си го носи независимо от това с каква цел е пребивавал в България за оназ година,че по какъв повод се озовал у нас,че такъв специален,че още без документи щом сега ще му издават някакви наново сякаш нямал права да поднови тез които имал тогава за туй време за което бил отправен в затвора с присъда и полагаем срок на наказанието,че толкоз бил разсеян от лошите условия в затвора за да си подаде молба за подновяване на личните документи в срок за срок,а БХК се заело с това
8
16
 
14
 
! Отговори
реалността преди 4 години
16 скинара обикалят София и се чувстват безнаказани защото ги пази БСП. Но срещат Джок и нещата се променят...
7
4
 
16
 
! Отговори
До 2 преди 4 години
ти нормален ли си бе? Кога Страсбург е излязъл с мнение, че този австралиец е осъден несправедливо? Ставаше въпрос за условията при изтърпяване на наказанието. Аман от чуждопоклонници! Подкрепяте го щото е австралиец. Ако беше българин щеше да е друго. И пак-ако българин заколи някой в която и да е чужда държава НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ЗАТВОРА ДОКАТО Е ЖИВ!
6
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотото на психопата е: 100 души убивам, но на себе си не посягам"------- А лично вие, другарю психолог, кое бихте избрали? А подтиквате ли го към самоубийство? Или подготвяте почвата да го самоубивт?
5
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората от "хранилката" на БХК знаят защо подкрепят убиеца. Съдиите също.
4
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
аз съм ходил в други държави, но не съм се разхождал с ножове в джобовете....първо защото законът го забранява, второ че не мисля за ръгам който и да било
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И сред някои от коментиращите има психопати! Сигурно и те се разхождат с ножове, за разлика от нормалните. Или пък оръжието им е мишката пред компютъра?
2
33
 
15
 
! Отговори
Гоце преди 4 години
10 озверели българи бият посред нощ *** до смърт. На помощ на *** се притичва австралиец. Българите нападат и него. Той вади нож и убива един от българите. Наш съд осъжда австралиеца, но по- късно съдът в Страсбург отсъжда, че австралиецът е осъден несправедливо, защото е действал при самоотбрана. Само нашенските магистрати не признават това. Така стоят нещата В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ.
1
24
 
1
 
! Отговори
ОТКАЧЕН БУДИСТ преди 4 години
ЗАЩОТО СА ПОДВЛАСТНИ НА САТАНАТА И КРЕМЪЛСКИЯ БОГ И ЗАТОВА ДЕЙСТВАТ ПО КОМАНДА ДА РАЗРУШАТ БГ ЗАЩОТО НА СЪВЕТИТЕ НЕ ИМ Е ИЗГОДНО БГ ДА Е ПРАВОВА ДЪРЖАВА,ТА НАЛИ *** МАСОВО ЩЕ ЕМИГРИРАТ В БГ И СИБЕРИЯ ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ. ЗАТОВА ПРИЕМЕТЕ БУДИЗМА И ЩЕ СТАНЕТЕ ПРАВЕДНИ И ГАДНИЯ САТАНА ЩЕ ИЗБЯГА ОТ ВАС