Закопчан с белезници наш турист почина след скандал в хотел в Кушадасъ

Българинът буйствал и охраната го закопчала
Обновена: 3 сеп 2024 15:26 | 3 сеп 2024 14:49, Петър Бойчев
69
Закопчан с белезници наш турист почина след скандал в хотел в Кушадасъ
Снимка хотел Omer Holiday

Български турист е починал, докато спорел с персонала на хотел Omer Holiday в турския курорт Кушадасъ.

Твърди се, че нашенецът е бил пиян, крещял и буйствал и се наложило да бъде окован с белезници от охраната, съобщава 24 часа.

След намесата на охраната туристът внезапно останал неподвижен и се строполил на земята. Служителите на хотела подали сигнал до центъра за спешни повиквания 112. Пристигналите на място медицински екипи констатирали смъртта на 35-годишния български гражданин.

Тялото му е откарано в моргата на държавната болница в Кушадасъ за аутопсия. След инцидента екипи от Бюрото за обществен ред на Областното полицейско управление в Кушадасъ дошли в хотела и започнaли подробно разследване. Екипите са иззели всички камери и са задържали 14 служители на хотела, пише HABERBG.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още по темата: туристпочинакушадасъ
Още от Крими
Откриха над 1500 л етилов алкохол при проверки по Черноморието
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Викаш друго си е охраната да те пребие пред дискотеката и да ти скача отгоре...
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Персонала задържан, явно са го отупали набързо и се е гътнал. Той сигурно си е търсил боя, ама немаше нужда.
54
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Малко хора знаят, че с белезници на ръцете отзад след време става трудно дишането. Ако е бил пиян, превъзбуден и с наднормено тегло...Само в холивуд с белезници всичко е наред. Оковаване е много крайна мярка, по-добре е да те бият, има закони кой и кога го прави не случайно.
53
3
 
8
 
! Отговори
Hakan преди 1 седмица
Га нчо се накълвал на ол инклузива като казак и взел да крещи бул гар бул гар. Очаквал, че ще нашамари и персонала както правил в слънчака. Нещеш ли обаче дошли заптиета и го паркирали на място. На всички га нчовци трябва да им се казва преди да влизат в Турция: Внимавайте! Тук не е бг. Полицията първо бие, после пита.
52
0
 
6
 
! Отговори
Талибан ерджолан преди 1 седмица
Ашколсун кьопоолар!
51
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За първи път чувам охрана на хотел да слага белезници?! Сега отговорността за стъртта му е тяхна! Само полицията може да слага белезници.
50
1
 
4
 
! Отговори
Петко преди 1 седмица
бай Онугундура, преодено п-раЗзе най обича авантата. Да получи и придобие вещ някаква, парички, облага ,длъжност ако не може така поне да яде и пие авантакис да го гощават обилно без да плаща и стотинка, без да вложи лев средства, без труд без усилия друг да е ощетен.Бедна ви е фантазията национален идеал е Онугундура
49
0
 
1
 
! Отговори
Някой преди 1 седмица
До ffvggv. Просто Пешко толкова може. С 4 клас колко да може.
48
0
 
19
 
! Отговори
ffvggv преди 1 седмица
"Екипите са иззели всички камери..." Защо да изземват камерите? Трябват само записите.
47
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Те отиват, за да пият. Всичко, което поръчват в хотела реките е безплатно. Щом си гост на хотела можеш да пиеш колко можеш да носиш. А когато в чашата ти остане питието на 5 см. от дъното ти носят веднага друга чаша. Приятели бяха през юли в Турция на почивка. Бяха в шок когато се върнаха. Казаха, че в хотела имало много българи и румънци, които пиели с часове.
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Турция няма ала-бала. Или се отнасяш с уважение към своите домакини и спазваш правилата им или може дори да изчезнаеш!
45
4
 
5
 
! Отговори
Руснаците преди 1 седмица
Ходеха там на алкохолен туризъм. Явно нашите са поели щафетата. Можеш да пиеш не само от здрач до късна доба, но и от закуска до здрач.
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Напил се като *** и му е станало лошо, това е. Натравяне с алкохол. От белезници никой не умира. Може и наркотици да е взимал с алкохола.
43
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
БОГ да го прости човека,но на кому нещото е търсил в туркия?! И не храчете предварително по всичко БЪЛГАРСКО,защото не знаем какво точно се е случило! Съвсем естествено е,че турчулята ще лъжат,че е бил пиян,буйствал,викал,за да оправдаят себе си. Не казват за какво е бил спора с персонала. Може да е протестирал срещу неспазените условия за настаняване,може да е недоволствал срещу некачествена храна,срещу шум! Има много българи,пострадали от турското "гостоприемство",ама сами си го търсят!
42
2
 
5
 
! Отговори
Тарас Булбафюрер преди 1 седмица
За един *** повече от условно няма да дадат.
41
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До popa ot razgrad - Колко пъти да ти припомням по какъв повод дядо Славейков е написал тези думи? Извадени от контекста създават друго впечатление.
40
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На 35 години вече си дядо с поне 3 внучета, питайте ме чист българин съм, Сали се казвам имам 4 внучета
39
3
 
1
 
! Отговори
предстоящи Избори преди 1 седмица
-1 брой
38
19
 
13
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 седмица
"не сме народ, а мър.ш:а"...1875...П.Р.Славейков...
37
5
 
48
 
! Отговори
Ss преди 1 седмица
Където и да отидеш по света ако си пиян, дрогиран и буйстваш те укротяват. Вие какво искате да му ръкопляскат за магаRиите ли? Вместо да оплювате се дръжте като хора и не си показвайте Gachovshtinata.