Пуснаха под домашен арест нападателя на Дебора

Днес се проведе поредно заседание по делото
Обновена: 12 сеп 2024 19:42 | 12 сеп 2024 19:40, Инна Ангелова
26
Пуснаха под домашен арест нападателя на Дебора
Снимка: БГНЕС

Подсъдимият за нападението над Дебора от Стара Загора - Георги Георгиев, беше освободен под домашен арест от Районния съд в Пловдив. В края на юли районният съд реши обвиняемият да бъде пуснат под домашен арест. Месец по-късно обаче Георгиев беше върнат отново в ареста.

Днес се проведе поредното заседание по делото.Разпитан беше ключов свидетел, таксиметровият шофьор, който е откарал Георги до дома на Дебора вечерта, когато младото момиче беше нарязано с макетен нож.

Адвокатът на Георгиев - Петко Кънев коментира, че обвинението срещу клиента му рухва. По думите му в обвинителния акт се посочва, че свидетелят, който е таксиметров шофьор, сам е закарал подсъдимия до конкретен адрес в Стара Загора. Но от показанията, които същият е дал днес, става ясно, че въпросният адрес му е бил посочен от полицията.

Подсъдимият Георги Георгиев е с три обвинения - за закана за убийство на Дебора Михайлова, за това, че отрязал насила косата ѝ и за това, че ѝ е нанесъл 18 порезни рани с макетен нож. Заседанията се провеждат при закрити врата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от Темида
Митници гейт: Стефан Димитров остава в ареста
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
Баба Гицка преди 1 ден
До кога ще ни занимавате с товакурве?
15
2
 
4
 
! Отговори
Инспектор Стрезов преди 4 дни
Логиката решава, че това не е престъпникът.
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
БРАВО!
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ясно, правосъдие няма. За тях Дебора сама си е постигнала косата, нарязала се е и каквото друго има. А този е абсолютно херувимче и трябва да си седи кротко и мирно в къщи да не го нарани някой и да го подстриже.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Защо триете коментари против момчета
11
3
 
8
 
! Отговори
Хемус преди 5 дни
Тая изчисти ли праха от сливата
10
3
 
18
 
! Отговори
Кубрик преди 5 дни
Каква неприятна физиономия, чалга не прощава.
9
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Какво е това домашен арест.Да се въведе ресторант арест,бар арест и на гости арест и най-после ще има достатъчно осъдени
8
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Стига с тази ,на всички ни е ясно за какво става въпрос и каква е тази .....дама .
7
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
"Този ако беше в Сащ досега да е получил една присъда от поне 10 години." --- --- --- Това ако беше в САЩ (така се пише тази държава), досега прокуратурата щеше да снеме обвинението още когато ДНК експертизата не доказа никаква връзка на обвинения с престъплението. Вие едно изречение не може да напишете правилно, а сте тръгнали да коментирате. Основата на правото е, че вината трябва да се докаже в съда. Не може ей така да се осъждат хората затова, че не им харесвате лицето или по набеьдаване.
6
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Този ако беше в Сащ досега да е получил една присъда от поне 10 години.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Нелигитимен съд, жертва народ
4
4
 
23
 
! Отговори
амииии преди 5 дни
честита нова година ! между другото ония врякащите от - нито една повече , как са какво правят , не се ли върнаха от море ?
3
6
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 5 дни
протестът беше организиран буквално от Живко Тодоров, кмет на Ст.Загора от герб. към него се присъединиха кметове гербаджии от др.градове. присъединиха се и ППДБ , нпотата. има техни снимки на протеста. има техни коментари във фейсбук за организацията, датата и чаа на протеста и т.н.
2
16
 
13
 
! Отговори
давай, жоро! преди 5 дни
георги, като се прибереш вкъщи, почвай да правиш екранни снимки и да сваляш статии за теб. после завеждай дела за всеки път, когато мисирките са те наричали изверг, насилник и т.н. преди дори да има дело, присъда. ще станеш милионер.
1
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Дебора що има силикон у джуките :)))