Младежките национали победиха Сърбия в квалификация

Тимът запазва шансовете да се бори за второ място в групата
Обновена: 9 сеп 2020 09:00 | 9 сеп 2020 08:07, Елка Василева
4
Младежките национали победиха Сърбия в квалификация
Снимка: архив, БГНЕС

Националният отбор на България по футбол за младежи до 21 години победи отбора на Сърбия с 2:1 в мач от група 5 на европейските квалификации.

Илиан Илиев и Калоян Кръстев се разписаха за състава, воден от Александър Димитров. Домакините успяха да върнат един гол от дузпа чрез резервата Лука Илич. Велко Бирманчевич от Сърбия получи червен картон в заключителните минути на срещата.

С този успех българите запазиха шансове да се борят за второто място, което дава право да играят на бараж за класиране на европейското.

Следващият мач за България е домакинство на Латвия на 9 октомври, четири дни по-късно гостуваме на Полша и завършваме на 17 ноември срещу Естония в София.

Спортни новини четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Победа за младежите, все пак е някаква светлина в тунела.
3
1
 
1
 
! Отговори
Чеч преди 3 години
Гошо *** тренерче изгони: Миятович, Цветкович, вратаря Георгиев, Холмар, Горанов, Нуно Рейш, Райнов, Тиам, Нашименто, Мазурек, КОСТОВ, Кабов, Чандъров, Алар. Участва в продадените мачове, отблъсква публика с играта на отбора по 7 000 на мач! Заради него не идват нови. Толкова вреди
2
0
 
4
 
! Отговори
Браво преди 3 години
Абе оня тапир -чичо Венци нещо замлъкна-да не остана в Албания? Няма му ги вече ОЦУ /особено цени указания/ за БГ футбол, *** музиканти, Наско Сираков и прочие. Сега е момента пак да цъфне и да ръси мозък за успеха.Иначе-браво на момчетата-да бият сърбите като гости не е никак лесно!
1
0
 
12
 
! Отговори
Браво! преди 3 години
Победа във футбола - това не се е случвало на България от известно време.