Задържаха мъж и жена от Долна Митрополия за трафик

Обвинени са в трафик на момиче
31 юли 2024 13:23, Александър Попов
6
Задържаха мъж и жена от Долна Митрополия за трафик
Снимка: БГНЕС

Мъж и жена от Долна Митрополия са обвинени в трафик на хора и са задържани за 72 часа с постановление на прокуратурата във Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на полицията във Велико Търново.

В хода на разследването, проведено съвместно със служители на Районните управления на полицията във Велико Търново и Долна Митрополия са събрани достатъчно данни, че от началото на месеца, до 27 юли, 33-годишен мъж и 29-годишна жена, и двамата от Долна Митрополия, са участвали в деянието. Те са обвинени в трафик на момиче, с цел същата да бъде държана в принудително подчинение. Деянието е извършвано на територията на Долна Митрополия, Никопол и Велико Търново.

Двамата са привлечени, в качеството на обвиняеми. С постановления на прокуратурата са задържани за 72 часа, очаква се искане за постоянен арест. Работата по документиране на престъпната им дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Долно митрополски римски поданици
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пак ли прояви от маалата? Разследващите да установят как са се добрали до момичето? Да не са я купили направо от семейството й?
2
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Направо си е евразийско !
1
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Колко евроатлантическо