Задържаха баща и син за зверски побой над шофьор

Двамата са опитали да се укрият
Обновена: 27 юни 2024 07:58 | 27 юни 2024 07:57, Александър Попов
85
Задържаха баща и син за зверски побой над шофьор

Полицията задържа баща и син, които пребиха шофьор на автобус край Луковит.

Окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков обясни, че след уличния бой единият нападател се е укрил. Бил задържан на другия ден. На двамата мъже е наложена мярка „задържане под стража” за срок до 72 часа. След като били освободени, те отново се укрили. Полицията ги открила и пуснала единия под парична гаранция, а другия под домашен арест.
Късно снощи са приключили двете частни наказателни дела, по които са се разглеждали мерките за неотклонение.

По отношение на едното лице е наложена мярка „парична гаранция“ в размер на 2000 лв., а другото е с мярка за неотклонение „домашен арест“. Предстои прокуратурата да протестира тези мерки.

Инцидентът

На 22 юни, на пътя Карлуково - Луковит, шофьори стигат до скандал след лека катастрофа. На място пристигат още коли и млад мъж напада с юмруци шофьора на автобуса. Единствено една жена се опитва да му помогне, но без успех.

На шофьора му е счупено ребро и челюст, претърпял е хирургична интервенция.

За това деяние законът предвижда наказание от 2 до 10 години лишаване от свобода. Двамата задържани са с чисто съдебно минало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: Луковит
Още от Миш-маш
Таро хороскоп за 28 юни
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
7
 
! Отговори
Дааа преди 2 дни
Заглавието ви е подвеждащо и манипулативно!!Не задържаха, а пуснаха баща и син!!Това ако е държава....Затова безотговорно поведение на съдии и прокурори,тая пап-лач прави каквото си иска и пак ще ни бият и убиват,когато си поискат!Безнаказано безхаберие-това трябва да е девиза на България!
70
0
 
9
 
! Отговори
БХК преди 2 дни
Ще съдим шофьора, че притеснява ромите.
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Дирвктно ги смазвам с колата автобуса и тн
68
0
 
17
 
! Отговори
Ром'с преди 2 дни
И сега съдии и прокорори ще им лепнат пробация или условно и те в "махалата" ще са герои .И се пита човек а кой виновен повече за деббилизмма у нас ...извьршителите ли или тез -продажниците които трябва да ги вкарат по Макс ..?
67
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До 666 - Битият е в болница, а освен потрошените челюст и ребро, е и със съмнения за счупен череп. То бива ***, ама много се навъдиха у нас.
66
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
пожелавам им другия път да засекат Любо Тапира. шофьор на автобус, силов петобой, бивш военен с 3 вида оръжие винаги в него. а му викат тапира щото едно време тегли 200 метра 50 местен чавдар с 20 човека вътре, за каса бира... :)
65
1
 
17
 
! Отговори
666 преди 2 дни
В автомобила се качвам само с личното оръжие. Никой няма да ви помогне ако ви нападне брикет. Но пък те ще се съберат веднага. Ако сте гледали клипа обърнете внимание как 4-5 автомобила обърнаха и се изсулиха набързо. И както прочетохте биячите вече са си вкъщи, а бития сигурно още е в болница.
64
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ей тия мухловци едно време като ги мятахме от въжения мост при болницата в монтана ни викаха "бате недей моля те, ше ти духам!" ама са като са 20 са много отворени....
63
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
В автобуса е имало само гледалци...
62
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
На Начо от Лясковец брачедите
61
1
 
40
 
! Отговори
Kuncho преди 2 дни
Къде са тези от Хелзинския комитет да защитят правата на пребития човек.По действащото законодателство това си е организирана престъпна група! Видно е че в сговор действат три и повече лица.Не зная защо законите не се прилагат и срещу организираните роми.
60
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Задържаните били с" чисто" съдебно минало...чисто, защото им се е разминавало досега...и вероятно пак ще им се размине като гледам,че само единия е потенциално застрашен...иначе човека със счупени ребра и глава...давам 2000лв да счупя главата на сина на съдията отсъдил тази глупост. И този ще иска и премия за Коледа
59
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Спокойно бе!Народ,който гласува за ИТН,Възраждане и Величие е НЕУНИЩОЖИМ.Нищо не мое го събори.Бая носи на бой...
58
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Типични избиратели на ГЕРБ и СДС. Пак не гласувайте, за да ви бият.
57
2
 
28
 
! Отговори
Ако преди 2 дни
случайно тук се съберат българи и начупят тези същества, веднага разни НПO-та на хранилка към ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ структури ще ореват цяла Европа, че видите ли националисти малтретират малцинствата! Но ние сме си виновни!
56
1
 
23
 
! Отговори
Бай Чеп преди 2 дни
Е сега трябва някой като генерал-майор Стою Иванов Неделчев (Чочоолу) да им покаже на брат'чедите къде зимуват раците!!!
55
1
 
17
 
! Отговори
В преди 2 дни
истински големите и силни държави, каквито са САЩ и РФ, за всяко отделно престъпление се дава присъде и се сумират. Така ими случаи на 160 г. затвор. Обжалване, намалят му на 120. Влиза и ги лежи. Толкоз! Тук обаче има така нареченото акумулиране на присъдата - всичко влиза в най-големия член. Затова на престъпниците не им пука особено. Ми направета закона като там бе! Веднага ще се почувства разликата!
54
2
 
13
 
! Отговори
Зоран за дръжавата преди 2 дни
Къде са скинарите защо мълчат.
53
1
 
36
 
! Отговори
Здравеняк преди 2 дни
Аз не мога да повярвам, че българинът живее все още с робска кръв и е страхлив.Един ром успя да ни направи на маймуни и никои не му се опълчи, той биеше човек пред автобус с нашите деца.Бог да пази България, От днес съм с пистолет в автомобила.
52
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 дни
Пуснете им малко музика.