Как да изкарвате повече пари според зодията си?

Зодията има значение
5
Как да изкарвате повече пари според зодията си?
Снимка: Istock

Когато става въпрос за бизнес, със сигурност няма едно правило, което да е валидно за всички. Но пък можем да послушаме звездите и да видим какво могат да ни кажат относно печалбата. Как да изкарвате повече според зодията си? Вижте в следващите редове.

Овен

Овенът е свързан с предприемането на вдъхновени действия, спонтанността, смелостта, изразяването на желанията. За да спечелите най-много пари, ако сте зодия Овен, тогава от вас ще се изисква конкретно действие и по-точно – вдъхновено действие. Може също така да се изисква някакъв тип лидерство, като управление на бизнес, управление на други хора или нещо от този сорт.

Телец

Знаем, че Телецът е свързан с чувствеността, управляваща се от Венера. Телецът обича хубавите неща и лукса и нещата, които са приятни за сетивата: добри миризми, добри гледки, добри вкусове, добри звуци; физическо докосване. Представител на тази зодия вероятно ще печели пари чрез физически труд или правейки нещо, което е свързано със сетивата за удоволствие или лукс.

Близнаци

Близнаците се управляват от Меркурий, който е планетата на комуникацията и умствените способности. Ако вашият втори дом е управляван от Близнаци, вие ще правите пари чрез своите комуникационни умения, писане, говорене, внасяйки забавно излъчване и любопитство в това, което правите, или помагайки на хората да променят своите вярвания, своите стилове на общуване и техните мисловни модели.

Източник: Как да печелите пари според зодията ви? 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: късметпаризодии и пари
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво тук значи някакво образование? Добре, че имам зодия :))
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Като Лена мустака - джип от Просто Киро баджанака :)))
3
2
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 месец
Ако сте млада и хубава жена, веднага мога да ви кажа как да изкарате много пари за кратко време, без значение коя зодия сте :)))
2
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Ало измами :)))
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Овен - шефТелец - любовникБлизнаци - лаладжияи т.н.