Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби

Жестокото убийство е станало този следобед в Бургас
Обновена: 20 юни 2024 22:36 | 20 юни 2024 22:15, Красимир Ангелов
187
Кървава трагедия: Мъж уби приятелката си, след това се самоуби
Снимка: БГНЕС

Мъж е убил с нож приятелката си в Бургас, след което се е самоубил, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града.

Тази вечер в 18:01 часа на телефон 112 е получен сигнал от гражданин, че е намерил момиченце на около 4 години пред църквата " Света Троица" в парк "Изгрев". Детето разказало, че родителите му са се скарали и го изоставили.

Две минути по-късно е получен друг сигнал. Мъж е съобщил, че зад същата църква лежи жена в безпомощно състояние. Жената е починала на място. Констатирано е, че има прободна рана в областта на врата.

Установена е и самоличността ѝ - 32-годишна бургазлийка.

Установени са свидетели, които са заявили, че мъжът на убитата я е намушкал с нож и е избягал.

В 18:08 часа е постъпил нов сигнал за скочил мъж от блок 10 в жилищен комплекс "Славейков". Установена е самоличността му - 35-годишен бургазлия, живеещ на семейни начала с убитата жена.

По първоначални данни в двойката е възникнал семеен скандал, тъй като тя е искала да го напусне. Той се появил с нож и прерязал гърлото на жената. След това изоставил тялото на жена си и 4-годишната им дъщеря, която е в шок. С нея тепърва ще говори психолог.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още по темата: Бургасполицияубийство
Още от Крими
Разкриха контрабанда на надуваеми лодки на "Капитан Андреево"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
"Величав русофил, вероятно.Те все по каноните живеят, и съдят другите по тях...вервайте!" .................пич, живеем под американссо робство
29
5
 
2
 
! Отговори
Теди преди 1 седмица
РЪЦЕТЕ НА ДЯВОЛА СА ДЪЛГИ И МНОГО СИЛНИ
28
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредната българска трагедия. Напоследък такива случаи зачестяват, добре че не е убил детето. 100% става въпрос за ревност или е искала да го зареже. Балканския тип не издържа на такива неща. Жал ми е за детето, без двама родители е тежко. Дано бабите са млади и има лели и чичовци.
27
8
 
11
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 седмица
До 1 "Скарали се и изоставили детето...родители, цивилизовани, европейци." - много си прав: европейци!
26
9
 
11
 
! Отговори
Дo 4 преди 1 седмица
До Дядо Търпо"Евроатлантически ценности!" А евразийските с какво точно се отличават от тях в плана битовата престъпност? Например в Русия тя винаги е била на много високо ниво макар официалната статистика се опитва да я замаже поне малко. Там немаловажен фактор е алкохолизираната част от населението и битовите убийства сред всички слоеве на населението на никого не правят чак такова впечатление. В съветските времена просто ги премълчаваха, сега не ги и крият много.
25
11
 
16
 
! Отговори
Доктор Спок преди 1 седмица
С тия социални мрежи, това става! Изневери и психопати! Всяка жена има достъп до неограничен брой любовници, скара се за нещо с мъжа си, айде, развеждаме се, следващия сексуален партньор може да дойде веднага, вече си е пратил снимките в Месинджър и тя е одобрила достойнствата му. А мъжете - психопати, не могат да преодолеят, че жена им вече е с нов партньор! Ненормална работа!
24
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Величав русофил, вероятно.Те все по каноните живеят, и съдят другите по тях...вервайте!
23
3
 
11
 
! Отговори
Теди преди 1 седмица
ЩЯХА ДА МУ ДАДАТ ДОЖИВОТНА СИГУРНО, ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО
22
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТатуиранЪ ли е?
21
7
 
6
 
! Отговори
12 години преди 1 седмица
ГЕРБ на власт, после ДПС-мафиотската и етническа партия винаги на първа линия..............след това канадските мошеници от ПП Кирчо-Умното и АСЕНЧО-ококорения финансист.................хората не издържат вече, психясват и се убиват едни други или се самоубиват!!!
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По други сайтове пише, че е станало пред очите на детето, по психолози щели да го водят. Млади хора, а не си ценят живота. Кой знае колко е трудно да се разделят и всеки да си поеме живот по-нататък. Ако детето им е общо, а не само на единия, има начини да се грижат и двамата за него. Ама не, като преди два века с ножа, дивашка работа.
19
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Като виц, убийство до църквата.
18
9
 
2
 
! Отговори
Теди преди 1 седмица
БОГ ПОМАГА ,ОБАЧЕ И ДЯВОЛЪТ Е МНОГО СИЛЕН В ТОЗИ СЛУЧАЙ КАТО ВИКАШ ДЯВОЛЪТ ТОЙ ИДВА И ТЕ ОТНАСЯ СЪС СЕБЕ СИ ТРЯБВАЛО Е ДА ВЛЯЗАТ В ЦЪРКВАТА НАЛИ ТАКА
17
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 16. Пак по-добре че е скочил. Можеше да го отглеждаме 10-на години. И после пак навън за следващата жертва.
16
9
 
11
 
! Отговори
ЕС преди 1 седмица
Демократични и евроатлантически ценности, НАТО и ЕС...................до там ни докараха тъ@@пите демократи...................хората психясват от стрес и се унищожават взаимно!!!
15
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Откакто дойде Промяната знаете ли колко убийства има в България? По груби сметки са над 180. Тези ни върнаха в 90-те години когато всяка вечер новините завършваха с убийство и сутрин започваха с ново убийство. Години имаше затишие, но напоследък в шахти, в куфари, в язовири, в канализация.... Къде ли не откриват трупове?
14
2
 
26
 
! Отговори
неан дер талец преди 1 седмица
Убиваш майката на детето си, зарязваш го пред църква и скачаш от блока. Умно.
13
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ето точно такива луднали хора избират едни смаххнати политици. Които нямат мнозинство, но искат да въведат нов начин на управление в Евросъюза и да управляват партиите поставени от избирателя на трето-четвърто-пето място. И след като те искат невъзможното и се правят на лудички, саботират и рушат цялата ни държава. "Или ще управляваме с малцинството гласувало за нас или тази държава България, няма да я има", ето това ви казват те. Тези ЕНИЧАРИ!
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Мда 9. Навсякъде е така, а не само в Бургас. Само че в големите градове си личи по-ясно и нещата се случват по-често.
11
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Милото момиченце, колко ли е било объркано. Дано не е видяло нищо от това!